Læs den officielle beskrivelse

Inspireret af det pionerarbejde fra 19. århundredes pædagog og tidligere antiochpræsident Horace Mann tilbyder Antioch University en videregående uddannelse, der anerkender det fælles gode, præmier praktisk lærdom og er inspireret af et forskelligartet akademisk fællesskab. Vi søger at indpode i vores elever viden og selvbevidsthed om at blive livslange elever, medfølende ledere og verdensborgere.


Akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools og The Higher Learning Commission.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Antioch University Online

Den online MA i klinisk mental sundhed rådgivning tilbydes af Antioch giver dig mulighed for at kanalisere din passion for at hjælpe andre til en meningsfuld og givende k ... [+]

Hjælpe folk med at løse de personlige, familiemæssige og sociale spørgsmål, der gør levende sunde og produktive liv udfordrende for dem. Graduate fra Antioch University klar til at arbejde i samfund agenturer, stofmisbrug og afhængighed behandling, behandling i patienten og college rådgivning indstillinger. Lær af nuværende praktikere, som vil forberede dig til at påvirke folks liv og yde behandling, der gør en forskel. Studerende kan vælge et valgfrit studiefelt inden for stofmisbrug og afhængighedsrådgivning, rådgivende militærtjenestepersonale og deres familier eller traumer.

[-]
USA Yellow Springs
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk