American University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På American University fokuserer vores kloge, passionerede og engagerede elever og fakulteter deres viden for at skabe meningsfuld forandring. Vores styrker i international service og offentlige anliggender inspirerer vores følelse af samfundsmæssigt ansvar og et engagement i kulturel og intellektuel mangfoldighed. Vi er defineret af vores globale perspektiv, praktisk idealisme og en dedikation til offentlig service.

American University er et privat, college-centreret forskningsuniversitet beliggende i landets hovedstad. Det blev chartret af den amerikanske kongres i 1893 for at opbygge offentlig service og er nu hjemsted for et prestigefuldt fakultet, gæstehøjttalere og besøgende verdensledere, som er indflydelsesrige praktiserende og fremtrædende tankeledere.

Deltag i os med at skabe nye muligheder for dig selv, mens du hjælper med at skabe en bedre verden. Bliv del af netværket af ambitiøse præstationer, medfølende ledere og socialt bevidste borgere ved American University.


I 2018, amerikanske nyheder

  • Nr. 69, Bedste National University
  • Nr. 35, Bedste gymnasier for veteraner
  • Nr. 61, bedste værdi skoler


Online Studieoplevelse

American University Online programmer leveres via et format, der er praktisk, fleksibelt og bærbart. Ligesom på campus taler eleverne om deres kursusarbejde og aktuelle problemer med klassekammerater, spørger instruktørspørgsmål og aktiverer opgaver, men det sker via email, diskussionsfora, instant messaging og meget mere.

Online kurser på American University er lige så strenge og udfordrende som deres modparter på campus og undervist af de samme forbundne fakultetsmedlemmer, indflydelsesrige gæstetalere og fremtrædende foredragsholdere. Interaktion og kommunikation med instruktører og medstuderende er vigtige komponenter i programmerne og den akademiske succes.

Online studerende har adgang til mange supportressourcer, herunder ny studentorientering, en 24x7 helpdesk til tekniske spørgsmål, en studiekoordinator, rådgiver for finansiel bistand og meget mere.

Placeringer

Washington

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig