American National University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 1886 oplevede en gruppe visionære lærere og erhvervsledere behovet for en videregående uddannelsesinstitution med fokus på karrierebaseret træning for at opfylde arbejdsstyrkenes behov i det sydøstlige USA. Sammen grundlagde de hvad der nu er kendt som American National University med det formål at træne arbejdere i erhvervslivet, bank, regnskab, administration og andre faglærte erhverv.

American National University stadigt udviklet et ry for at give mænd og kvinder en effektiv og effektiv uddannelse, der forbereder dem til en verden af ​​professionelt arbejde. Studerende fra mange stater lavede trek til Roanoke, Virginia for at modtage en praktisk uddannelse, der var mere fokuseret og relevant end den, der tilbydes af andre gymnasier og universiteter i tiden.

Efterhånden som institutionens første 100 år var gået i gang, var der dog allerede i gang ændringer, der ville give institutionen et anderledes udseende, selvom det fortsat var tro mod dets oprindelige formål. I stedet for at bringe elever fra omgivende stater til at bo på sovesaler og store centrale campus i Roanoke, kom American National University til dem. Nye community-baserede campusser blev bygget i hele sydvest Virginia, Kentucky og Tennessee. Efterhånden som medarbejdernes behov blev udvidet, blev erhvervsuddannelsen suppleret med karrierefokuserede programmer inden for computere og sundhedspleje. Certifikatprogrammer var ikke længere norm-studerende forfulgt mere dybtgående undersøgelse, der førte til associerede grader, og universitetets første baccalaureatprogrammer blev introduceret.

I dag har American National University og National College udviklet sig til en masterniveau institution, der tilbyder mere end 45 akademiske programmer gennem 30 community-baserede steder i seks stater. En voksende eUniversity tjener et stigende antal studerende i både 100% online og blandede formater, mens tusindvis af internationale studerende har vendt sig til National for både akademiske uddannelser og engelsk som anden sprog (ESL) instruktion.

Universitetets omdømme for ekspertise er blevet bekræftet gennem adskillige priser og anerkendelser, herunder priser for græsrodsforelæsninger (Association for Private Sector Colleges

Mission statement

American National University giver mulighed for enkeltpersoner, der søger at nå deres karrieremål ved at tilbyde legitimations- og uddannelsesprogrammer gennem fjernundervisning og blended learning. American National University er dedikeret til at sikre voksne studerende har adgang til kvalitetsprogrammer i karrierefokuserede discipliner, der giver de kompetencer, der skal være konkurrencedygtige i dagens skiftende markedsplads.

Mål

  • Tilbyde legitimation og uddannelser fokuseret på at forberede eleverne til at være konkurrencedygtig i den nuværende markedsplads.
  • Integrere bløde færdigheder og praktisk viden studerende skal være effektive i deres valgte karriere.
  • Hjælp eleverne til at nå deres akademiske mål gennem proaktiv støtte og opmuntring.
  • Maksimere brugen af ​​nuværende teknologier for at tilbyde tilgængelige og relevante akademiske programmer.

Placeringer

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig