Læs den officielle beskrivelse

MISSION

At inspirere og udstyre fagfolk gennem praktiske, tilgængelige færdighedsfremmende programmer, der fremmer karriereudvikling og personlig succes.

VISION

American Heritage College forestiller et marked, hvor ambitiøse, industrielle fagfolk kan få adgang til overkommelig kompetenceuddannelse for at hjælpe dem med at nå målbar karriereudvikling, der beriger personer, virksomheder og samfundet som helhed.

VÆRDIER

Ansvarlighed: Ligesom vi holder os selv ansvarlige for vores elever og vores større samfund, viser vores elever ansvarlighed over for dem selv.

Professionalisme: Den professionalisme, som vi driver vores kollegium på, afspejler os i den faglighed, vores elever lærer og viser.

Excellence: Vi er forpligtet til at yde excellence i at tjene vores studerende og skabe en mere uddannet arbejdsstyrke for vores samfund - vores studerende stræber også efter excellence i deres akademikere og i deres liv.

Fleksibilitet: Vores fleksibilitet er en nøglefaktor i vores evne til at svinge for at imødekomme kravene til det stadigt skiftende arbejdsmarked, og vi søger lærere og studerende, der viser denne kvalitet gennem deres vilje til løbende at opdatere deres færdigheder til at forblive relevante trods deres karrierevejene 'stadig mere forskellige krav.

Integritet: Integritet er kernen i American Heritage College ; Det er det, vi viser i alle vores handlinger, og er en integreret del af, hvad vores elever bringer ud i samfundet, når de forlader vores fold.

GODKENDELSER

American Heritage College er en privat institution, der er godkendt af Præsidiet for Private Post-og Videregående Uddannelse, i henhold til California Education Code Section §94311.

Præsidiets godkendelse betyder, at institutionen er i overensstemmelse med statsstandarder og ikke indebærer nogen påtegning eller anbefaling fra statsrådet.

American Heritage College er anerkendt eller godkendt af: California Employers Association, Department of Rehabilitation, Californien EDD-ETPL, og er en godkendt udbyder af WIOA (Workforce Innovation and Opportunity Act).

JOBBPLACEMENT ASSISTANCE

Med sit laserfokus på genoplæring af fagfolk, er den vellykkede placering af kandidater af afgørende betydning for American Heritage College . Alle kandidater får adgang til placeringstjenester - både før og efter eksamen. Vores placeringsspecialister hjælper ikke bare kandidater med at finde nye job, men hjælper også kandidater med at strategisere for karriereudvikling inden for deres nuværende virksomheder.

American Heritage College er certificeret og / eller godkendt af følgende privatiserede

Programmer undervist i:
  • Engelsk