Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Harold Lloyd Murphy Graduate School

Din beslutning om at fortsætte din uddannelse er et testamente for dit ønske om at få en direkte indvirkning på denne verden. Og om du vil lære morgendagens ledere, arbejde mod en kur mod sygdom eller blive et sandt agent for politisk forandring, er ASU forpligtet til at give dig fakultetet, ressourcerne og verdensklasseuddannelsen, du skal lykkes.

Nu er det tid til at finde din fremtid i forskning, rehabilitering, rådgivning, uddannelse eller politik med en avanceret kandidat eller ph.d.-grad fra Graduate School ved Alabama State University.

Visionen for Graduate Education

Visionen til kandidatuddannelsen er som følger: Fremme af et synergistisk miljø til støtte for en transformationel og verdensklasset kandidatuddannelse på Alabama State University.

Harold Lloyd Murphy Graduate School Mission

Murphy Graduate School's grundlæggende mission er at (1) give ledelse til universitetets doktorgrad, uddannelsesspecialist, kandidat- og certifikatniveau, post-bacheloruddannelser; (2) tjene som campus-bred fortaler for fremme af kandidatuddannelse; Og (3) give tilsyn med standarder for ekspertise, retfærdighed og retfærdighed i alle kandidatuddannelser.

Alabama State University er et student-centreret, plejende, omfattende og forskelligt offentligt historisk sort universitet, der er forpligtet til at opnå ekspertise inden for undervisning, forskning og offentlig service. Universitetet opfylder sin mission ved at fremme kritisk tanke, kunstnerisk kreativitet, faglig kompetence og ansvarlig medborgerskab i sine studerende; Ved at tilføje til kendskabet til at forbedre livskvaliteten gennem forskning og opdagelse; Og ved at hjælpe med at fremme staten og nationen gennem tankevækkende offentlig service. Universitetet tilbyder bacheloruddannelser gennem ph.d.-grader, et videnskabeligt og kreativt fakultet, state-of-the-art faciliteter og en levende atmosfære, hvor alle medlemmer af campus-samfundet kan arbejde og lære i hyggelige og givende omgivelser. I overensstemmelse med sin forsikring om, at race, køn eller økonomisk status hæmmer intelligens, kreativitet eller præstation, tilbyder ASU en bro til succes for dem, der forpligter sig til at forfølge byggestenene om udvikling, fokus, vedholdenhed og belønning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Graduate Certificates » Se Online Masters » Se Health MSc » Se Health Certificates » Se Health Ph.d.\'er » Se Health Master » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se Doctors of Education » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Graduate Certificate

Uddannelses specialist (red.) Grad i bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet. I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere. [+]

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet.

I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.... [-]


Masters

Føreren af ​​uddannelse (med / alta) tidlig barndom (online)

Online Fuldtid Deltid 21 måneder September 2019 USA Montgomery + 1 mere

Dette onlineprogram er designet, så du kan holde dit daglige job og fuldføre din kandidats grad på samme tid. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsindstillinger til M.Ed. I Early Childhood Education program. [+]

Lidenskabelig. Engageret. Klar til at gøre en forskel.

Beskriv disse ord dig? Vores Master of Education program forbereder dig til at oplyse og gøre en forskel i unge liv med en koncentration i Early Childhood Education.

Hvis du vil bygge på dine færdigheder, er dette onlineprogram designet til dig - så du kan tjene din grad, mens du stadig arbejder. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsmuligheder for begge koncentrationer i online-uddannelsesprogrammet.

Dette onlineprogram er designet, så du kan holde dit daglige job og fuldføre din kandidats grad på samme tid. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsindstillinger til M.Ed. I Early Childhood Education program.... [-]


Master of education (med / alta) bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater arbejder mod en M.Ed. I Library Media Education (A-niveau) skal afslutte 30 til 33 timers kursusarbejde, der omfatter et praktikophold på 300 uretimer. Praktik består af: 100 timer i et grundskolebibliotek; 100 timer i et gymnasium 100 timer gentagelse af et af de foregående niveauer eller i et offentligt bibliotek, der har en børne- og ungdomsafdeling; På stedet skal tilsynsførende være certificeret P-12 Mediaspecialister; Skolebiblioteker skal være statsakkrediterede skoler. [+]

College of Education's Library Education Media programmer er designet til at forberede professionelle pædagoger til at blive P-12 Media Specialists. Vores programmer er akkrediteret af både Southern Association of Colleges and Schools og af National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE).

I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres indholdsområder, hjælper med at forfinne forbindelserne mellem mediecenteret og klasseværelset, giver dem mulighed for at fokusere på administration af medietjenester og engagere dem i at lære kriterier for bogvalg . De krævede LEM-kurser giver kandidater muligheder i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner og engagerer sig i at skabe materialer, der viser, at de er beslutningstagere.... [-]


Uddannelseslærer (med / alta) grundskole (online)

Online Fuldtid Deltid 24 måneder August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Dette onlineprogram er designet med dig i tankerne. Hold dit daglige arbejde og fuldfør din kandidats grad på samme tid. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsindstillinger til M.Ed. I Elementær Uddannelse program. [+]

Lidenskabelig. Engageret. Klar til at gøre en forskel.

Beskriv disse ord dig? Vores Master of Education program forbereder dig til at oplyse og gøre en forskel i unge liv med en koncentration i grundskolen.

Hvis du vil bygge på dine færdigheder, er dette onlineprogram designet til dig - så du kan tjene din grad, mens du stadig arbejder. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsmuligheder for begge koncentrationer i online-uddannelsesprogrammet.

Dette onlineprogram er designet med dig i tankerne. Hold dit daglige arbejde og fuldfør din kandidats grad på samme tid. ASU tilbyder certificerings- og ikke-certificeringsindstillinger til M.Ed. I Elementær Uddannelse program.... [-]