Læs den officielle beskrivelse

Hurtige fakta om Adelphi University

Vores tal fortæller en overbevisende historie om vores elever og deres succes.

STUDENT DEMOGRAFIK

 • Gennemsnitlig undergrad klasse størrelse: 20,8
 • Student til Fakultet Ratio: 10: 1
 • 5.266 Undergraduate Studerende
 • 43 stater repræsenteret (herunder amerikanske territorier)
 • 57 lande repræsenteret

ANSØGNING OG OMKOSTNINGSOMRÅDE

 • Gennemsnitlig high school GPA: 3.5
 • 1155: Gennemsnitlig SAT-score (Kombineret matematikbaseret læsning og skrivning)
 • 50 studieprogrammer (undergraduate)
 • $ 37.170 Undervisning og gebyrer
 • 73% Ansøgere accepteret
 • 94,9% af freshmen-studerende modtager økonomisk støtte
 • $ 14.360 Room and Board (årlige omkostninger ved standard dobbelt residente aktivitetsgebyr) Målplan (årlig pris for guldplanen)

ATLETIK

 • 23 Division II Sports
 • 4 Nordøst-10 Præsidenters Cup
 • 81 Nordøst-10 Konference mesterskaber
 • 213 NCAA Turnerings Udseende
 • 16 nationale mesterskaber

Præmier og anerkendelse for Adelphi University

Adelphi er stolt af at blive anerkendt af toporganisationer.

Adelphi University er blevet anerkendt og citeret af flere velrenommerede organisationer og publikationer som The Princeton Review, US News og World Report, Fiske Guide til Colleges og Forbes som et overordnet valg for en kvalitetsundervisning. På et tidspunkt, hvor videregående uddannelse er under intens kontrol for at vise dets relevans og værdi, er vi stolte over at vide, at andre mennesker tager mærke til de store ting, der sker i Adelphi.

Amerikanske nyheder

Amerikanske nyheder

US News har også navngivet Adelphi til sin bedste kandidatskole for vores programmer inden for sygepleje, talesprogspatologi, klinisk psykologi, audiologi og socialt arbejde; vi har også været klassificeret som en af ​​de bedste kollegier for veteraner.

PRINCETON REVIEW

Princeton Review har rangeret Adelphi University blandt de bedste nordøstlige kollegier samt det er en liste over grønne kollegier for ekstraordinære forpligtelser til bæredygtighed baseret på akademiske tilbud og karriere forberedelse til studerende, campus politikker, initiativer og aktiviteter.

FISKE GUIDE TIL COLLEGES

Adelphi er blevet anerkendt af Fiske Guide til Colleges som en af ​​landets "bedste og mest interessante" institutioner og i 11 på hinanden følgende år er blevet opført blandt et udvalg af bedste køber i videregående uddannelser. Kun 25 private institutioner i landet modtager denne sondring hvert år. Godtgørelser som dette giver en uafhængig vurdering af, hvordan skolen tager højde for det undervisningsorienterede emne af afkast af investeringer.

COLLEGES OF DISTINCTION

Adelphi er igen blevet anerkendt af kollegier of Distinction organisation for vores ekspertise på fire områder: Engagement, Undervisning, fællesskab og resultater. Deres evaluering omfatter faktorer som at blive respekteret af uddannelsesmedarbejdere, der har et stærkt fokus på undervisning af undervisere, giver en bred vifte af erfaringsmæssige muligheder for at lære, fremme et aktivt campusliv og tilbyde en bacheloruddannelse, der er højt værdsat af kandidatprogrammer og arbejdsgivere.

USA TODAY COLLEGE

USA TODAY College tabte Adelphi som en top-10 skole i USA inden for socialt arbejde. Adelphi rangerede sjette i nationen ud af 513 akkrediterede Bachelor i Social Work programmer, en enestående rangering for en skole omkring en tiendedel af størrelsen af ​​de fleste af de andre top ni. Denne liste var baseret på studenters resultater og evne til at finde et job. Med BSW, MSW, Ph.D. og certificeringsprogrammer træner skolen for socialt arbejde praktikere til at forbedre liv og fortaler for social retfærdighed og etisk socialt arbejde praksis.

FORBES

Adelphi har som en af ​​Forbes-magasinets America's Top Colleges blevet godkendt for, hvad dens elever får ud af deres uddannelse i modsætning til hvad der får dem ind i skolen. Forbes fremviser de kollegier og universiteter, der leverer det bedste afkast på dine uddannelsesinvesterings dollars: lav studiegæld, graduering på tid, kvalitets akademikere, højt indtjeningspotentiale og karriere succes.

COLLEGE CHOICE

Adelphi University er blevet anerkendt blandt College Choice's "50 bedste handicapvenlige kollegier og universiteter" i 2017 for at have vist "en konsistent værdi og prioritet for at opfylde de fysiske, sociale og akademiske behov hos studerende med udviklingshæmning og særlige behov."

CRAIN'S NEW YORK BUSINESS

Crains New York Business hilste Robert B. Willumstad School of Business som et af de største MBA-programmer i New York baseret på tilmelding.

PENGE MAGAZINE

Money Magazine har navngivet Adelphi University på sin liste over bedste colleges for excellence i pædagogisk kvalitet, overkommelige priser og alumni indtjening. Som et af de bedste valg, familier kan lave, giver Adelphi University eleverne en global læringserfaring, der fuldt ud forbereder dem til succes, tilfredsstillende karriere gennem innovativ programmering, dedikeret fakultet, omfattende support og tjenester og forskellige læringsmuligheder. Adelphi studerende uddanner sig med værktøjerne til at konkurrere og udmærke sig i deres udvalgte felter og færdigheder til at imødekomme deres samfunds behov. Vedvarende forhold skabes og vedligeholdes på universitetet gennem mange forskellige former. Adelphi alumni netværk er mere end 100.000 stærke.

BETHPAGE BEDSTE AF LONG ISLAND

Hvert år beder Long Island Press læserne at stemme for deres favoritter til papirets Best of Long Island Awards. I 2017 stemte Long Islanders Adelphi nr. 1 i syv kategorier: Bedste College eller University-foran 19 andre kollegier-Bedste Public Garden, Bedste Koncertlokal, Bedste Lokale Live Teater, Kali Chan til Bedste Publicist og Dominic Scala til Bedste College Sportscoach. Og vores præsident, Christine M. Riordan, Ph.D., blev udnævnt til Best College President.

CENTRUM FOR VERDENS UNIVERSITETSRANKNINGER

Adelphi University Gordon F. Derner Psykologisk Psykologi er blevet placeret fjerde verdensomspændende blandt psykologi og psykoanalyseskoler af Center for World University Rankings (CWUR). Mere end 26.000 uddannelsesinstitutioner blev medtaget i den årlige rangordning.

MILITÆRE OG VETERANSKE

Som en militær venlig skole® er Adelphi placeret i top 20 procent af gymnasier, universiteter og handelsskoler i landet, der gør mest for at omfavne militærtjenestemedlemmer, veteraner og ægtefæller som studerende og sikre deres succes på campus. Listen anerkender kun de top 15 procent af gymnasier, universiteter og handelsskoler, der gør det meste at omfavne Amerikas veteraner som studerende.

Det amerikanske Department of Veterans Affairs har navngivet Adelphi som en Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program School. Det betyder, at kvalificerede veteraner kan deltage i Adelphi til lidt eller uden omkostninger.

CARNEGIE FONDEN

Som modtager af 2010 Carnegie Community Engagement Classification, Adelphi University er blevet navngivet i den for nylig udgivne 2015 liste over udpegede honorees. Uddelt af Carnegie Foundation for Undervisningsfremme styrker denne meddelelse Adelphis engagement i dets større samfund til gensidig fordelagtig udveksling af viden og ressourcer i en sammenhæng med partnerskab og gensidighed.

Adelphi er en af ​​361 institutioner, der nu har en fællesskabskonfliktklassifikation, anerkender universitetets engagement og bidrag til vigtige samfundsdagsordninger. Universitetet er en af ​​kun 24 institutioner udvalgt fra New York.

NORTHEAST-10 CONFERENCE PRESIDENTS 'CUP

Adelphi's atletikprogram blev endnu engang hædret med Nordøst-10 Presidents Cup i 2017. Formandskabet Cup tildeles den institution, der udarbejder de mest kumulative point, baseret på finish i de sædvanlige sæsoner, fra alle sine programmer, der konkurrerer i ligakampioner. Adelphi sluttede sig til Nordøst-10 i 2009.

PRÆSIDENTENS HØJRE UDDANNELSES FÆLLESSKABS SERVICE HONOR ROLL

For det femte år i træk er Adelphi blevet udnævnt til præsidentens højtuddannede community service honor roll. Dette er en national pris, der gives til anerkendelse for gymnasier og universiteter, der har vist sig at være fremragende i at udvikle og gennemføre effektive samfundsengagementer og fællesskabstjenesteprogrammer på deres institutioner. Igen i år blev Adelphi desuden hædret ved at modtage prisen "With Distinction", en rangordning forbeholdt "top-tier-ansøgerinstitutioner" i kategorierne General Community Service and Education.

PAYSCALE.COM

Payscale.com lister Adelphi som leder blandt nationale universiteter med hensyn til det vigtige afkast af investeringsfaktor (ROI). Det beskriver resultaterne af eleverne, analyserer den gennemsnitlige løn for undervisere og kandidatstuderende og hvilke arbejdsgivere ansætter kandidater i hvilke geografiske placeringer. Disse data blev også brugt af AffordableCollegesOnline.org, som identificerede Adelphi som en af ​​84 gymnasier i New York, hvor graderne betalte sig, og eleverne tjente mere i løbet af deres levetid end andre institutioner. Payscale's årlige skoleundervisning afkast på investering (ROI) finder Adelphi med den højeste årlige procentdel ROI-når finansiel støtte regnes ind i noget college på Long Island. Adelphi kandidater oplever en 10,6 procent årlig undervisning ROI og et 30-årigt netto afkast på $ 545.000.

TOP MANAGEMENT GRADER

Adelphi University Robert B. Willumstad Business School er ranket nr. 16 blandt Top Management Degrees Top 25 MBA-programmer i New York i 2017 og er rangeret blandt Top Management Degrees Top 25 Undergraduate New York Business Schools i 2017. Adelphi's MBA anerkendes for sin "kombination af pædagogisk ekspertise og overkommelige priser", mens dets undergrad program er citeret for akkrediteringer af AACSB International og Mellemstater Kommissionen for Videregående Uddannelse, samt dets prestigefyldte placeringer af US News

UDDANNELSESSTYRET

Uddannelsestilliden har bemærket, at Adelphi er en "Top 25-vinder i spansktalenteprocedurer blandt private institutioner." Rapporten under overskriften "Stigende grad opnås ved at forbedre gradueringsfrekvenserne og lukke huller for de spanske studerende" - indikerer, at Adelphi har opnået stærke gevinster i at forbedre resultaterne for latinske studerende.

FORENEDE NATIONER

I 2003 godkendte FN's Udvalg for Ikke-Regeringsorganisationer ved Institut for Offentlig Information Adelphi som en ikke-statslig organisation som anerkendelse af universitetets forpligtelse til at bringe "global opmærksomhed omkring internationale spørgsmål og FN til universitetssamfundet og offentligheden."

LÆRERUDDANNELSE ERKENDELSE FRA NYCDOE

Adelphi bundet til en anden regional skole for den højeste procentdel af lærere-12 procent anses for at være yderst effektiv i elevforbedring på standardiserede matematiske og engelske tests mellem fjerde og ottende klasse i lærerpræparationsprogramrapporterne fra New York City Department of Education. Denne anerkendelse blev skrevet om i The Wall Street Journal og på Politico hjemmeside.

MYMAJORS MAGAZINE

Adelphi blev præsenteret i MyMajors magazine som en af ​​Top 20-skolerne med de mest matchede majors. Potentielle studerende tager MyMajors quiz og matches til skoler fra deres database på 7.200 institutter for videregående uddannelse.

Høringsoversigten

Høringsundersøgelsen hedder Adelphi University og dets partnere i Long Island Doctor of Audiology (Au.D.) Consortium til sit bedste af listen for høring af sundhedspersonale.

SIERRA CLUB

Adelphi's vigtigste Garden City campus er et registreret arboret, en del af hvorfor Sierra Club navngav universitetet en "Cool School".

VÆLGENDE Læringsfokuseret Institution for Højere Uddannelse

Adelphi's College of Professional and Continuing Studies (tidligere University College) er medlem af Rådet for Voksen og Erfaringslæring (CAEL) koalition af Voksenuddannelsesfokuserede Institutioner (ALFI). College of Professional og Continuing Studies er blot en af ​​tre ALFI medlemsinstitutioner i New York State.

NØDFORVALTNINGSGRADSPROGRAM GUIDE

Emergency Management Degree Program Guide rangeret Adelphi University # 10 som en top college for online emergency management master's grader.

KVINDER VALG

Women's Choice Award har inkluderet Adelphi University som en af ​​de top 300 gymnasier for kvinder baseret på kriterier, herunder campus sikkerhed, omdømme, elev til fakultet ratio, dybde af uddannelse og fire års graduering satser.

ANIMATION CAREER REVIEW

Adelphi University er blevet navngivet til listen over Top 50 Schools i USA for Game Design og Development af Animation Career Review.

BEDSTE UNIVERSITET PRØVENDE ARTS CENTRER I USA

ClickitTicket hedder Adelphi PAC en af ​​de 35 bedste universitets Performing Arts Centers i landet med sit fantastiske teknologi og kreativitet.

TOP 50 ONLINE SPORTS MANAGEMENT PROGRAMMER

Adelphi University er blevet navngivet til listen over landets Top 50 Online Master i Sports Management Programs 2018 af online business uddannelse og karriere guide Top Management Degrees.

Adelphi er stolt af at reflektere over de ekstraordinære sondringer, der gives på skolen. Det er stolt af at stå på sit omdømme for ekspertise i akademikere, atletisk oplevelsesmæssig læring og investeringsafkast. Universitetet vil fortsat udfordre sig selv for at tilbyde de ekstraordinære lærings- og servicemuligheder, der giver elever og vores samfund som helhed mulighed for at vokse.

Teacher.org's august 2016 Bedste gymnasier for kandidatuddannelsen har placeret Adelphi University No.13 på deres liste ud af 352 kvalifikationsskoler.

Carnegie Foundation for Undervisningsfremme valgte 115 amerikanske gymnasier og universiteter til sin 2010 Engagementsklassifikation. Adelphi University var en modtager.

På US News

Forbes rangerede Adelphi University No. 381 på sin America's Top Colleges liste.

Adelphi University et overblik

Et moderne storbyuniversitet med en personlig tilgang til højere lære.

Adelphi University er et højt anerkendt, nationalt rangeret, stærkt forbundet doktorandforskningshøjskole, der tilbyder exceptionelle liberal kunst- og naturvidenskabsprogrammer og faglig uddannelse med særlig styrke i sine Core Four-Arts og Humanities, STEM og samfundsvidenskab, erhvervs- og uddannelsesuddannelserne og sundhed og wellness. Adelphi er dedikeret til at transformere elevernes liv gennem små klasser, praktisk lærer og innovative måder at understøtte studenters succes på.

Adelphi blev grundlagt i Brooklyn i 1896 og er Long Islands ældste private coeducational universitet. I dag serverer Adelphi næsten 8.000 studerende på sin smukke hovedcampus i Garden City, New York - kun 23 miles fra New York Citys kulturelle og praktikophold - og ved dynamiske læringscentre på Manhattan, Hudson Valley og Suffolk County og online.

Mere end 100.000 Adelphi-kandidater har opnået evnen til at trives professionelt som aktive, omsorgsfulde borgere, der sætter deres mærke på universitetet, deres samfund og verden.

Adelphi University historie

Se hvordan Adelphi har forvandlet til en stærk institution.

Adelphi University rødder kommer tilbage til 1863 og grundlæggelsen af ​​Adelphi Academy, en privat forberedende skole i Brooklyn, New York. Akademiet blev indarbejdet i 1869, og dets bestyrelse var forpligtet til at etablere en førsteklasses institution for den bredeste og mest grundige uddannelse og gøre sine fordele så tilgængelige som muligt for det største antal af vores befolkning. Skolen har hurtigt fået et ry for sin innovative læseplan, især inden for fysisk kultur og tidlig barndomsuddannelse.

Udnævnelsen af ​​Charles H. Levermore, Ph.D., som leder af akademiet i 1893, var et vigtigt øjeblik i Adelphis historie. At realisere byen Brooklyn var uden et liberal arts college, greb Levermore muligheden for at etablere Adelphi College. Gennem Timothy Woodruffs indsats, tidligere løjtnant guvernør i New York State og fremtidige præsident for Adelphi's bestyrelse, Adelphi College, med 57 studerende og 16 instruktører, blev der tildelt et charter-et af de tidligste charterer, der blev tildelt et kollegium ved Bestyrelsen for staten New York - den 24. juni 1896. Hidtil udførte grader sælerne i Adelphi College og University of the State of New York og blev underskrevet af kollegierne og af kansler og universitetssekretæren. I de næste 25 år forblev akademiet intakt, men adskilt fra kollegiet.

I løbet af de næste 100 år voksede Adelphi og ændrede sig markant. I 1929 blev Adelphi University den første private, coeducational institution of higher education på Long Island. Siden da har mere end 100.000 studerende gennemgået vores døre og efterladt deres karakter på universitetet og verden udenfor.

I dag er Adelphi blomstrende. Vores gymnasier og skoler omfatter College of Arts and Sciences; Gordon F. Derner School of Psychology; Honours College; Robert B. Willumstad School of Business; Ruth S. Ammon School of Education; Nursingskolen; Skolen for Socialt Arbejde; og College of Professional and Continuing Studies. Vi har genoplivet vores akademiske samfund og investeret i vores fremtid. Vores fakultet fører vejen for at sikre, at vores studerende får den fineste uddannelse i regionen, og at Adelphi fortsat fungerer som en vital ressource for vores lokalsamfund. Når vi gør vores strategiske plan til en vision for vores fremtid, er campus-samfundet kommet sammen for at opnå fælles mål, der er centreret om stipendier og elevers præstationer.

Mens universiteter rundt om i landet har elimineret fakultetet, har Adelphi ansat mere end 280 nye professorer siden 2001. Nuværende fuld- og deltidsfakultet i alt 956, med en elev / fakultet på 10: 1. For at sikre, at vores lærde har de ressourcer, der er nødvendige for at nå deres mål, har vi investeret millioner af dollars i infrastruktur. Vi har renoveret vores faciliteter; opgraderet vores teknologi og skabt smarte klasserum; dramatisk forbedret vores biblioteker - både faciliteter og samlinger; og investeret i nyt udstyr, herunder state-of-the-art lasere til to nye fysiklaboratorier, et atomskanningsmikroskop og en atommagnetisk resonansmaskine til kemiprogrammet, nye pianoer fra Steinway

Forskere i hele universitetet yder væsentlige bidrag til deres discipliner. I de senere år er Adelphi-fakultetsmedlemmer blevet anerkendt som Fulbright og Hartford Scholars, og har modtaget finansiering fra National Endowment for Humanities, National Institutes of Health og National Science Foundation. Skole for socialt arbejde er akkrediteret for den maksimale tid, som akkrediteringsorganet yder. Faktisk blev vores skole for socialt arbejde genakkrediteret med ingen anbefalinger til forbedring af Rådet for Socialvidenskabsuddannelsens webstedevalueringskomité, og skolens selvstudium dokument så imponerede Rådet, at det nu bruges som model i reaccreditations træningssessioner for andre programmer.

I øjeblikket trives næsten 8.000 studerende i vores klasseværelser, i vores programmer, på vores sportsområder på hovedstadens Garden City campus og på centre på Manhattan, Hauppauge og Poughkeepsie. Vores studerende er gået på at opnå priser og national anerkendelse for deres stipendium, service og ledelse.

Adelphi søger også at betjene sin lokalitet, stat og nation gennem forskning og praksis af dets fakultet; styrkelse af bånd mellem fagskoler og samfund Staging af fornemme kulturelle begivenheder på sine campusser; og i det væsentlige uddannelse af en generation af fremtidige ledere og informerede borgere, fagfolk og medlemmer af samfundet.

Adelphi University Mission og Vision

Mission statement

Vores universitet forvandler alle studerendes liv ved at skabe et særprægeligt miljø af intellektuel rigor, forskning, kreativitet og dybt samfundsinteresser på tværs af fire fokusområder: kunst og humaniora, STEM og samfundsvidenskab, erhverv og sundhed og velvære.

Vision

Vi bliver en nationalt respekteret leder - en standardbærer - for at omdefinere den praktiske og personlige værdi af uddannelsen for studerende, og hjælpe dem med at definere deres succes i klasseværelset, på campus, i karriere og samfund og ud over.

Værdier

Vi styres af seks kerneværdier, som eksemplificerer den type samfund, vi søger at skabe:

 1. Akademisk ekspertise
 2. Kreativitet og innovation
 3. Fællesskab og samarbejde
 4. Global bevidsthed og mangfoldighed
 5. Respekt for den enkelte
 6. Sandhed og integritet

Denne skole tilbyder også:

Advanced Certificate

Adelphi University

Forbered dig på en dybt givende karriere med online avancerede certifikatprogrammer i autisme og alvorlige eller multiple handicap (Advanced ASMD) og autismespektrumforst ... [+]

Få ekspertise, få anerkendelse og sæt dig op for karriereudvikling med vores certifikatprogrammer.

Forbered dig på en dybt givende karriere med online avancerede certifikatprogrammer i autisme og alvorlige eller multiple handicap (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD), der tilbydes af Ruth S. Ammon School of Education. Programmerne giver dig en usædvanlig rig læringserfaring, viden om, at du straks kan søge på arbejdspladsen og en værdifuld uddannelsesmæssig legitimation.

De tilbyder også en enestående mulighed for at studere med og få indsigt fra Stephen Shore, Ed.D., en nationalt anerkendt akademiker og Adelphi University fakultet medlem, hvis ekspertise er fuldt ud informeret af sin erfaring, der lever på autismespektret.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Adelphi University

Forbered dig på en dybt givende karriere med online avancerede certifikatprogrammer i autisme og alvorlige eller multiple handicap (Advanced ASMD) og autismespektrumforst ... [+]

Få ekspertise, få anerkendelse og sæt dig op for karriereudvikling med vores certifikatprogrammer.

Forbered dig på en dybt givende karriere med online avancerede certifikatprogrammer i autisme og alvorlige eller multiple handicap (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD), der tilbydes af Ruth S. Ammon School of Education. Programmerne giver dig en usædvanlig rig læringserfaring, viden om, at du straks kan søge på arbejdspladsen og en værdifuld uddannelsesmæssig legitimation.

De tilbyder også en enestående mulighed for at studere med og få indsigt fra Stephen Shore, Ed.D., en nationalt anerkendt akademiker og Adelphi University fakultet medlem, hvis ekspertise er fuldt ud informeret af sin erfaring, der lever på autismespektret.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University Online Associate of Science i Emergency Services Administration (AS i ESA) giver dig hurtigt byggestenene til at komme ind eller fremme i dette dynamis ... [+]

Lær hvad der kræves for at være klar til noget - og tag din uddannelse og karriere til næste niveau.

Adelphi University Online Associate of Science i Emergency Services Administration (AS i ESA) giver dig hurtigt byggestenene til at komme ind eller fremme i dette dynamiske, udfordrende og givende felt. Du erhverver ikke kun praktisk viden og færdigheder, som du straks kan anvende på dit erhverv, samfund og liv, men også en karrierestyrkende legitimation.

Vores banebrydende pensum i planlægning af alle farer finder anvendelse på tværs af discipliner, organisationer, brancher og sektorer, der åbner døre til forskellige beskæftigelsesmuligheder inden for beredskabssektoren. Det blev udviklet og undervist af ledende pædagoger, forskere og praktikere, mange med frontlinie-erfaring, der administrerer store planlagte og uplanlagte begivenheder, herunder præsidentbesøg, globale møder, terrorangreb, sundhedsepidemier, nødsituationer i nød og naturkatastrofer.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Certificate

Adelphi University

Adelphi University har opbygget et højkvalitets, akademisk stringent online engelsk til spansk oversættelseskursus-certifikatprogram for at give tosprogede personer mulig ... [+]

Hone dine tosprogede færdigheder og kandidat forberedt på at udnytte karrieremuligheder i et hurtigt voksende felt.

Adelphi University har opbygget et højkvalitets, akademisk stringent online engelsk til spansk oversættelseskursus-certifikatprogram for at give tosprogede personer mulighed for hurtigt og bekvemt at udvikle færdigheder, der er i høj efterspørgsel.

Programmet er åbent for offentligheden. Du behøver ikke at være en Adelphi-studerende til at tilmelde sig kurser og kan opholde sig overalt i verden. Det fuldt online instruktørledede ikke-kredit-engelsk / spansk certifikat forbereder kandidater til at tage American Certification Examination Association (ATA) -undersøgelsen og kan afsluttes om seks til otte måneder.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Adelphi University

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management udstyrer effektivt og effektivt studerende med viden og færdigheder, der gælder for enhver discipli ... [+]

Få viden, færdigheder og indsigter fra branchens ledere og få en karrierestyrkende legitimation - på din egen tidsplan.

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management udstyrer effektivt og effektivt studerende med viden og færdigheder, der gælder for enhver disciplin og industri-om blot et år. Som de seneste begivenheder demonstrerer, skal ledere i organisationer af alle størrelser og hver region være forberedt, når en nødsituation rammer. Uanset dit erhverv, der tjener dit Emergency Management Certificate online fra Adelphi, kan du anvende nødhåndteringsprincipper til din arbejdsplads, samfund og liv.

Den bredt anvendelige all-hazards curriculum er udviklet og undervist af Adelphi University fakultet medlemmer, mange med frontlinie erfaring med at administrere store planlagte og uplanlagte begivenheder, herunder præsidentbesøg, globale møder, terrorangreb, sundhedsepidemier, luftfartssituationer og naturkatastrofer. De ved, at beredskab ikke blot beskytter folks levebrød og ejendom, det sparer også liv, og de er forpligtet til at forberede nationen til stadigt uundgåelige nødsituationer - en elev ad gangen.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, USA
Hjemmeside