American University - School of International Service (SIS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Den Skolen for International Service (SIS) ved American University forstår at komplekse globale udfordringer kræver tværfaglige, samarbejdsvillige løsninger. Det forskellige SIS-fællesskab er forenet med ideen om service.

Ekspertfakultetet, støttende medarbejdere og netværk af fuldførte jævnaldrende forbereder eleverne til karriere i internationale anliggender med opmærksomhed på tværkulturel følsomhed og forståelse, faglig ekspertise og stærke analytiske færdigheder. SIS er konsekvent rangeret som en top-ten skole af internationale anliggender ved udenrigspolitisk magasin.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Ma i internationale relationer (online)

Online Fuldtid

AU's MA i International Relations kombinerer avancerede internationale relationersteori og -metoder med en koncentration i global sikkerhed og konfliktløsning eller bæredygtig international udvikling. [+]

Den online master of arts i internationale relationer er specielt designet til at give de studerende et fundament i avancerede internationale relationer emner, samt en specialisering i et tværfagligt fagligt område. Nuværende koncentrationer omfatter Global Security & Conflict Resolution og Sustainable International Development.

Studerende og fakultetets medlemmer interagerer i realtid under ugentlige live online-klasser, der leveres via en innovativ platform for videokonferencer. Studerende forventes at afslutte kurser og aflæsninger forud for disse små, levende diskussioner.

Gennem brug af innovative teknologier og underholdende erfaringer i verden kombinerer International Relations Online fleksibiliteten i et globalt online-program med rigor, kvalitet og klasseværelse interaktion af en on-campus oplevelse. Studerende af programmet drage fordel af:... [-]


Kontakt