Læs den officielle beskrivelse


Den Skolen for International Service (SIS) ved American University forstår at komplekse globale udfordringer kræver tværfaglige, samarbejdsvillige løsninger. Det forskellige SIS-fællesskab er forenet med ideen om service.

Ekspertfakultetet, støttende medarbejdere og netværk af fuldførte jævnaldrende forbereder eleverne til karriere i internationale anliggender med opmærksomhed på tværkulturel følsomhed og forståelse, faglig ekspertise og stærke analytiske færdigheder. SIS er konsekvent rangeret som en top-ten skole af internationale anliggender ved udenrigspolitisk magasin.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

American University - School of International Service (SIS)

AU's MA i International Relations kombinerer avancerede internationale relationersteori og -metoder med en koncentration i global sikkerhed og konfliktløsning eller bæred ... [+]

Den online master of arts i internationale relationer er specielt designet til at give de studerende et fundament i avancerede internationale relationer emner, samt en specialisering i et tværfagligt fagligt område. Nuværende koncentrationer omfatter Global Security & Conflict Resolution og Sustainable International Development.

Studerende og fakultetets medlemmer interagerer i realtid under ugentlige live online-klasser, der leveres via en innovativ platform for videokonferencer. Studerende forventes at afslutte kurser og aflæsninger forud for disse små, levende diskussioner.

Gennem brug af innovative teknologier og underholdende erfaringer i verden kombinerer International Relations Online fleksibiliteten i et globalt online-program med rigor, kvalitet og klasseværelse interaktion af en on-campus oplevelse. Studerende af programmet drage fordel af:... [-]

Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk