A.T. Still University, Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

AT Stadig Universitet for Sundhedsvidenskab tjener som et læringscentreret universitet dedikeret til at forberede højt kompetente fagfolk gennem innovative akademiske programmer med en forpligtelse til at fortsætte sin osteopatiske arv og fokusere på hele persons sundhedspleje, stipendium, samfunds sundhed, interprofessional uddannelse, mangfoldighed og underserved populationer.

Få mere at vide om AT Still University

AT Still University (ATSU) er grundlæggeren af ​​osteopatisk sundhedspleje, etableret i 1892 af Andrew Taylor Still. Som et førende sundhedsvidenskabs universitet består ATSU af to campusser (Kirksville, Mo., og Mesa, Ariz.) På mere end 200 hektar med seks prestigefyldte skoler. Læringsmiljøer omfatter bolig- og online sundhedsrelaterede kandidatgrader samt fællesskabsbaserede partnerskaber over hele verden. ATSU har mere end 700 medarbejdere dedikeret til sin ikke-for-profit mission og en gennemsnitlig årlig tilmelding på over 3.100 studerende fra 35 lande.


Vores skole er kendt for sin fremtræden som en tværfaglig sundhedspædagog. Universitetet fokuserer på at integrere de grundliggende principper for osteopatisk medicin og den fremadgående viden om dagens videnskab. ATSU tjener løbende sondringer som den graduate sundhedsvidenskab universitet med bedst i klasse læseplan og en samfund opsøgende mission for at tjene de underserved. Universitetet har en rig historie om lederskab i både sundhedsuddannelse og korreleret forskning./>

ATSU indventer inden for eleverne den medfølelse, erfaring og viden, der kræves for at imødegå hele personen og forme sundhedsydelser i lokalsamfund, hvor behov er størst. Inspireret til at påvirke helhedshelsetjenesten bidrager ATSU-kandidater til fremtidens integrerede pleje, samtidig med at de fører en uselvisk lidenskab i de samfund, de tjener.

AT Still University er akkrediteret af Higher Learning Commission.

College of Graduate Health Studies

Målet med College of Graduate Health Studies på AT Still University er at levere omfattende og relevant online sundhedsadministration viden gennem overlegen kvalitet, innovativ online uddannelse.


Kollegiums uddannelser giver arbejdsmedarbejdere en mulighed for at tjene en prestigefyldt grad i sundhedssektoren. Valg på College of Graduate Health Studies omfatter: Doctor of Education i sundhedsprofessioner, Doctor of Health Sciences, Doktor i Sundhedsadministration, Master of Health Administration, Master i folkesundhed, Master of Public Health - Tandlægevidenskab og Master of Science i Kinesiologi./>

ATSU's College of Graduate Health Studies beskriver ATSUs grundlæggende principper for osteopatisk medicin. Siden 1892 har Andrew Taylor Still's principper tjent som vores grundprincipper og er blevet den osteopatiske sundhedsuddannelsesmodel verden over.

Sundhedsstyring er et af de hurtigst voksende erhverv i dag med udvidede muligheder for at gøre en sand forskel i de lokalsamfund, du vil tjene. Sundhedspleje i dag og i fremtiden har brug for mere medfølende og visionære ledere til at overvinde udfordringerne foran os.

ATSU-CGHS særegne online ph.d.- og kandidatuddannelser giver den fleksibilitet, der er nødvendig for at arbejde fagfolk til at opfylde deres karrieremuligheder. Curriculum afspejler de mest aktuelle fremskridt i branchen og forberede kandidater til at være proaktiv i at navigere i den stadigt skiftende sundhedsvæv. ATSU Online-studerende har også muligheder for at få klinisk erfaring i verden i deres hjembyer, andre områder af landet og rundt om i verden.

Kandidater bliver en del af den 125-årige historie af ekspertise og er forbundet med en familie af fagfolk, der har lidenskaben til at tjene hvor det er nødvendigt mest.

Vores programmer

  • Master of Health Administration
  • Master i folkesundhed
  • Master i folkesundhed - Tandpleje
  • Kandidatuddannelsen i Kinesiologi
  • Doktor i Sundhedsvæsenet
  • Doktor i Sundhedsuddannelse
  • Doktor i Sundhedsvidenskab

Placeringer

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, USA