Læs den officielle beskrivelse

College of Contract Management i Det Forenede Kongerige er en førende online deltagelse college for Engineering, Construction, Management, engelsk, og uddannelse og CPD kurser.

Som en global organisation tilbyder den online-deltagelse (Live Online) kurser til studerende over hele verden. Det tilbyder avancerede eksamensniveau kurser, professionelle praksis kurser, CPD og uddannelse kurser til byggebranchen til fremtidens fagfolk, der vil fortsætte med at opnå lyse karriere og kan blive energiske globale ledere af byggebranchen. Derudover tilbyder den et effektivt engelsksprogsprogram kaldet NESOL, der leverer indfødt engelsk til talere af andre sprog.

Online-kursuset betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at forlade dit arbejde, du behøver ikke nødvendigvis at forlade dit hjem og familie. Du vil deltage i live online forelæsninger og tutorials fra dit hjem eller vores oversøiske læringscentre. Collegeet giver en god mulighed for at lære standard britisk uddannelse til et overkommeligt kursusgebyr. Du vil føle, at du er i et klasseværelse med Online Courses.

Kollegiet er stolt af oprettelsen af ​​kontrakten og kommerciel ledelse Kurser og fra sine resultater gennem værditilvækst og standardkurser. Kvaliteten og værdien af ​​kurserne er afspejlet i den succes af sine kandidater, der er førende på arbejdsmarkedet.

Du kan have svært ved at vælge det rigtige kursus, der opfylder dine behov og interesser, og kollegiet har lokale karriereådgivere eller centre i Syd- og Østasien og Mellemøsten for at hjælpe. Skolen har planer om at udvide sine karriere rådgivning tjenester til Rusland og Sydamerika i fremtiden samt. De studievejledere er her for at guide dig og hjælpe dig med at vælge den kurs, der bedst opfylder dine interesser og karriereønsker.

College of Contract Management tilbyder en anerkendt kvalifikation og sæt af færdigheder, og disse kan åbne døren for fremtidige karrieremuligheder og progression.

Undervisning og læring

Undervisnings- og læringsstrategierne for hvert fag er afledt af kursusudfaldet. Collaborative Online Attendance-undervisningsmetoder bruges til at nå programmål, herunder live online forelæsninger, kursusnotater, øvelser, øvelser, gruppediskussioner, feedback på elevernes indlæg og onlinepræsentationer.

Online-deltagelsesmodellen, der tilskynder til samarbejde i et interaktivt læringsmiljø, har sit traditionelle fokus på indholdsleverance og kommunikation sammen med vægt på teknologien.

Forskellige online læringsressourcer er udviklet til at understøtte uafhængig læring. Foredrag notater, læselister, opgaver og vejledning briefinger understøtter uafhængig online læring. Studerende forventes at læse udførligt. Læsning kan bruges til at udforske specifikke emner i dybden, for at udforske en række synspunkter, at udvikle spørgsmål og at identificere mulige svar. Gruppearbejde er udformet således, at eleverne lærer at organisere og strukturere kollektive eller kooperative arbejdsprocesser.

Studerende opfordres også til at deltage i online live forelæsninger, der letter lyd og video interaktion mellem undervisere og studerende. Kollegiet har introduceret den mest effektive strategi for online deltagelse og læringscentre for at lette online forelæsninger, tutorials og diskussioner, der skal foregå med forelæsere og mentor for at øge interaktionen mellem medstuderende og undervisere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

The College of Contract Management (Online)

Den Advanced Diploma i Professional Practice i Contract Management vil give dig kompetente færdigheder til at starte din karriere som en kontraktleder / projektleder / ko ... [+]

Contract Management Professional Practice Course Samlet kursusgebyr £ 1.490 Samlede Credits 50 under ECTS (European Credit Transfer and Accumulation) Antal moduler 8 Du kan lære, mens du arbejder

Akkrediteret af den Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors, Chartered Institute of Voldgiftsmænd, Chartered Management Institute og Quantity Surveyor International

Indledning

Den Advanced Diploma i Professional Practice i Contract Management vil give dig kompetente færdigheder til at starte din karriere som en kontraktleder / projektleder / kontraktadministrator / kravkonsulent / projektstyringsingeniør. Kurset er designet til fagfolk ', som arbejder som Site Manager / Construction Manager / Projektleder / Civilingeniør / Kvantitetsmægler / Advokat inden for Byggeri og Olie og Gas. Hvis du har gennemført en bacheloruddannelse i ingeniørvidenskab eller kvantitetsundersøgelse, eller lov eller ledelse eller andre relevante byggestudier, kan det føre til en givende professionel karriere inden for bygge-, olie- og gasindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 9 måneder
Online
Læs mere på dansk
The College of Contract Management (Online)

I de kurser, du lærer de nemmeste måder at bestå eksamenerne på, vil du undersøge, hvilke eksaminator du har i dine skriftlige og taletest, hvorfor du har fejlagtige test ... [+]

IELTS eksamen er en udfordring

IELTS (International English Language Testing System) er den mest populære eksamen for at vurdere en ansøger engelsk niveau for adgang til et universitets kursus i engelsktalende lande, migration og visa ansøgninger.

IELTS-testen er i øjeblikket tilgængelig i over 130 lande og kan tages op til 48 gange om året. Så uanset hvor du er, adgang til at følge IELTS eksamen forberedelse online kursus.

Det er vigtigt for:

Adgang til universiteter i Storbritannien, Australien, Canada, New Zealand og USA Migrationsapplikationer til Australien, Canada og New Zealand Afhængig af fastboende visumansøgning til UK

Personer, der ønsker at opnå det ovennævnte, vil kræve hjælp til at opnå den væsentlige score gennem et online kursus, der er omkostningseffektivt med merværdi. College of Contract Management tilbyder IELTS eksamen forberedelse kursus at hjælpe dig med at få den bedst mulige karakter i IELTS akademiske eller generelle eksamener.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
276 - 900 timer
Online
Læs mere på dansk