Læs den officielle beskrivelse

Nye måder at lære, nye måder at lave forandringer på

Universitetet i Sussex blev grundlagt i 1961 og har et langvarigt ry for at give en verdensklasse uddannelse til alle. Vores fjernundervisning kurser giver dig mulighed for at studere i Sussex, uanset hvor du er i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet, der tiltrækker førende akademikere og studerende fra over 100 lande verden over. Vi udfordrer konventionen og fremmer radikale og progressive ideer for at give eleverne en særskilt uddannelseserfaring.

Vores mål er at forbedre vores elevernes liv og give dem værktøjerne til at gøre deres eget bidrag og forandre sig til verden.

"Min vigtigste motivation for at studere International Marketing Masters var at få mere faglige færdigheder og udvikle min viden. Nemlig og fleksibilitet ved online læring appellerede virkelig til mig. Ved at studere online kan jeg studere og arbejde efter min bekvemmelighed. "

Kathryn Huang - Digital Marketing Executive og International Marketing MSc (online) studerende, Vancouver, Canada.

 • Propel din karriere
  Dyk dybere ind i emnet, der fascinerer dig, og videre din karriere med færdigheder, som arbejdsgiverne ønsker over hele verden.
 • Læring online
  Undervises 100% online og med seks startdatoer om året, giver vores kurser dig mulighed for at starte dit kursus, når du kan lide og studere i vores egen tid fra dit eget hjem.
 • Støtte til dine studier
  Drage fordel af vores dedikerede online studentesucceshold, som vil støtte dig på din rejse fra tilmelding til eksamen.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Studerer online med Sussex

Vi forstår, at mange af vores studerende vælger at studere en postgraduate kursus for at forbedre deres karriere. Vores online master kurser er designet med fokus på beskæftigelsesegnethed. Vi sikrer, at undervisning og læring er praktisk, med fokus på real-world case studies og give færdigheder, du kan tage direkte ind på arbejdspladsen.

Undervist 100% online, vores fjernundervisningskurser giver fleksibilitet til at passe til dit studie omkring dit liv og karriere. Moduler leveres ved hjælp af en karruselmodel, hvilket betyder, at du når som helst skal tage en pause fra dine studier, du kan simpelthen "træde i" kurset og tilslutte dig igen, når du har tid til at dedikere til dine studier igen * .

Undervisning er leveret af akademikere og praktikere, der leder banebrydende forskning og udvikler nye måder at tænke over verden på. Som med vores on-campus kurser løber en tydelig Sussex-stil af læring gennem hvert master-kursus. Du vil blive opfordret til at tænke over og udfordre normen.

Ved at studere i et virtuelt klasseværelse får du mange flere færdigheder, som værdsættes af arbejdsgivere i dagens digitale verden. Du arbejder sammen med virtuelle projekter og inden for virtuelle hold, med medstuderende placeret i forskellige tidszoner over hele verden. Du vil være sikker på at arbejde inden for digitale platforme og være en digital mester inden for din organisation.

Med online tilgængelighed fast i tankerne er vores kurser bygget til studerende med alle fysiske og kognitive evner i alle geografiske områder.

Og med en menneskelig oplevelse, der erstatter den upersonlige side af fjernundervisning, samler vores online-kurser et globalt netværk af studerende gennem peer-to-peer-læring og diskussionsgrupper.

Vores online masters er her for studerende overalt, der ønsker at lave deres egen form for forandring.

* Maksimal brudstid gælder for kurser.117651_notes-macbook-study-conference.jpgOpstart Stock Photos / Pexels

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Sussex Online

At give en tydelig tværfaglig tilgang til undersøgelsen af korruption, spørger denne MA tre grundlæggende spørgsmål; Hvad er korruption, hvor meget er der, og hvad skal d ... [+]

At give en tydelig tværfaglig tilgang til undersøgelsen af korruption, spørger denne MA tre grundlæggende spørgsmål; Hvad er korruption, hvor meget er der, og hvad skal der gøres for at bekæmpe det?

Undersøgelse af korruption og antikorruption ud fra lov, antropologi, økonomi, udviklingsstudier, sociologi og statsvidenskab; Du får den teoretiske viden og praktik, der er nødvendig for at forstå kompleksiteten ved at definere, måle og bekæmpe korruption.

Med datoer om året (januar, marts, maj, juli og november) kan du starte dette kursus, når du kan lide og studere i din egen tid, fra dit eget hjem.

Dette kursus er deltid og kan gennemføres i mindst to år og højst fire. Studerende har mulighed for at stoppe deres studier, hvis deres arbejde eller livsforpligtelser kræver.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Juli 2020
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk

MSc

University of Sussex Online

Universitetet i Sussex er placeret først i verden for udviklingsstudier (QS World University Rankings efter emne 2019), anerkendt som et af verdens førende universiteter ... [+]

Universitetet i Sussex er placeret først i verden for udviklingsstudier (QS World University Rankings efter emne 2019), anerkendt som et af verdens førende universiteter inden for forskning i bæredygtighed og innovation.

Samlet ekspertise fra tre af universiteternes mest dygtige forskningsenheder, Videnskabspolitiske Forskningsenhed, Skole for Globale Studier og Institut for Udviklingsstudier, tilbyder dette særskilte kursus en tværfaglig tilgang til studiet af bæredygtighed.

Med seks startdatoer om året (januar, marts, maj, juli, september og november) kan du starte dette kursus, når du vil og studere i din egen tid, fra dit eget hjem.

Dette kursus er deltid og kan gennemføres i mindst to år og højst fire. Studerende har mulighed for at stoppe deres studier, hvis deres arbejde eller livsforpligtelser kræver.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Juli 2020
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
University of Sussex Online

Vores energipolitiske masteruddannelser tilbyder en særdeles bred, tværfaglig samfundsvidenskabelig uddannelse i energipolitikken, der fokuserer på udfordringen med klima ... [+]

Vores energipolitiske masteruddannelser tilbyder en særdeles bred, tværfaglig samfundsvidenskabelig uddannelse i energipolitikken, der fokuserer på udfordringen med klimaændringer og innovationsrollen.

Lær af internationalt anerkendte akademikere fra Sussex Forskningsenhed for videnskabspolitik, der har en global indvirkning og udforme og levere løsninger til bæredygtige futures.

Undervist 100% online, du vil deltage i studerende, akademikere og forskere fra hele verden, der bringer deres ekspertise og erfaring til det virtuelle klasseværelse. Og med seks startdatoer om året (januar, marts, maj, juli, september og november) kan du starte dette kursus, når du vil og studere i din egen tid, fra dit eget hjem.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
University of Sussex Online

Sussex Masters i International Marketing er bygget til travle fagfolk, og giver dig evnen til at levere globale marketingstrategier og designe multikanalkampagner med ind ... [+]

Sussex Masters i International Marketing er bygget til travle fagfolk, og giver dig evnen til at levere globale marketingstrategier og designe multikanalkampagner med indflydelse.

Med fokus på global marketing management, forbrugeradfærd, markedsundersøgelser og analyser, vil du blive klar til en vellykket karriere i denne hurtige og spændende sektor.

Med seks startdatoer om året (januar, marts, maj, juli, september og november) kan du starte dette kursus, når du kan lide og studere i din egen tid, fra dit eget hjem.

Dette kursus er deltid og kan gennemføres i mindst to år og højst fire. Studerende har mulighed for at stoppe deres studier, hvis deres arbejde eller livsforpligtelser kræver.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Juli 2020
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk