University of Portsmouth Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor være med os?

Portsmouth er en gateway-by, der er åben for verden. Vores universitet er det samme. Vores deltid, onlinekurser betyder, at du kan studere overalt i verden, når det passer dig. Hos os får du viden og færdigheder til at forbedre dine karrieremuligheder og udvikle et globalt netværk undervejs. Deltag i det næste trin i din uddannelsesrejse. Se, hvordan vi kan hjælpe med at tage dig hen, hvor du vil hen.

# 21
universitet i England

(Guardian University Guide, 2020)

5
stjerner for beskæftigelsesegnethed

(QS World University Rankings)

3
start datoer pr. år

Februar, maj og september

woman, laptop, business

Vores studerende er fra hele verden. Vi har modtaget studerende fra næsten 150 lande og tæller velkommen. Det ville også være en fornøjelse at byde dig velkommen!

University of Portsmouths deltid, onlinekurser er designet til at passe rundt omkring dig. Du behøver ikke at flytte hus eller få et visum for at studere hos os. Du kan få adgang til dit kursus overalt i verden gennem Moodle, vores brugervenlige digitale læringsmiljø (DLE). Dette er muligt, fordi alle vores moduler, læringsaktiviteter og vurderinger leveres online.

Alle vores kursusmoduler er opdelt i håndterbare ugentlige sektioner, så kurset passer rundt om din livsstil og forpligtelser.

Efter eksamen fra University of Portsmouth via et onlinekursus har dit eksamensbevis den samme akademiske vægt som en on-campus grad.

Placeringer

Portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig