Read the Official Description

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved University of Nottingham tilbyder et bredt udvalg af kurser på tværs af erhvervslivet, økonomi, uddannelse, geografi, lov, politik og internationale relationer samt sociologi og socialpolitik.

Omdømme for excellence

Universitetet i Nottingham er et verdensomspændende top 100 universitet og rækker i top 50 for en række samfundsvidenskabelige fag i de seneste QS World University Rankings. En virkelig global institution med campusser i Kina og Malaysia, Nottingham byder studerende velkommen fra hele verden.

Det tilbyder et dynamisk læringssamfund, hvor undervisning understøttes af verdensledende forskning. I den seneste Research Excellence Framework rangerede universitetet 8. i Storbritannien for en måling af "research power", og mere end 97% af sin forskning anerkendes internationalt. Fakultetet yder et værdifuldt bidrag til dette med forskning, der har omfattende konsekvenser for samfundet, herunder økonomi, sundhed og velfærd, kultur, offentlig politik og miljø.

Inspirerende sted

Skoler inden for fakultetet er baseret i hjertet af England, på tværs af University Park og Jubilee Campus. Universitetsparken dækker over 300 hektar, og det betragtes som en af ​​de smukkeste campusser i Det Forenede Kongerige med en sejlsø og rullende grønne bakker. Det er kun 10 minutter med bus fra det pulserende Nottingham centrum og godt forbundet med et sporvognnetværk. Jubilæumskampus har vundet adskillige priser for sine innovative, miljøvenlige bygninger, og dets søenindstilling og moderne skulpturer gør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikeret supportnetværk

Universitetet leder dig før du ankommer og støtter dig gennem hele studiet. De giver information og vejledning om adskillige emner, herunder internationale kvalifikationer, visa, finans, arbejdsbestemmelser og tilpasning til livet i Storbritannien.

Akkrediteret af Det britiske råd til undervisning i engelsk i Storbritannien, giver Center for Engelsk Sprogundervisning kurser før og under dine studier for at udvikle dine sprogfærdigheder til det krævede niveau.

Karriere- og ansættelsesservice tilbyder karriere rådgivning til livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske spørgsmål, du måtte have.

Real-world learning

Alle skoler i fakultetet har værdifulde forbindelser med industrien, og vores kurser udstyre dig med de væsentlige færdigheder og specialkundskaber, du skal bruge for at nå dine professionelle mål.

---

Oplysningerne på denne hjemmeside er udarbejdet i forvejen af ​​det akademiske år, som det gælder for. Alt er gjort for at sikre, at oplysningerne er korrekte på udgivelsestidspunktet, men der vil sandsynligvis ske ændringer (for eksempel til kursusindhold) i forhold til intervallet mellem udgivelse og påbegyndelse af kurset. Det er derfor meget vigtigt at tjekke universitetets hjemmeside for eventuelle opdateringer, før du ansøger om kurset ved at følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor der er forskel på indholdet på denne hjemmeside og på universitetets hjemmeside, har indholdet på universitetets hjemmeside forrang .

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette er en spændende mulighed for erfarne uddannelsesmedarbejdere at udvikle den kritiske viden og færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre deres egen forskning ... [+]

Oversigt

Den professionelle doktorgrad i uddannelse (EdD) er velegnet til dem, der arbejder i:

uddannelse fra tidlig år til videregående uddannelselokale myndigheder / embedsmænduddannelsesorganisationeruddannelse i museer og fængslervelgørende / ngo'erandre uddannelsesmæssige indstillinger

Programmet:

er knyttet til praksis, så du vil trække på dine egne uddannelseserfaringerer designet til travle fagfolk, der tilbyder weekend / sommer deltagelse til at passe i studie sammen med et fuldtidsjobgiver dig mulighed for at være en del af en stærk sammenhængende kohorte af uddannelseseksperter

Dette er en spændende mulighed for erfarne uddannelsesmedarbejdere at udvikle den kritiske viden og færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre deres egen forskning og dermed forbedre deres pædagogiske praksis og sammenhænge.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
August 2019
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Det undervises af verdensledende akademiske og praktiserende eksperter fra vores Rights Lab - verdens første store forskningsplatform til afslutning af slaveri, som i øje ... [+]

Oversigt

Det undervises af verdensledende akademiske og praktiserende eksperter fra vores Rights Lab - verdens første store forskningsplatform til afslutning af slaveri, som i øjeblikket sporer slaveri med satellitteknologi og sikrer, at virksomheder ikke bruger slavearbejde.

Det vil give dig ikke kun med den akademiske grundlæggelse af studiet af nutidigt slaveri, men også omfattende træning om, hvordan man bedst kan gøre en forskel ved befrielse og social reintegration af dem i slaveri.

Du vil blive introduceret til nøglebegreber og udfordringer i slaveri, befrielse, anti-slaveri og menneskerettigheder og vil drage fordel af:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at blive en kompetent, forskningsinformeret og innovativ engelsk for akademiske formål (EAP) ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at blive en kompetent, forskningsinformeret og innovativ engelsk for akademiske formål (EAP) praktiserende læge.

Over hele verden har der været en markant stigning i efterspørgslen efter EAP-lærere. Denne vækst stammer fra udvidelsen af ​​engelsk som undervisningsmateriale, internationalisering af videregående uddannelsessektor, stadig mere dominerende stilling i engelsk som sprog for uddannelse og forskning samt hurtig udvidelse af adgangen til videregående uddannelse.

Dette kursus fokuserer på udviklingen af ​​lærerkompetencer for at forbedre de studerendes faglige færdigheder. Det indebærer viden og færdigheder, der indeholder meget mere end grundlæggende beherskelse af klasseledelsesstyringsfærdigheder og kendskab til sprogsystemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk

Postgraduate Certificate

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kendskab til det internationale menneskerettighedssystem er blevet et væsentligt krav for dem, der arbejder for at forbedre menneskerettighederne rundt om i verden. Dette ... [+]

Oversigt

Kendskab til det internationale menneskerettighedssystem er blevet et væsentligt krav for dem, der arbejder for at forbedre menneskerettighederne rundt om i verden. Dette fjernundervisningsprogram er designet til at give dig mulighed for at studere deltid for at passe dine forpligtelser.

Du vil få en grundig grundforbindelse i menneskerettighedsloven og -systemerne samt muligheden for at forfølge flere specialinteresser, såsom barnets rettigheder og international strafferet.

Dette kursus er designet til at sikre, at du får en god teoretisk forståelse af menneskerettighedsloven samt den nyeste viden om, hvordan internationale menneskerettighedsstandarder og -systemer fungerer i praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Deltid
1 år
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Location address
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Social Media