University of Glasgow Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Glasgow

På University of Glasgow drømmer vi om en bedre verden og er inspireret til at hjælpe andre med at ændre den. Rangeret i top 100 af verdens universiteter af QS World University Rankings 2021, gør Glasgows online masters-programmer dig i stand til at opfylde dine ambitioner fra hvor som helst i verden.

Find ud af mere

I kraft af vores omfattende erfaring som en førende akademisk organisation har vi udviklet disse 100% programmer, der understreger original forskning og innovative tilgange, der hjælper dig med at styrke din karriere, uanset hvor din interesse / specialisme ligger.

Glasgow School of Medicine og School of Education er begge rangeret 1. i England i henhold til den Complete University Guide 2021.

At studere online betyder, at du ikke behøver at ofre din nuværende karriere eller forpligtelser. Du vil være i stand til at få adgang til vores interaktive ressourcer hvor som helst og når som helst; dette inkluderer video, lyd, live sessioner og diskussioner, hvorigennem du kan oprette forbindelse til dine undervisere og medstuderende.

I Glasgow støtter vi dig med at nå dine ambitioner, studere online hos os og begynde at ændre verden i dag.

Find ud af mere

Placeringer

Glasgow

Address
Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig