University of Essex Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of Essex Online . Hvis du søger at forbedre din professionelle karriere, er vores online fjernundervisning grader og postgraduate kurser nogle af de mest omkostningseffektive, praktiske og fleksible måder at gøre det på. Forbedre både din uddannelse og din karriere uanset geografisk placering, arbejde eller personlige forpligtelser.

Ved at studere på et University of Essex Online kursus, vil du modtage din uddannelse fra et højt anerkendt britisk universitet og have adgang til al den akademiske støtte, du ville forvente at modtage på campus.

Hvorfor studere med University of Essex Online ?

  • Forøg din karriere og indtjeningspotentiale med færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.
  • Kvalitetsundervisning fra branchefolk kombineret med den nyeste online uddannelsesmæssige teknologi.
  • Vi har konsekvent modtaget fremragende samlede tilfredshedskvalifikationer fra den uafhængige nationale studieundersøgelse, der modtog en score på 89% for den samlede studenttilfredshed i 2019.

Om os

Vi tilbyder bachelor- og postgraduate-kurser online til både britiske og internationale studerende, der gør det muligt for dem at drage nytte af en fleksibel tilgang til studier, samtidig med at vi opretholder den kvalitet og støtte, du ville forvente fra et topbritisk universitet.

Vores strukturerede fjernundervisningskurser giver dig mulighed for at arbejde hen imod din grad ved hjælp af et unikt virtuelt læringsmiljø og stadig have adgang til al den støtte og faciliteter, du ville forvente at modtage på campus. Uanset om du er en studerende, der søger at forbedre din professionelle karriere eller en skoleskoler, der har valgt en indkomst og en værdifuld erhvervserfaring, mens du studerer til en grad, er onlineundervisning en omkostningseffektiv, praktisk og fleksibel måde at gøre det på.

Placeringer

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, England, Det Forenede Kongerige

Programmer