University of Birmingham Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

116285_logos3.png

Udfordrende store følelser og udformning af deres fremtid

Bliv førende inden for dit felt med en ph.d.-grad fra University of Birmingham . En af Storbritanniens øverste akademiske institutioner , den kombinerer en lang historie af strenge akademikere og vores fakultets oplyste ekspertise med innovative uddannelsesmetoder.

University of Birminghams fleksible online læringsforløb forbinder dig med internationale fakultet og jævnaldrende, så du får afgørende karrieremuligheder og et velinformeret globalt perspektiv. Som medlem af Russell-koncernen omgiver universitetet i Birmingham også studerende med den øverste videnskabelige forskning og faglige forbindelser i både private og offentlige sektorer.

En verdens 'top 100'-institution (QS World University Rankings 2020) og medlem af Russell Group. University of Birmingham har været udfordrende og udviklet førende hjerner i mere end et århundrede. Denne tradition fortsætter i dag og omgiver studerende med topvidenskabelig forskning og professionelle forbindelser i både privat og offentlig sektor - uanset hvor eller hvordan du studerer.

"Universitetet i Birmingham anvender en stor" hands-on "tilgang til undervisning online - enten via online-sessioner, via e-mail eller endda Skype. Der er også gode netværksmuligheder - det mest effektive, jeg tror, ​​er gennem de forskellige gruppeprojekter."

Safiya Carroll, nuværende online MSc International Management-studerende (Jamaica)

Vi er glade for at tilbyde følgende 100% online ph.d.-grader:

Tag fat på din fremtid med online læring designet til den moderne postgraduate studerende.

Find ud af mere

Placeringer

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig