University of Bath Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Bath blev oprettet af Royal Charter i 1966. Vores campus har udsigt til den smukke UNESCO World Heritage City of Bath og tilbyder et indbydende, støttende og inspirerende miljø til forskning eller studier.

Videnskaben i vores campus samfund stammer fra en kultur med høj ambition, virksomhed, kreativitet og mangfoldighed. Vores forsknings- og undervisningsaktiviteter fokuserer på vores akademiske styrke inden for videnskab, teknologi, teknik, ledelse og samfundsvidenskab. Indenfor disse områder har vi skabt en dygtig cirkel af forskning og undervisningspraksis, og vores engagerede, agile tilgang er tilpasset den hurtigt udviklede globale dagsorden.

Vores forskning har praktiske anvendelser med social og økonomisk fordel og gennemføres i en sand ånd af internationalt og tværfagligt samarbejde.

Vi er brancheledere i at oversætte opdagelse til øget praksis, politik, design, effektivitet og effektivitet.

Vi er et første valg universitet for studerende over hele verden. Vi tilbyder en særskilt blanding af akademisk omdømme, fremragende graduate jobskabelse, verdensklasse sportsfaciliteter og et komplet program af sociale, kulturelle, rekreative og personlige udviklingsmuligheder.

Vores partnerskabsethos understøtter vores forskning, vores placeringsnetværk og vores graduate / postgraduate beskæftigelsesegnethed. Tilvejebringelsen af ​​placeringsmuligheder på tværs af vores disciplinbase er unik blandt førende britiske forskningsuniversiteter.

Vi yder et positivt bidrag til kraften i vores regions økonomi og støtter en ud af hver 17 arbejdspladser og tegner sig for omkring 300 millioner kroner til Bath og North East Somerset's BNP. Vores innovationscenter hjælper med at diversificere byens økonomiske profil ved at inkubere virksomheder med høj ydeevne og koordinere en række regionale netværk for avancerede teknologisektorer.


Vores mission

Vores mission er at levere verdensklasse forskning og undervisning, uddanne vores elever til at blive fremtidige ledere og innovatører og drage fordel af den bredere befolkning gennem vores forskning, virksomhed og indflydelse.


Vores vision

Vores vision er at blive anerkendt som et internationalt center for forskning og undervisningspraksis, opnåelse af global indflydelse gennem vores alumner, forskning og strategiske partnerskaber.


Vores værdier

Vores værdier kan ses i vores engagement i:

 • levere kvalitet og ekspertise
 • pleje høje forhåbninger;
 • støtte frihed til at udfordre modtaget visdom
 • stræber efter de højeste standarder for videnskabelig og faglig integritet;
 • arbejder ansvarligt og med respekt for andre
 • fremme ligestilling, mangfoldighed, inklusivitet og tilgængelighed
 • vedtagelse af den bedste miljøpraksis.

University of Bath - En rundvisning af bygninger og faciliteter fra University of Bath på Vimeo.


Vores fremtid

I løbet af de næste fem år vil vi bygge videre på denne rige arv af opfindelse, virksomhed og internationalt engagement til:

 • udvide vores forskningsstyrke ved at rekruttere dynamiske forskere, pleje deres talent og udbrede deres ambitioner;
 • bekræfte vores internationale indflydelse gennem verdensomspændende partnerskaber, der tilbyder kreative svar på forskning og uddannelsesmuligheder;
 • blive en international leder inden for kandidatuddannelse og tiltrækker stigende antal kandidater ved at forbedre vores eksisterende prestigeportefølje med innovative og globale leveringsmåder;
 • berige den postgraduate og bacheloroplevelse ved at engagere sig målrettet med vores medarbejdere, studerende, arbejdsgivere, partner og alumni samfund;
 • udvide vores kapacitet og kapacitet ved at investere i ny infrastruktur, faciliteter og teknologier. På den måde vil vi også forbedre de karakteristiske egenskaber ved vores forskning og undervisningspraksis.


Vores strategier

Lever forskning ekspertise

At styrke vores forskningskapacitet gennem nye faglige udnævnelser og kapitalinvesteringer vil øge vores indflydelse og indflydelse. Udvidelse af vores doktorandpopulation og støtte til forskere fra tidlig karriere vil styrke vores forskningskultur og skabe en talentpibe. Udvidelse af vores forskningssamarbejde vil øge vores profil, give nye perspektiver og skabe nye muligheder.

Forlovelse regionalt, nationalt og internationalt vil sikre, at vores intellektuelle ressourcer har optimal indvirkning på økonomisk acceleration og samfundsmæssig innovation.


Lever undervisning excellence

Innovativt læseplanlægning og teknologiforbedret læring vil bevare den anerkendte kvalitet af vores levering. Engagerende meningsfuldt med vores undergraduates og postgraduates vil informere den løbende forbedring af vores undervisning og læring. Engagerende med arbejdsgivere og faglige organer vil lette vores reaktion på de skiftende færdigheder, der kræves på arbejdspladsen. At anerkende og udvikle excellence i undervisningspraksis vil øge elevtilfredshedsniveauet og støtte karrieremæssige ønsker hos dem, der er ansvarlige for leveringen. Analyse af karriere destinationer af kandidater og kandidater vil sikre, at vi tilføjer værdi til beskæftigelsesudsigterne. Investering i digital teknologi og ny infrastruktur vil hjælpe os med at imødekomme den store efterspørgsel efter vores bestemmelse og vedtage nye pædagogiske tilgange.


Fremme internationalt engagement og partnerskaber

Uddybning af vores formelle partnerskaber med førende internationale universiteter og politikere vil styrke vores internationale netværk og udvide vores indflydelse. Øget mobilitet og interkulturel støtte til etablerede og tidlige karriereforskere vil bidrage til at øge deres internationale profil og udvide deres forskningsnetværk. Støtte til samarbejdsvillige bilaterale og multilaterale forskningsfaciliteter, symposier og colloquia vil styrke vores internationale netværk. Udvidelse af mulighederne for bachelor- og postgraduate mobilitet vil hjælpe vores elever med at forbedre deres beskæftigelsesegnethed på det globale rekrutteringsmarked og skabe fremtidens netværk.


Tiltræk og støtte de bedste elever fra forskellige sociale og kulturelle baggrunde

At tilbyde et rummeligt miljø, der forudser de varierede supportkrav fra vores forskelligartede elevpopulation, vil hjælpe de enkelte studerende med at nå deres potentiale. At arbejde sammen med partnerskoler og gymnasier for at øge de talentfulde ungdoms håb og sikre, at de har den nødvendige viden og færdigheder til fordel for vores bestemmelse, vil hjælpe os med at nå vores udvidede deltagelsesmål. Forbedring af vores målrettede og peer-supportnetværk til studerende fra underrepræsenterede baggrunde hjælper os med at bevare vores fremragende rekord for elevretention og succes.


Forbedre elevoplevelsen i partnerskab med en engageret elevkrop

Arbejde i partnerskab med Studerendeunionen sikrer, at den studerendes stemme informerer beslutningstagningen og alle elever, bachelor og postgraduate, modtager velfærd, pastoral og akademisk støtte af høj kvalitet. Det vil også støtte levering af muligheder for personlig, faglig og faglig kompetenceudvikling og engagement med sociale, rekreative og frivillige aktiviteter. Forbedring af vores induktionsaktiviteter vil støtte studerende overgang til universitetets liv og graduere overgang til postgraduate studie. Investering i placeringsstøtte vil styrke et fremragende og karakteristisk aspekt af vores tilbud.


Udvikle kapaciteten i vores fysiske infrastruktur og it til at reagere på ændringer i omfanget og arten af ​​vores aktiviteter

I tæt samarbejde med en række lokale myndigheder og lokale virksomheder partnerskaber vil vi søge at udvikle vores fysiske infrastruktur for at understøtte væksten i vores forskningsstyrke og imødekomme efterspørgslen fra potentielle kandidater og kandidater. Vedtagelsen af ​​nye digitale teknologier og øget modstandsdygtighed i vores it-infrastruktur vil reagere på IT's grundlæggende betydning for alle aspekter af vores aktiviteter samt understøtte udvidelsen af ​​vores online og blended learning leverance.


Udvikle vores folks evne til at levere vores mål og at reagere fleksibelt på skiftende behov

Rekruttering af de bedste mennesker og støtte dem til at realisere deres fulde potentiale vil hjælpe os med at levere excellence. Investering i vores ledelses- og ledelseskapacitet hjælper os med at hjælpe kolleger til at reagere fleksibelt på de ændrede behov hos vores studerende og andre interessenter.


Lever den finansielle kapacitet til ressourcekvalitet i forskning og uddannelse

At levere finansielle overskud gør det muligt for os at investere i vores fremtid, styrke vores forskningskapacitet, udvide vores internationale indflydelse, vokse vores postgraduate befolkning og opretholde kvaliteten af ​​den studerendes oplevelse. Selektiv investering og ressourceallokering vil optimere virkningen af ​​vores aktiviteter. Opnåelse af vores 50.000 års jubilæums fundraising mål vil gøre det muligt for os at accelerere leveringen af ​​investeringer i forskningskraft og nye faciliteter for at forbedre den studerende oplevelse.


Vores egenskaber

Attributterne, at vores fællesskabspræmier er:

Bestemmelsen om at udmærke sig :

Placeringer

Bad

Address
Claverton Down
BA2 7AY Bad, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited