The London School of Economics and Political Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

The London School of Economics and Political Science (LSE) er et af de største samfundsvidenskabelige universiteter i verden.

Grundlagt i 1895, var LSE hjernen af Sidney Webb (1859-1947) støttet af hans kone, den sociale efterforsker Beatrice Webb (1858-1943), den politiske videnskabsmand Graham Wallas (1858-1932) og forfatteren G Bernard Shaw (1856 -1950) var alle fire medlemmer af Fabian Society. William Hewins (1865-1931), en økonomisk historiker, blev udnævnt til den første direktør.

Fra starten var skolen åben for mænd og kvinder og hilste studerende fra udlandet velkommen. Skolen var forpligtet til at give sine studerende "videnskabelig uddannelse i metoder til undersøgelse og forskning" og ressourcer til forskning, og i 1896 grundlagde den biblioteket, der blev kendt fra 1928 som British Library of Political and Economic Science.

I dag er LSE vokset til at blive et af de vigtigste samfundsvidenskabelige universiteter i verden sammen med Harvard, UC Berkeley og Stanford. Med 23 akademiske afdelinger, 22 forskningscentre og mere end 4 millioner trykte biblioteksgenstande rangerede LSE på 2. plads i verden for samfundsvidenskab (QS World University Ranking 2017-2018). 50 procent af LSE's forskning, en større andel end noget andet britisk universitet, er konsekvent blevet tildelt den højeste 4 * -klassificering, klassificeret som 'verdensledende'.

Med mere end 300 offentlige foredrag og foredrag har vores offentlige begivenheds kalender inkluderet talere som Nelson Mandela, Dalai Lama, Sheryl Sandberg, Angela Merkel, Bill Clinton, Juan Manuel Santos, borgmester i London Sadiq Khan, Vivienne Westwood og andre fremtrædende figurer af samfundet og politik.

LSE-oplevelsen er skamløs by og storby; vi er kernen i tingene, både intellektuelt og fysisk. Vores centrale London-campus ligger ved siden af bygningen til Royal Courts of Justice, mens det finansielle distrikt, Westminster og Parlamentet og Covent Garden alle er inden for rækkevidde.

Et specialiseret universitet med et internationalt indtag, LSE's rækkevidde strækker sig fra sin centrale London-campus til hele verden. Skolen har en kosmopolitisk studerende, med omkring 11.800 fuldtidsstuderende fra 133 lande og mere end 100 sprog, der tales på campus. Vores globale alumni-samfund tæller 148.000 aktive alumner i 200 lande over hele verden og 100 lande og specielle interessegrupper, der leverer netværk og professionelle udviklingsmuligheder. Derudover er omkring 46 procent af vores medarbejdere på godt 3.300 trukket fra lande uden for Storbritannien.

Vores vejledende principper

Vores vision er klar, men der er udfordringer at overvinde: vores verden står over for økonomisk usikkerhed, politiske splittelser, sociale transformationer og en tidevand af anti-intellektuel stemning. I denne sammenhæng er vores vejledende principper afgørende og vil forme vores beslutningstagning i de kommende år.

Oprethold ekspertise gennem et inkluderende og mangfoldigt samfund

Vi samler talent fra alle steder og baggrunde, diversificerer vores fakultet og udvider adgangen for studerende for at sikre, at LSE er et levende og stimulerende sted at arbejde og studere, hvor forskellige perspektiver trives gennem robust, men respektfuld debat.

Udvid vores påvirkning og rækkevidde

Vi vil bruge vores sammenkaldende magt til at bringe globale ledere, innovatører og forandringsproducenter sammen for at tackle vanskelige problemer og levere en meningsfuld fordel for enkeltpersoner og samfund i alle dele af verden. Vi vil samarbejde med lokale, nationale og internationale partnere for at skabe nye forbindelser og udfordre gamle tanker om at involvere vores alumner, venner og partnere i debatten.

Sikre en bæredygtig fremtid

Vi vil lede vejen i opbygningen af en bæredygtig fremtid for samfundsvidenskaben ved at opretholde strenge undersøgelsesstandarder, sikre finansiering til forskning og stipendier, diversificere vores indtægter og udnytte vores ressourcer bedst muligt.

LSE 2030

Vores strategi fastlægger de vejledende principper og forpligtelser, der vil hjælpe os med at forme verdens fremtid og opnå vores ambition om at være den førende samfundsvidenskabelige institution med den største globale indflydelse.

LSE åbnede sine døre i 1895 med tre værelser og 200 studerende. I dag studerer mere end 11.000 studerende til grader på vores centrale London-campus, mens mere end 40.000 flere lærer på campus eller eksternt. Men selvom meget har ændret sig, forbliver en ting konstant: vores engagement i den oprindelige vision om LSE, som 'et samfund af mennesker og ideer, der er grundlagt for at kende årsagerne til tingene til forbedring af samfundet'.

Når vi ser på fremtiden, gør vi det som en internationalt anerkendt institution med et ry for ekspertise inden for undervisning, forskning og offentlig engagement i samfundsvidenskab. Hvad der sker på skolen har potentialet til at ændre sig i verden - og i disse turbulente tider er det nødvendigt med samfundsvidenskab mere end nogensinde.

Som en stolt LSE-alumna er jeg utroligt beæret over at have ansvaret for at lede skolen og hjælpe med at forme dens fremtid. Jeg synes om LSE's mulighed for at føre et eksempel gennem de kommende år og bruge vores unikke styrker til aktivt at bidrage til positiv forandring i verden.
Minouche Shafik
LSE-direktør

Campus liv

LSE har en campus i centrum af London nær Themsen, Covent Garden og Theatreland, Royal Courts of Justice og mange andre Londons seværdigheder. Alle vores bygninger er beliggende inden for de samme få gader, hvilket betyder, at campus har et ægte samfundsfølelse. Der er også masser af supporttjenester, så du får mest muligt ud af din LSE-oplevelse.

Placeringer

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, England, Det Forenede Kongerige