ShippingCollege

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Globale kvalifikationer for globale positioner

Shipping College er et globalt college med kontorer i London.

Vi tilbyder globale kvalifikationer til globale positioner .

Deltag i den spændende verden af fragt, fragtforsendelse, logistik og multinationale handel gennem vores internationale web-baserede kurser.

Vores kurser giver dig den praktiske viden til at fremme din karriere eller deltage i verden af global handel i komfort i dit hjem eller kontor.

Vores specialiserede vejleder er højt kvalificerede på deres områder med mere end 20 års erfaring.

Hver elev får en personlig e-vejledning til at vejlede og hjælpe dem med deres studier.

Hvorfor vælge os121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Vores kurser

Kurserne er tilpasset og tilpasset dine behov og livsstil og er af højeste kvalitet. Vores kurser er praktiske og nemme at forstå og implementere i arbejdsmiljøet. Din online kursus er lettere af din personlige e-Tutor, og en personlig kursusplan sendes til dig hver uge af din e-vejledning for at hjælpe dig med at møde din studieplan.

2. Vores studerendes succeser

Vores studerende fortsætter med at nå deres personlige forretningsmål ved at berige deres vidensbase gennem vores kurser. Dette giver dem selvtillid til at forfølge deres karrieremæssige ambitioner og fremskynde deres karriereforløb.

3. Global Akkreditering og Medlemskab

Vores kurser er akkrediteret og anerkendt af World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege er på Det Forenede Kongeriges Register of Learning Providers (UKRL).

4. Unikt læringsmiljø

På ShippingCollege vores unikke læringsmiljø dig mulighed for at opfylde dine læringsambitioner og gøre det i din tid og i dit tempo. Dette ville være i komfort i dit hjem eller kontor, hvor du har nem online adgang til vores moduler. Vi er tilgængelige for alle elever over hele kloden.

5. Vores e-Campus og Global Network

Studerende har 24/7 adgang til information via vores online campus adgang til vores kursus portal og bibliotek. Vi har for nylig tilføjet et studentforum til spørgsmål og netværk. Du vil være en del af vores globale netværk, vi har oprettet gennem vores online Studentforum.

6. Uddannelse Professionals

Vores kursusforfattere er internationale eksperter med 20 års erfaring i denne specialiserede industri. Vi er anerkendt som uddannelses fagfolk. Vores professionelle licenser, foreninger og medlemskab hjælper os med at holde kontakten med fragtfællesskabet, det samme forsendelsessamfund, som vi træner dig til at deltage i eller hjælpe din vækst inden for den.

Vores mission og vision

At lære er mere empowerment end at blive undervist121631_116144_intro.jpg


Vores mission

ShippingCollege har til opgave at give de studerende en dynamisk uddannelse baseret på ekspertise og fleksibilitet, der skaber varig værdi og relevans for udviklende karriere.

At lære er mere empowerment end at blive undervist, hvorfor vi fokuserer på praktisk anvendelig viden. Vi formidler færdigheder i søgen efter relevante resultater.

Vores vision

ShippingCollege vil være den anerkendte leder i udviklingen af online læring til shipping Shipping, Clearing og Forwarding og Global Logistics industrier.

At leve vores værdier

Vi udfører vores mission ved at leve vores værdier med det formål at opnå de højeste niveauer af:

 • Respekt: Fakultetet og personalet i ShippingCollege holder højest hensyn til hinanden, vores elever, vores samfund og vores miljø.
 • Innovation: Vi sætter pris på nye, levedygtige ideer og stræber dem effektivt for at sikre, at kursusindhold er relevant og engagerende.
 • Serviceorienteret: Gennem vejledning og vejledning tjener vi vores elevernes behov med viden og færdigheder og sætter andre for os selv.
 • Teamwork: Ved at støtte hinanden, udfører vi mere end hvad der er muligt individuelt.
 • Integritet: Vores personlige og professionelle adfærd styres af ærlighed, etik og samvittighed.

Opnåelse af vores formål

Vores formål er at formidle viden og færdigheder, der hjælper eleverne med at nå deres drømme. Vi gør træning tilgængelig, stimulerende og praktisk til ivrige sind globalt.

Dedikeret til at opretholde ShippingCollege 's formål og værdier, vores fakultet:

 • Stræber for løbende fornyelse og innovation
 • Skaber en deltagende og samarbejdskultur
 • Engagerer i løbende faglig og faglig udvikling
 • Værdier mangfoldighed og opfordrer til respekt for bidrag fra alle kulturer
 • Fremmer succes og opretholder kvalitet

Kvalitet af service og fleksibilitet af studietilbud121632_116095_customerservices.jpg

 • Tilbyder fleksibelt kvalitetskursusindhold, der praktisk taget er påkrævet inden for det pågældende studieområde.
 • Fokus på at mestre praktiske færdigheder og teknikker
 • Tilbyder online kurser for fleksibel indlærings tilgang

Kvalitet af service

Man kan tro, at servicekvaliteten skal være synlig forberedelse, klasseværelse, grundlæggende hygiejne, klasseværelse eller velforberedt kursusstruktur.

Vi mener imidlertid, at den reelle kvalitet af tjenesten er usynlige kvaliteter - lærernes evne, støtte og omsorgs generositet, kollegernes hjerte for studerende, selvom disse to kvaliteter skal have balance.

På ShippingCollege leverer vi på disse usynlige kvaliteter.

Fleksibilitet at studere muligheder

Vores fleksible læringsmetode viser vores omsorg og støtte til vores elever og elever.

Personlige e-vejledere, der forstår og lytter til deres elever.

Vores forståelse for, at vores elever ofte arbejder på fuld tid og kræver fleksibilitet og forståelse for at nå deres mål.

Placeringer

UK Online

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU UK Online, Det Forenede Kongerige