Læs den officielle beskrivelse

Globale kvalifikationer for globale positioner

Shipping College Er et globalt kollegium med kontorer i London. Vi tilbyder Globale kvalifikationer for globale positioner. Deltag i Spændende verden med fragt, fragtforsendelse, logistik Og multinationale handel gennem vores internationale web-baserede kurser. Vores kurser giver dig med praktisk viden At fremme din karriere eller deltage i verden af ​​global handel i komfort i dit hjem eller kontor. Vores Specialiserede vejleder er højt kvalificerede I deres marker med mere end 20 års erfaring. Hver elev er tildelt en Personlig e-vejledning At vejlede og hjælpe dem med deres studier.

Hvorfor vælge os

1. Vores kurser

Kurserne er tilpasset og tilpasset til dine behov og livsstil og er af højeste kvalitet. Vores kurser er praktiske og nemme at forstå og implementere i arbejdsmiljøet. Din online kursus er lettere af din personlige e-Tutor, og en personlig kursusplan sendes til dig hver uge af din e-vejledning for at hjælpe dig med at møde din studieplan.

2. Vores studerendes succeser

Vores studerende fortsætter med at nå deres personlige forretningsmål ved at berige deres vidensbase gennem vores kurser. Dette giver dem tillid til at forfølge deres karrieremæssige ambitioner og fremskynde deres karriereforløb.

3. Global Akkreditering og Medlemskab

Vores kurser er akkrediteret og anerkendt af World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege er på Det Forenede Kongeriges Register of Learning Providers (UKRL). Vores UKRL Provider Reference Number er: 10053609.

4. Unikt læringsmiljø

På ShippingCollege giver vores unikke læringsmiljø dig mulighed for at opfylde dine læringsambitioner og gøre det i din tid og i dit tempo. Dette ville være i komfort i dit hjem eller kontor, hvor du har nem online adgang til vores moduler. Vi er tilgængelige for alle elever over hele kloden.

5. Vores e-campus og globalt netværk

Studerende har 24/7 adgang til information via vores online campus adgang til vores kursus portal og bibliotek. Vi har for nylig tilføjet et studentforum til spørgsmål og netværk. Du vil være en del af vores globale netværk, vi har oprettet gennem vores online Studentforum.

6. Uddannelse Professionals

Vores kursusforfattere er internationale eksperter med 20+ års erfaring i denne specialiserede industri. Vi er anerkendt som uddannelses fagfolk. Vores professionelle licenser, foreninger og medlemskab hjælper os med at holde kontakten med fragtfællesskabet, det samme forsendelsessamfund, som vi træner dig til at deltage i eller hjælpe din vækst indenfor.

Vores mission og vision

At lære er mere empowerment end at blive undervist

Shippin College MV

Vores mission

ShippingCollege har til opgave at give de studerende en dynamisk uddannelse baseret på ekspertise og fleksibilitet, der skaber varig værdi og relevans for udviklende karriere.

At lære er mere empowerment end at blive undervist, hvorfor vi fokuserer på praktisk anvendelig viden. Vi formidler færdigheder i søgen efter relevante resultater.

Vores vision

ShippingCollege vil være den anerkendte leder i udviklingen af ​​online læring til shipping Shipping, Clearing og Forwarding og Global Logistics industrier.

At leve vores værdier

Vi udfører vores mission ved at leve vores værdier med det formål at nå de højeste niveauer af:

 • Respekt: ​​ShippingCollege fakultet og medarbejdere holder højest hensyn til hinanden, vores elever, vores samfund og vores miljø.
 • Innovation: Vi sætter pris på nye, levedygtige ideer og stræber dem effektivt for at sikre, at kursusindhold er relevant og engagerende.
 • Serviceorienteret: Gennem instruktion og vejledning tjener vi vores elevernes behov med viden og færdigheder og sætter andre for os selv.
 • Teamwork: Ved at støtte hinanden, udfører vi mere end hvad der er muligt individuelt.
 • Integritet: Vores personlige og professionelle adfærd styres af ærlighed, etik og samvittighed.

Opnåelse af vores formål

Vores formål er at formidle viden og færdigheder, der hjælper eleverne med at nå deres drømme. Vi gør træning tilgængelig, stimulerende og praktisk til ivrige sind globalt.

Dedikeret til at opretholde ShippingCollege's formål og værdier, vores fakultet:

 • Stræber for løbende fornyelse og innovation
 • Skaber en deltagende og samarbejdskultur
 • Engagerer i løbende faglig og faglig udvikling
 • Værdier mangfoldighed og tilskynder til respekt for bidrag fra alle kulturer
 • Fremmer succes og opretholder kvalitet

Kvalitet af service og fleksibilitet ved at studere muligheder

 • Tilvejebringelse af fleksibelt kursuskursus indhold, der praktisk talt kræves i det pågældende studieområde.
 • Fokuserer på at mestre praktiske færdigheder og teknikker
 • Tilbyder online kurser for fleksibel indlærings tilgang

Kvalitet af service

Man kan tro at servicekvaliteten skal være synlig forberedelse, klasseværelse, grundlæggende hygiejne, klasseværelse eller velforberedt kursusstruktur.

Vi mener imidlertid, at den reelle kvalitet af tjenesten er usynlige kvaliteter - lærernes evne, støtte og omsorgsfuldhed, universitetets hjerte for studerende, selvom disse to kvaliteter skal have balance.

På ShippingCollege leverer vi på disse usynlige kvaliteter.

Fleksibilitet at studere muligheder

Vores fleksible læringsmetode viser vores omsorg og støtte til vores elever og elever.

Personlige e-vejledere, der forstår og lytter til deres elever.

Vores forståelse for, at vores elever ofte arbejder på fuld tid og kræver fleksibilitet og forståelse for at nå deres mål.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

ShippingCollege

Disse kurser vil dække Clearing og Forwarding industrien med særlig fokus på internationale kontrakter og betalinger, søfragt og told. ... [+]

Vi er et globalt college derfor er alle vores kurser online kurser. Vi tilbyder:

- Clearing og videresendelse af pilotcertifikatkurser

- Fragt videresendelse Foundation Certificate Course

- Clearing og videresendelse Diploma Course

Flere oplysninger om disse kurser er nedenfor.

Clearing og videresendelse af pilotcertifikatkurser

Disse kurser vil dække Clearing og Forwarding industrien med særlig fokus på internationale kontrakter og betalinger, søfragt og told. Alle vores kurser er online kursus.

Udfyld alle 11 Pilot Certifikater, og du kan skrive dit Clearing og Videresend Diplom.

Du kan enten færdiggøre dit eksamensbevis som et enkelt kursus (til en lavere pris) eller færdiggøre pilotcertifikatkurserne individuelt for at akkumulere alle dine point for at opnå dit eksamensbevis over en længere periode. Hvis du har til hensigt at opnå dit eksamensbevis anbefaler vi at du forsøger pilotcertifikatkursus i den rækkefølge, de er angivet nedenfor.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
2 - 6 måneder
Online
Læs mere på dansk
ShippingCollege

Disse kurser vil dække det grundlæggende i Freight Forwarding Business. ... [+]

Dette kursus dækker Basics of Freight Forwarding Business.

Alle vores kurser er online kursus. Dette kursus er Rettet mod en person, der ønsker at komme ind i fragtfremsendelsesindustrien i en administrationsrolle, En ny rekruttering, der starter i branchen, en receptionist eller assistent i videresendelsesindustrien eller en person, der ønsker at supplere eller certificere deres eksisterende vidensbase.

Dette er et selvstændigt certifikat kursus.

Kursusoversigt

Freight Forwarders rolle Tidlige Days of Freight Forwarding Forwarders Business Structure Ruter og transportmåder Intermodal fragt mod multimodal fragt Eksportdokumenter Importer dokumenter ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
4 - 14 dage
Online
Læs mere på dansk
ShippingCollege

Disse kurser dækker Global Logistics industrien med særlig fokus på Supply Chain og International Trade og pPayments. Vi har en månedlig indtagelse af nye studerende den ... [+]

Vi er et globalt kollegium, derfor er alle vores kurser online kurser

Vi tilbyder:

- Global Logistics Pilot Certificate Courses

- Global Logistics Diploma Course

Flere oplysninger om disse kurser er nedenfor.

Global Logistics Pilot Certificate Courses

Disse kurser dækker Global Logistics-industrien med særlig fokus på forsyningskæden og international handel og betalinger.

Udfyld alle 11 pilotcertifikater, og du kan skrive dit Global Logistics Diploma.

Du kan enten fuldende dit eksamensbevis som et enkelt kursus (til en lavere pris) eller færdiggøre pilotcertifikatkurserne individuelt for at akkumulere alle dine point for at opnå dit eksamensbevis over en længere periode. Hvis du har til hensigt at opnå dit eksamensbevis anbefaler vi at du forsøger pilotcertifikatkursus i den rækkefølge, de er angivet nedenfor.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
2 - 6 måneder
Online
Læs mere på dansk
ShippingCollege

Dette kursus dækker det grundlæggende inden for global søfart med særlig fokus på containerisering og linjeskibsfart. ... [+]

Dette kursus dækker Grundlæggende om global søfart Med særlig fokus på containerisering og linjerederier. Alle vores kurser er online kursus Dette kursus er Rettet mod en person, der ønsker at komme ind i søfartsindustrien i en administrationsrolle, En ny rekrutter startende i branchen, en receptionist eller assistent i shippingindustrien eller en person, der ønsker at supplere deres eksisterende videnbase.

Dette er et selvstændigt certifikat kursus.

Kursusoversigt

Maritime Shipping Foundation Certificate

International Maritime Trade Fartøjs- og lasttyper Container Eksport og Import Transaktioner Typer af forsendelsestjenester Nøglespilspillerne i søtransport Oversigt over maritime skibsdokumenter Shipping Terminology - Ordliste for industrivilkår ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
4 - 14 dage
Online
Læs mere på dansk
ShippingCollege

Disse kurser vil dække global shipping med et særligt fokus på containerisering og linjerhvervet, det grundlæggende inden for global søfart med særlig fokus på containeri ... [+]

Vi er et globalt college derfor er alle vores kurser online kurser. Vi tilbyder:

- Maritime Shipping Pilot Certificate Courses

- Maritime Shipping Foundation Certificate Course

- Maritime Shipping Diploma Course

Flere oplysninger om disse kurser er nedenfor.

Maritime Shipping Pilot Certificate Courses

Disse kurser omfatter global shipping med særlig fokus på containerisering og linjerhvervet. Alle vores kurser er online kursus.

Udfyld alle 7 Pilot Certifikater, og du kan skrive dit Maritime Shipping Diploma.

Du kan enten færdiggøre dit eksamensbevis som et enkelt kursus (til en lavere pris) eller færdiggøre pilotcertifikatkurserne individuelt for at akkumulere alle dine point for at opnå dit eksamensbevis over en længere periode. Hvis du har til hensigt at opnå dit eksamensbevis anbefaler vi at du forsøger pilotcertifikatkursus i den rækkefølge, de er angivet nedenfor.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 5 måneder
Online
Læs mere på dansk
ShippingCollege

Disse kurser dækker forsendelse og salg for at forberede en salgsforvalter i denne branche. Doktorgradet er også velegnet til salgsrepræsentanter, der ønsker at deltage i ... [+]

Vi er et globalt college derfor er alle vores kurser online kurser. Vi tilbyder:

- Clearing og videresendelse af pilotcertifikatkurser

- Fragt videresendelse Foundation Certificate Course

- Clearing og videresendelse Diploma Course

Flere oplysninger om disse kurser er nedenfor.

Maritime Shipping Sales Pilot Certificate Courses

Disse kurser dækker forsendelse og salg for at forberede en salgsforvalter i denne branche.

Udfyld alle 8 Pilot Certifikater, og du kan skrive dit Maritime Shipping Sales Diploma.

Du kan enten færdiggøre dit eksamensbevis som et enkelt kursus (til en lavere pris) eller færdiggøre pilotcertifikatkurserne individuelt for at akkumulere alle dine point for at opnå dit eksamensbevis over en længere periode. Hvis du har til hensigt at opnå dit eksamensbevis anbefaler vi at du forsøger pilotcertifikatkursus i den rækkefølge, de er angivet nedenfor. Kursus krav... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
2 - 5 måneder
Online
Læs mere på dansk
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB