Red Smart Academy With Falmouth University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Arbejd Smartere med Red Smart Academy's korte online kurser

Uanset om du ønsker at opgradere, opbygge din selvtillid, få en forfremmelse eller starte din egen virksomhed, vil vores online korte kurser sikre dig, at du har de færdigheder og know-how, du har brug for at skille sig ud fra mængden.

Udviklet gennem et partnerskab mellem Red Magazine og et af Storbritanniens førende kreative universiteter, Falmouth University, kombinerer kurserne det bedste fra begge verdener, engagerende indhold og brancheledende undervisning sammen med en down-to-earth tilgang og up-to-date tendenser og indsigt.


Korte kurser, der hjælper dig med at skille sig ud fra mængden

Deltag i et af vores kurser og drage fordel af:

Kvalitet
En udfordrende og spændende læringsoplevelse

Fleksibilitet
Undersøg online, hvor og hvornår det passer dig

Prestige
Certifikat fra et verdensberømt universitet


Gør dig klar til at lære og vokse

Vores online korte kurser giver dig en unik engagerende og spændende læringsoplevelse gennem en kombination af ekspert vejledning og regelmæssig tilbagemelding fra din vejleder samt mulighed for at samarbejde og dele ideer med jævnaldrende fra hele landet og endog rundt om i verden .

Kursusindholdet omfatter præsentationer, interviews og casestudier for at sikre, at du forstår og kan anvende det, du lærer i en virkelighedstilstand med emner opdelt i håndterbare klumper og stilles til rådighed for dig hver uge.

Du lærer, interagerer og samarbejder med dine klassekammerater for at åbne dine viden og færdigheder til en række perspektiver og nye muligheder.

Du kan forvente en time præsenteret online indhold med omkring 4 timers selvstudium hver uge for at afslutte indholdet.


Ved første øjekast

Dit online klasseværelse

En let at bruge, intuitiv grænseflade bliver dit online klasseværelse. Her har du adgang til det mangfoldige udvalg af materialer, der understøtter og leverer din læring; som du vil blive guidet igennem af din ekspert vejledning.

Du vil aldrig føle dig alene i dit online klasseværelse. Du vil interagere, stille spørgsmålstegn ved og engagere jævnligt med jeres jævnaldrende på kurset såvel som med din vejleder.

Stil spørgsmålene, du har brug for, når du vil, og få værdifulde indsigter og perspektiver fra dine jævnaldrende, når du deler erfaringer, ideer og tanker.


Kom igang

Vær en del af en unik online læringserfaring og åbner nye muligheder for dig og din virksomhed.

Placeringer

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig