Læs den officielle beskrivelse

Arbejd Smartere med Red Smart Academy's korte online kurser

Uanset om du ønsker at opgradere, opbygge din selvtillid, få en forfremmelse eller starte din egen virksomhed, vil vores online korte kurser sikre dig, at du har de færdigheder og know-how, du har brug for at skille sig ud fra mængden.

Udviklet gennem et partnerskab mellem Red Magazine og et af Storbritanniens førende kreative universiteter, Falmouth University, kombinerer kurserne det bedste fra begge verdener, engagerende indhold og brancheledende undervisning sammen med en down-to-earth tilgang og up-to-date tendenser og indsigt.


Korte kurser, der hjælper dig med at skille sig ud fra mængden

Deltag i et af vores kurser og drage fordel af:

Kvalitet
En udfordrende og spændende læringsoplevelse

Fleksibilitet
Undersøg online, hvor og hvornår det passer dig

Prestige
Certifikat fra et verdensberømt universitet


Gør dig klar til at lære og vokse

Vores online korte kurser giver dig en unik engagerende og spændende læringsoplevelse gennem en kombination af ekspert vejledning og regelmæssig tilbagemelding fra din vejleder samt mulighed for at samarbejde og dele ideer med jævnaldrende fra hele landet og endog rundt om i verden .

Kursusindholdet omfatter præsentationer, interviews og casestudier for at sikre, at du forstår og kan anvende det, du lærer i en virkelighedstilstand med emner opdelt i håndterbare klumper og stilles til rådighed for dig hver uge.

Du lærer, interagerer og samarbejder med dine klassekammerater for at åbne dine viden og færdigheder til en række perspektiver og nye muligheder.

Du kan forvente en time præsenteret online indhold med omkring 4 timers selvstudium hver uge for at afslutte indholdet.


Ved første øjekast

Dit online klasseværelse

En let at bruge, intuitiv grænseflade bliver dit online klasseværelse. Her har du adgang til det mangfoldige udvalg af materialer, der understøtter og leverer din læring; som du vil blive guidet igennem af din ekspert vejledning.

Du vil aldrig føle dig alene i dit online klasseværelse. Du vil interagere, stille spørgsmålstegn ved og engagere jævnligt med jeres jævnaldrende på kurset såvel som med din vejleder.

Stil spørgsmålene, du har brug for, når du vil, og få værdifulde indsigter og perspektiver fra dine jævnaldrende, når du deler erfaringer, ideer og tanker.


Kom igang

Vær en del af en unik online læringserfaring og åbner nye muligheder for dig og din virksomhed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Red Smart Academy With Falmouth University

Uanset om du styrer dit personlige eller varemærkes online tilstedeværelse, bruger de rigtige billeder et vigtigt element i at fortælle din historie gennem sociale medier ... [+]

Vok dit mærke online

Uanset om du styrer dit personlige eller varemærkes online tilstedeværelse, bruger de rigtige billeder et vigtigt element i at fortælle din historie gennem sociale medier.

Mens mange af os i disse dage bærer rundt om et kamera, vores telefoner i vores lommer hver dag, hvor mange af os virkelig ved, hvordan de skal bruges til at oprette og dele billeder, der har betydning for sociale medier publikum?

Hvorfor dette kursus

Denne fire-ugers online kursus er din vigtige vejledning til visuel historiefortælling og lærer dig hvordan du optimerer de billedværktøjer, der er tilgængelige for dig, og anvender dem korrekt for at skabe interessante historier på tværs af sociale medieplatforme.... [-]

Det Forenede Kongerige Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
Online
Læs mere på dansk
Red Smart Academy With Falmouth University

Disse dage er oprettelse af indhold, herunder blogging og vlogging, ikke bare en hobby, det er en stor forretning, endda udfordrende som tv-apparater med hensyn til under ... [+]

Sådan er indholdsskaberen

Disse dage er oprettelse af indhold, herunder blogging og vlogging, ikke bare en hobby, det er en stor forretning, endda udfordrende som tv-apparater med hensyn til underholdningsværdi.

Stjerner for oprettelse af indhold kommenterer tusindvis af loyale tilhængere og til gengæld store sponsorater, takket være en forholdsvis ny industri, der understøtter publikums lyster for kvalitetsindhold; om det præsenteres via blogs, hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve eller endda videoblogs.

Enhver kan skabe indhold med en mobiltelefon og pc, men få få tilhengere ud over deres egne sociale cirkler. Hvad er hemmelighederne til succesfuld oprettelse af indhold? Hvordan står du ud af konkurrencen for at få stor indflydelse? Hvordan kan du sikre, at det, du offentliggør, er effektivt, og hvordan kan du oprette engagerende indhold, der tiltrækker nye tilhængere?... [-]

Det Forenede Kongerige Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 uger
Online
Læs mere på dansk
Red Smart Academy With Falmouth University

Tænker du på at starte din egen virksomhed, eller måske har du allerede taget springet og behøver bare en hjælpende hånd for at hjælpe dig med at tage din nye virksomhed ... [+]

Lær, hvordan du driver en vellykket lille virksomhed

Tænker du på at starte din egen virksomhed, eller måske har du allerede taget springet og behøver bare en hjælpende hånd for at hjælpe dig med at tage din nye virksomhed endnu mere?

Der er mange ting at overveje, når du starter din egen virksomhed, fra at forstå dine kunder igennem til budgetter, forretningsplaner og lovgivning.

Hvorfor dette kursus

Denne otte-ugers online kursus hjælper dig med at løse og navigere dig gennem alle de væsentlige elementer i at starte din egen virksomhed.

Du får de væsentlige færdigheder og erhvervskundskaber, du har brug for til at drive en succesfuld virksomhed, og fokusere på billige og hurtige strategier, der gør det muligt for dig at udnytte nye trends og teknologier og lære at gøre.... [-]

Det Forenede Kongerige Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 uger
Online
Læs mere på dansk