RED Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

RED Academy er en førende digital medier, design og teknologi skole, med campus i London, Vancouver og Toronto. Vi tilbyder personlige kurser i Digital Marketing, UX

REDefining Education

Vi eksisterer således, at vores studerende og medarbejdere er inspireret til at lære færdigheder og udvikle sig som mennesker. Ledende mere meningsfuldt, tilfredsstillende og givende liv - dette er vores fælles forfølgelse af lykke. Dette er vores evolutionære formål.

Bridging The Skills Gap

Flere og flere universitetsstuderende er arbejdsløse på deres område. Hvorfor? Færdighederne i traditionelle uddannelsesinstitutioner bliver irrelevante i dagens digitale jobmarked. RED eksisterer for at give grads de rette færdigheder, der er nødvendige for den digitale økonomi. Vores læseplan er designet til at svare på spørgsmålet: Hvordan kan vi give vores studerende både en relevant uddannelse og erhvervserfaring? RED er både en skole og et teknisk bureau.

Virkelige projekter for reel indvirkning

Vores elevernes projekter er omhyggeligt udvalgt og omtanke produceret. Vi forsøger at justere os med effektdrevne virksomheder og iværksættere, så vores studerende kan skabe reel forandring i samfundet. Vi er stolte over at se, at vores elever gør en forskel ved hvert projekt, de gennemfører, og vokser deres netværk med meningsfulde forbindelser.

Et skiftende globalt landskab

Den digitale økonomi vokser hurtigt. Videnskab og teknologi forstyrrer traditionelle former for transport, produktion, indkvartering og i vores tilfælde uddannelse. Industrier ændrer sig, og de nødvendige færdigheder til at tilpasse sig disse ændringer er indbygget i vores læseplan. Røde studerende udvikler de bløde færdigheder, der er nødvendige for at udvikle sig og trives i deres nye teknologiske karriere.

Placeringer

London

Address
RED Academy London
Aldwych House
71-91 Aldwych
WC2B 4HN

London, England, Det Forenede Kongerige

Toronto

Address
RED Academy Toronto
462 Wellington St West

M5V 1E3 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
RED Academy Vancouver
1490 W Broadway

V6H 4E8 Vancouver, British Columbia, Canada

Programmer

Denne skole tilbyder også: