Læs den officielle beskrivelse

Retail Banking Academy er det eneste internationale uddannelsesakademi, der tilbyder kvalifikationer, der udelukkende er dedikeret til bedste praksis principper inden for detailbankvirksomhed fra udøverens synspunkt.

Formand Lafferty, Formand Lafferty Group, Dick Harryvan, tidligere administrerende direktør ING Direct og dr. Abdul Rahman, er akademiens mission at fremme detailbankvirksomhed som et internationalt anerkendt erhverv.

Vores formål er at give bankfolk mulighed for at tjene folk.

Hvad gør RBA unik?

Hvad gør RBA unik? fra Retail Banking Academy på Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) blev grundlagt i troen på, at retail banking er et erhverv, og vores mission er at fremme detailbankvirksomhed som et internationalt anerkendt erhverv.

RBA er den eneste internationale, uddannelsesmæssige og faglige organisation, der udelukkende er dedikeret til detailbankvirksomhed. Vores CRB-program er det eneste i sin art, der gør det muligt for detailbankfolk at påbegynde et struktureret certificeringsprogram, der dækker alle aspekter af branchens ende til ende.

RBA tilbyder kvalifikationer, som:

  • Link hver silo i detailbanken på alle niveauer.
  • Dækker alle aspekter af detailbankvirksomhed, herunder kort og betalinger, små og mellemstore udlån og islamisk bankvirksomhed
  • Skræddersyet til alle niveauer af erfaring, fra fundamentale på indgangsniveau til mellemledelse og strategisk ledelse.
  • Skræddersyet med programmer designet til at opfylde de enkelte behov og mål.
Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:


Retail Banking Academy

Retail Banking Academy® er forpligtet til at gøre Retail Banking Certification programmet den anerkendte standard for professionelle detailbanker verden over. ... [+]

Bliv certificeret Retail Banker

Retail Banking Academy® er forpligtet til at gøre Retail Banking Certification programmet den anerkendte standard for professionelle detailbanker verden over.

Hvor lang tid tager det at blive Certified Retail Banker?

For at få kvalificeret Certified Retail Banker (CRB) skal du bestå tre eksamener. Det tager i gennemsnit tre år at opnå CRB-kvalifikationen, hvis man sidder en eksamen om året. Det er dog muligt at afslutte alle 3 niveauer inden for 18 måneder, hvis du sidder en eksamen hver sjette måned.

Hvad er Retail Banking I og hvem er det til?

Retail Banking I er designet til at introducere kandidater til de teoretiske og praktiske kernekompetencer, der er nødvendige for succes inden for en detailbank organisation. Dette kursus er ideelt for detailbankfolk, der ønsker at udvide deres omfang og bank viden. ... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 13 måneder
Online
Læs mere på dansk
Retail Banking Academy

... [+]

Hvad er strukturen af ​​programmet? HVOR MEGET KOSTER DET?

Hvad får jeg? Er jeg berettiget?

[-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Retail Banking Academy

Kort og betalinger Jeg er et specialiseret program, der giver et bredt overblik og dækning af hele livscyklussen for alle typer betalingskort, herunder kredit- og betalin ... [+]

Bliv certificeret kort og betalinger professionel

Kort og betalinger Jeg er et specialiseret program, der giver et bredt overblik og dækning af hele livscyklussen for alle typer betalingskort, herunder kredit- og betalingskort, forudbetalte kort, firmakort og mobilbetalinger.

Dette kursus er ideel til kort og betalinger fagfolk søger at udvide deres omfang og viden i kortbranchen. Som funktionel specialist får du en fremragende forståelse af andre områder sammen med en strategisk forståelse af branchen, der omfatter internationale trends og bedste praksis.

Programmet tilbyder fleksibel læring, med selvstudier, der udelukkende er tilgængelig fra vores kursusbog... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 13 måneder
Online
Læs mere på dansk