Queen Mary Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

QMUL Online tilbyder dig verdensklasse undervisning leveret af førende akademikere og fagfolk i toppen af ​​deres spil.

  • Feedback: levende sessioner med vejledere og kolleger
  • Tilgængelig: alle vurderinger er taget og indsendes online
  • Intuitiv: alt hvad du behøver, er tilgængelig via vores online læringsplatform
  • Status: alle priser er lige i titel og prestige til dem, givet for campus undersøgelse

Vi rangeret 9th samlet i Storbritannien blandt flere fakulteter universiteter og 5. i Storbritannien for den procentdel af 3 og 4 forskningsresultater.

Russell Group institution - vi er en af ​​24 førende britiske universiteter forpligtet til at opretholde den bedste forskning, en fremragende undervisning og læring erfaring, fremragende kandidat beskæftigelsesegnethed og uovertrufne forbindelser til erhvervslivet og den offentlige sektor.

National Student Survey 2016 - vi bedømme top i London blandt Russell Group universiteter for studerendes tilfredshed.

Prisvindende - Vi har syv Nobel Prize-vindere blandt vores tidligere medarbejdere og studerende, og over 55 akademi og samfund stipendiater blandt nuværende videnskabelige medarbejdere.

Offentlig engagement - vi var den første institution, der skal tildeles den Engage vandmærke Gold Award for ekspertise inden for offentlige indgreb.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Online Masters » Se Health MSc » Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master of Science i international offentlig politik

Online Deltid 2 år April 2019 Det Forenede Kongerige London

Vil du fremme det offentlige gode, påvirke offentlige politikker og starte en karriere i en international organisation, NGO eller privat sektor? Derefter vil dette kursus give dig en tilbundsgående analyse af de begreber, interessenter og processer, der er involveret i international offentlig politik. [+]

Vil du fremme det offentlige gode, påvirke offentlige politikker og starte en karriere i en international organisation, NGO eller privat sektor? Derefter vil dette kursus give dig en tilbundsgående analyse af de begreber, interessenter og processer, der er involveret i international offentlig politik.

Kursusoversigt

Den Internationale Offentlig Politik kursus kan studeres fleksibelt online på Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert) niveau.

Det kombinerer de specifikke teorier, begreber og tilfælde af offentlig politik med internationale relationer undersøgelser for at sikre dig en fast forståelse af beslutningsprocessen og implementeringsprocesser involveret i international offentlig politik.... [-]


Masters

Master i internationale relationer (online)

Online Deltid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kandidatprogram fokuserer på de traditionelle geografiske områder af internationale relationer såvel som nye områder af interesse i udviklingslandene. Det drøfter den historiske betydning af globaliseringen og hvordan den vedrører en række centrale spørgsmål i internationale relationer i dag. [+]

Hvorfor studere internationale relationer? Hvad er de vigtigste egenskaber ved den internationale orden? Hvordan har globaliseringen ændret internationale relationer? I hvilket omfang er den internationale orden baseret på konflikt eller samarbejde? Hvordan er den globale finansielle krise på de internationale politik? Gør udenlandske militære interventioner i borgerkrige hjælpe eller hindre fredsskabelse? Hvorfor økonomiske ressourcer så ulige fordelt over hele verden, og hvad er udsigterne for global retfærdighed?

Hvis du er interesseret i disse spørgsmål og er glade ved udsigten til at udforske dem med ligesindede, men din situation eller forpligtelser gør er svært for dig at komme på universitetet, så er vores online Internationale Relationer MA er for dig. ... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB