Queen Mary Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

QMUL Online tilbyder dig undervisning i verdensklasse leveret af førende akademikere og fagfolk øverst på deres spil.

Vi er rangeret i top 50 universiteter i Europa og i top 20 i Storbritannien (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online tilbyder fire deltidsopgaver, 100% online-programmer leveret af Queen Mary University of London - et verdensledende Russell Group-universitet. Få adgang til avanceret forskning, et globalt samfund og undervisning i verdensklasse, der giver dig mulighed for at gøre en global indflydelse.

QMUL Online

Ved at vælge at studere online med dronning Mary nyder du stadig den samme status og adgang til eksemplarisk undervisning som vores campusstuderende. Fordelen, du har, er fleksibiliteten til at forfølge din fremtidige karriere på et tidspunkt og intensitet, der er tilpasset dine egne unikke omstændigheder og uden at afbryde din indkomst og din karriereudvikling.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Nøglefunktioner ved online læring

 • Fleksibilitet: Lær hjemmefra, arbejdspladsen eller på farten, hvor som helst i verden
 • Sted: Ingen grund til at flytte, tage en karrierepause eller ansøge om et visum
 • Globalt: Undersøg sammen med og netværk med studerende fra hele verden
 • Kvalitet: Kortfattede forelæsninger og digitale ressourcer udviklet af vores anerkendte akademikere
 • Support: Akademiske vejledere er let og let tilgængelige for vejledning og feedback
 • Engagerende: Aktiviteter, der hjælper dig med at anvende teori til praksis
 • Feedback: Live sessioner med vejledere og kammerater
 • Tilgængelig: Alle vurderinger tages og indsendes online
 • Intuitivt: Alt hvad du har brug for er tilgængeligt via vores online læringsplatform
 • Status: Alle priser er lige i titel og prestige som dem, der er givet til studiet på campus
 • Rådgivning: Tilgængelig karriere support tilgængelig gennem hele kurset

Ikke-akademisk støtte

Studentelivet handler ikke kun om at studere. Som en del af dronning Marias onlinefællesskab er der et team af mennesker dedikeret til at gøre din oplevelse med os så positiv som muligt, og vores induktion vil byde dig velkommen og introducere dig til at studere online.

Online-studerende-rådgivere er dit første kontaktpunkt for praktiske spørgsmål, hvad enten det drejer sig om tip til effektiv online-læring, rådgivning om balance mellem arbejdsliv og for at henvise dig til vores universitets supporttjenester.

Hvis teknologi gør dig nervøs, er vores tekniske supportteam til rådighed for at tilbyde råd og hjælp til brugen af vores online læringsplatform.

work flow

Ranking

Dronning Mary er en del af det internationalt anerkendte University of London. Vi er rangeret i top 50 universiteter i Europa og i top 20 i Storbritannien (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Vi er stolte af vores undervisning og forskning og har engageret os strategisk for den højeste kvalitet af forskning på tværs af en lang række emner. Vi har investeret i dette princip ved systematisk at rekruttere de bedste akademikere inden for deres discipliner fra hele verden.

Rekord for ekspertise

 • Ramme for fremragende forskning (REF 2014) - Den seneste nationale vurdering af forskningen bekræftede vores plads i den øverste gruppe af forskningsledede universiteter i Storbritannien. Vi placerede 9. i Storbritannien blandt universiteter på flere fakulteter og femte i England for procentdelen af 3 og 4 forskningsresultater.
 • Russell Group institution - Vi er et af 24 førende britiske universiteter, der er forpligtet til at opretholde den bedste forskning, en enestående undervisnings- og læringserfaring, fremragende kandidatansættelsesevne og uovertrufne forbindelser med erhvervslivet og den offentlige sektor.
 • National Student Survey 2016 - Vi vurderer toppen i London blandt Russell Group-universiteterne for studerendes tilfredshed.
 • Prisvindere - Vi har syv nobelprisvindere blandt vores tidligere ansatte og studerende, og over 55 akademikere og samfundsstipendier blandt det nuværende akademiske personale.
 • Offentligt engagement - Vi var den første institution, der blev tildelt Engage Watermark Gold Award for at være fremragende inden for offentligt engagement.

Placeringer

London

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig