Læs den officielle beskrivelse

Overkommelige uddannelser med eksklusive online moduler, der hurtigt sporer elever til en universitets kvalifikation.

Uanset om du ønsker at forbedre dine færdigheder, forbedre dit team eller forfølge en professionel uddannelse, Online Business School 's learning Pathways kan give dig alt hvad du behøver.

Online Business School leverer online University Pathway programmer med fuld Undergraduate og Postgraduate Diploma Awards til elever fra alle verdens hjørner. Lærerne kan spore deres vej til en britisk universitetsuddannelse på campus eller ved fjernundervisning .

Vores web-baserede moduler giver eleverne mulighed for at lære, hvad de vil, når de vil, og hvordan de vil og er designet til at lette en meget hurtigere, mere overkommelig og engagerende måde at lære. Med en 24/7 elevnetværksplatform, personlige dashboards, 1-2-1 online-øvelser, gruppebrowser og en bank af forudindspillede gruppesendelser, tilbyder Online Business School eleverne den støtte, de har brug for til at lykkes i at udvikle deres faglig dygtighed base og opnå en universitets kvalifikation.

Introduktion til Online Business School - The Learning Revolution Stars Her fra Video Library på Vimeo.

Vores legitimationsoplysninger

Online Business School opererer til de højeste akademiske standarder og har flere strukturer på plads, der sikrer uddannelsesstandarden til sine elever af højeste kvalitet. Nedenfor er en liste over Corporate organer vi tilhører og foreninger vi er en del af:

  • Learning Resource Network
  • ATHE-anerkendelse
  • Uddannelse
  • Information Commissioners Office


OFQUAL-anerkendelse

Alle læringsmaterialer er designet og skrevet af faglige akademiske forfattere, således at hvert interaktivt modul er tilpasset specifikke læringskriterier, der er specificeret af OFQUAL, den definerende britiske regeringsinstans for akademiske standarder i britisk videregående uddannelse. Disse standarder sikrer, at de, der lærer med os, får en uddannelse af høj kvalitet sammen med certificering, der anerkendes universelt af universiteter og arbejdsgivere.


Partner University Kvalifikationer

Efter afslutningen af ​​de endelige opgaver, tildeles studerende en anerkendt diplom kvalifikation. Dette Diploma kan bruges til at fylde op til en fuld bachelorgrad eller MBA på en række britiske universiteter, enten på campus eller ved fjernundervisning.


Quality Monitoring Board

Online Business School også et Quality Monitoring Board (QMB) for at sikre, at vi altid leverer akkrediterede online kurser og ressourcer til at opfylde dine læringsbehov. Dette bestyrelse mødes regelmæssigt for at vurdere:

  • Specifikke elevproblemer.
  • Eventuelle kvalitetsproblemer for universitetspartnere.
  • Overvågning af vurderingsstandarder.
  • Overvågning af materialeindhold mod læringsresultater.
  • Specifikke operationelle problemer, da de påvirker kvalitet og kundeservice.

Bestyrelsesmedlemmerne omfatter respekterede akademiske og forretningsmæssige ledere. Resultaterne af anmeldelserne deles online for at sikre gennemsigtighed og forståelse blandt vores partnere og studerende. Alle tilbagemeldinger hilses velkommen, så spørgsmålene formelt kan rejses via QMB på en professionel og objektiv måde.


Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce

De britiske handelskamre er den største og mest indflydelsesrige uafhængige forretningsstemmelse i Storbritannien, som lobbyløst udleder på vegne af medlemmer og det brede erhvervsliv om de spørgsmål, der er vigtige - fastlæggelse af de rigtige betingelser for erhvervslivet til at trives og fremme britiske virksomheder i nøgle globale markeder og skabe en dynamisk forretningsøkonomi.

De spiller også en nøglerolle i at overbygge kløften mellem pædagoger og erhvervsliv ved at fremhæve de færdigheder, arbejdsgiverne har brug for og påvirke uddannelsespolitikken for at sikre, at de leveres effektivt.

Coventry

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Online Business School

Level 3 University Foundation Programmet er en 120-kredit 'A-Level' tilsvarende kvalifikation, som hjælper eleverne med at lære nøglekoncepter og en række ledelsesprocedu ... [+]

Level 3 University Foundation Programmet er en 120-kredit 'A-Level' tilsvarende kvalifikation, som hjælper eleverne med at lære nøglekoncepter og en række ledelsesprocedurer, der kræves for at arbejde inden for en virksomhed. Det er udviklet specifikt til at give den viden, der er nødvendig for, at eleverne kan arbejde effektivt, både som enkeltpersoner og i hold indenfor virksomheden. At være i stand til at udvikle gode business management færdigheder er afgørende for enhver virksomhed.

Niveau 3 Diploma Business Management består af 6 moduler og 6 skriftlige opgaver, hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afslutningen af ​​eksamensbeviset vil de studerende have adgang til forskellige undersøgelsesressourcer, såsom vejledningsunderstøttelse og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres kandidatkursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
420 - 540 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Niveau 7 Udvidet Diploma i Strategisk Ledelse er en MBA Advanced Entry kursus, som giver eleverne 120 studiepoints af de 180 point, der kræves for at opnå en komplet MBA. ... [+]

Niveau 7 Udvidet Diploma i Strategisk Ledelse er en MBA Advanced Entry kursus, som giver eleverne 120 studiepoints af de 180 point, der kræves for at opnå en komplet MBA. Kurset består af 30 interaktive moduler og 8 skriftlige opgaver med ca. 40 guidede læretimer pr. Modul. Alle moduler har yderligere 30-50 læretimer af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser. Du har også adgang til 24/7 support, vejledning og en række andre supportmekanismer.

Efter at have modtaget dit Level 7 Diploma, er du berettiget til at ansøge om en MBA Top Up kursus, enten online eller på campus hos en række britiske universiteter. Den øverste del vil normalt bestå af de endelige 60 point af enten en afhandling eller en afhandling og et modul.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1200 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Undergraduate Level 4/5 Udvidet Diploma i Management er et 240 studie kursus designet til at spore studerende til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i Busin ... [+]

Undergraduate Level 4/5 Udvidet Diploma i Management er et 240 studie kursus designet til at spore studerende til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i Business og Management, som enten kan afsluttes på et britisk universitet på campus eller via fjernundervisning .

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 8 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 point og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelseskursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Niveau 4 Diplom i Human Resource Management og niveau 5 Udvidet Diploma i Management er et 240 kredit kursus designet til at give de studerende de færdigheder, de skal ha ... [+]

Niveau 4 Diplom i Human Resource Management og niveau 5 Udvidet Diploma i Management er et 240 kredit kursus designet til at give de studerende de færdigheder, de skal have for at lykkes i ledelsen med et specifikt fokus på Human Resources inden for mellemstore og store virksomheder. Disse er værdifulde færdigheder til at have og kan bruges til at åbne muligheder for et stort udvalg af arbejdsgivere - fra sundhedspleje til gæstfrihed, bank til udsendelse, dette kursus kan være din måde at forberede på en karriere hos en række organisationer.

Human Resource Management kursus på niveau 4 og 5 svarer til de første to år af en bachelor kursus, så de studerende kan gå videre til det afsluttende år af en bacheloruddannelse på et universitet.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Hvis du har lyst til at gøre din passion for computere til en karriere, er IT og Computing Diploma, der tilbydes af Online Business School , absolut et kursus, du bør ove ... [+]

Hvis du har lyst til at gøre din passion for computere til en karriere, er IT og Computing Diploma, der tilbydes af Online Business School , absolut et kursus, du bør overveje.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Vores online Level 4/5 IT og Computing Diploma kursus er et 240-kredit kursus, det indeholder 10 moduler og skriftlige opgaver på hvert niveau. Kurset er designet til at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for til top-up til en fuld bachelorgrad og fortsætte med at blive en it-professionel. Under afslutningen af ​​kurset vil eleverne få adgang til en række støttetjenester, herunder Tutor Support og Webinars , et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres eksamens kursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Undergraduate Level 4 (Lederskab og Teamwork) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore eleverne til det afsluttende ... [+]

Undergraduate Level 4 (Lederskab og Teamwork) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore eleverne til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i ledelse og ledelse, som enten kan udfyldes på et britisk universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 10 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 point og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelseskursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Niveau 5 Diplom i uddannelse og uddannelse er egnet til dem, der praktiserer inden for sektoren, eller som har en betydelig mængde viden og forståelse, og som nu ønsker a ... [+]

Niveau 5 Diplom i uddannelse og uddannelse er egnet til dem, der praktiserer inden for sektoren, eller som har en betydelig mængde viden og forståelse, og som nu ønsker at konsolidere denne erfaring med en formel kvalifikation. Kurset er en 120 kredit kvalifikation, akkrediteret af den Ofqual tildelende organisation, Learning Resource Network.

Kurset er undervist i to dele:

Del A indeholder 5 moduler, der studeres online ved fjernundervisning og vurderes af 5 skriftlige opgaver. (3000 - 4000 ord hver)Del B kræver, at eleverne får en passende placering for at gennemføre deres praktiske undervisning i klasseværelset. En placering kan være i en skole, kollegium eller samfundsgruppe. Der skal være en mentor på placeringen, som kan understøtte og verificere eleverne.... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1200 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Undergraduate Level 4 (Accounting and Finance) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore studerende til det afslutte ... [+]

Undergraduate Level 4 (Accounting and Finance) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore studerende til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i økonomi og regnskab, som enten kan udfyldes på en Britisk universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 10 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 point og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelseskursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Undergraduate Level 4 (Salg og Marketing) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore eleverne til det afsluttende år ... [+]

Undergraduate Level 4 (Salg og Marketing) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til at spore eleverne til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i salg og markedsføring, som enten kan udfyldes på en Britisk universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 10 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 point og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelseskursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Online Business School

Graduate Level 6 120 kredit Diploma i Erhvervsadministration består af 10 moduler og 6 skriftlige opgaver, og hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afsl ... [+]

Graduate Level 6 120 kredit Diploma i Erhvervsadministration består af 10 moduler og 6 skriftlige opgaver, og hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afslutningen af ​​Online Business Diploma vil de studerende have adgang til forskellige undersøgelsesressourcer, som f.eks. Vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til at hjælpe med at afslutte deres kandidatkursus.

Dette kursus passer bedst til personer, der er mindst 25 år gamle og har 5 års ledelseserfaring og ikke har en grad, men ønsker at studere til en MBA eller Postgraduate business program. Efter vellykket afslutning af kurset vil eleverne kunne tilmelde sig vores Level 7 Postgraduate Diploma i Strategic Management eller en række andre postgraduate kurser.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 900 timer
Online
Læs mere på dansk

Kursus

Online Business School

Work-Life Balance Course er et selvudviklingsprogram, der gør det muligt for eleverne at arbejde gennem forskellige aktiviteter og øvelser med fokus på stressreduktion, k ... [+]

Work-Life Balance Course er et selvudviklingsprogram, der gør det muligt for eleverne at arbejde gennem forskellige aktiviteter og øvelser med fokus på stressreduktion, kost, relationer og personlig forbedring inden for områder som familie og karriere.

Dette kursus er en fremragende selvvurderingsressource for enkeltpersoner og ligner et executive coaching-program, men til en brøkdel af prisen. Omfanget af emner er omfattende, og det er det eneste program til at bringe alt dette indhold sammen på ét sted.

Dette kursus kan studeres som et selvstændigt kursus eller kan studeres sammen med Online Business School universitetsniveau kurser.

Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på dette kursus er £ 399 .... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
100 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Den bedste måde at forbedre din forståelse for det engelske sprog på er at tilmelde dig på en af Online Business School engelsksprogede kurser. Kurset er bedst egnet til ... [+]

Interaktiv engelsk sprogundervisning fra videobibliotek på Vimeo.

Den bedste måde at forbedre din forståelse for det engelske sprog på er at tilmelde dig på en af Online Business School engelsksprogede kurser. Kurset er bedst egnet til elever med lidt eller ingen forståelse af det engelske sprog, IELTS niveau 1-5 ( nybegynder ) og elever, der kan kommunikere forholdsvis godt på engelsk, IELTS niveau 6-8 ( mellemliggende ).

Kurset dækker nøgleområder i engelsk grammatik. Kurset er opdelt i fire domæner i at tale, læse, skrive og lytte, og det berører også stavning, grammatik og tegnsætning.

De interaktive moduler hjælper dig med at udvikle kernefundamentet til at understøtte dig i dine TEFL- eller IELTS-eksamener. Udviklet af eksperter i det engelske sprog, bidrager kursets pædagogiske tilgang sammen med lydklip til de vigtigste grundlæggende begreber i det engelske sprog. Studerende har også adgang til online vejledere og et online socialt forum, hvor de kan interagere med andre studerende og praktisere deres nye engelske færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
60 - 150 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Forbered dig på en spændende karriere i gæstfrihedsbranchen gennem online hotel management kursus. Studerende på vores online Hospitality Management program vil gennemfør ... [+]

Forbered dig på en spændende karriere i gæstfrihedsbranchen gennem online hotel management kursus.

Studerende på vores online Hospitality Management program vil gennemføre et niveau 4/5 240-kredit kursus , der er designet til at forberede eleverne med de færdigheder, der er nødvendige for at være en kompetent medarbejder i gæstfrihed industrien. Under Hotel Management-programmet vil eleverne have mulighed for at få adgang til vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres eksamensbevis.

Hvert modul består af 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer værd af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
700 - 1800 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Enhver, der lægger mærke til aktuelle forhold i den finansielle eller teknologiske sektor, vil næsten helt sikkert have hørt om noget, der hedder Blockchain. Siden sin op ... [+]

Enhver, der lægger mærke til aktuelle forhold i den finansielle eller teknologiske sektor, vil næsten helt sikkert have hørt om noget, der hedder Blockchain. Siden sin opfindelse for godt 10 år siden er Blockchain tech blevet en stadig mere spændende del af globale forretnings- og økonomiske anliggender. På trods af dette ved det store flertal ikke rigtigt, hvad det er.

Dette kursus er designet til at give en detaljeret introduktion til Blockchain, med det formål at hjælpe eleverne med at få en fordel i nogle af verdens mest banebrydende sektorer. Som sådan dækker vores Introduktion til Blockchain og Cryptocurrency-programmet en række nøgleproblemer vedrørende Blockchain tech.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
100 timer
Online
Læs mere på dansk
Online Business School

Folk drømmer ofte om at starte deres egen virksomhed, men forstår ikke fuldt ud konsekvenserne af hvad dette indebærer. I betragtning af den tilbagegang, at næsten halvde ... [+]

Folk drømmer ofte om at starte deres egen virksomhed, men forstår ikke fuldt ud konsekvenserne af hvad dette indebærer. I betragtning af den tilbagegang, at næsten halvdelen af ​​alle virksomheder fejler i deres første år, er det kritisk, at du har al den viden til din rådighed for at træffe en velinformeret beslutning om, hvorvidt at drive en virksomhed, passer rigtigt for dig.

Dette er et introduktionskursus for alle, der for nylig har oprettet en lille eller mikrovirksomhed eller for enhver, der overvejer at etablere en lille eller mikrovirksomhed eller overvejer selvstændig beskæftigelse som karrieremuligheder. Som sådan vurderer dette kursus de nøgleelementer og spørgsmål, som du skal tænke på og udforske.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
100 timer
Online
Læs mere på dansk