Læs den officielle beskrivelse

Undersøg din måde med Manchester Metropolitan University Global Online

Vores mission

Manchester Met University er et innovativt og moderne universitet baseret i en af de mest forskellige byer i verden.

Beliggende i hjertet af multikulturelle Manchester, tager vi en international og inklusiv tilgang til læring og mener, at højere uddannelse skal være tilgængelig for alle. Vores Global Online-kurser er designet med denne ambition i tankerne og er fokuseret på at være relevante og gavnlige for alle med viljen, evnen og beslutsomheden til at lykkes - hvor de er i verden.

Programmerne kombinerer ekspertlært teori med en praktisk applikation, der har til formål at hjælpe dig med at fremme din karriere - og er alle leveret gennem et 100% virtuelt læringsmiljø, hvor du kan samarbejde med studerende fra hele verden.

Hvorfor vælge online læring med Manchester Metropolitan?

Global Online giver dig den nødvendige fleksibilitet for at opnå en ph.d.-grad uden at tage en karrierepause. Vores online programmer er designet til at hjælpe dig:

 • Start din ph.d.-grad, når det passer dig bedst med adgangspunkter i januar, maj og september
 • Eksamen på kun to år med en anbefalet studietid på 15 timer om ugen.
 • Tjen, mens du lærer med muligheden for at studere og se onlineseminarer på det tidspunkt, der passer dig bedst.
 • Hæv din profil i din organisation med kursusindhold, der hjælper dig med at omsætte din læring til praksis.
 • Åbne karrieremuligheder, der vil vare i livet, netværk med professionelle over hele verden.

Vores virtuelle læringsplatform

Vi har arbejdet med online læringseksperter for at skabe en platform, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit kursus. Komplet med et udvalg af værktøjer, downloadbare materialer og community-fokuserede funktioner, vil platformen give dig mulighed for at:

 • Deltag i live-seminarer med vejledere og medstuderende.
 • Lær af førsteklasses akademikere, der er eksperter på deres område.
 • Studer uafhængigt med materialer som podcasts og bibliotekressourcer.
 • Deltag i interaktive gruppeopgaver med studerende over hele verden.
 • Del din viden og erfaring i online sociale rum.

Brug af vores virtuelle læringsplatform

Vores intuitive platform er designet med simpel navigation i tankerne, hvilket gør din lærerfaring så sømløs som muligt. Du vil også få den fulde støtte fra vores Student Success Team, som altid er til stede for at hjælpe med tekniske udfordringer.

Hvad vores elever siger om os

"Det virtuelle læringsmiljø er omfattende og giver links til sociale rum samt krævet læsning. At være i stand til at logge ind fra hvor som helst er nyttigt - jeg kan bruge enhver fritid, jeg har, og gå videre med læsning og gruppeaktiviteter."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc i International Human Resource Mangement-studerende 2017

"Hvis du er en travl professionel læring online, er det en god måde at nå dine mål på. Du kan få adgang til Manchester Metropolitan platform 24/7, hvilket betyder, at du kan bruge den, når du har brug for det. "

- Alvaro Benitez, Global Online MBA-studerende 2017

Begynd at lære med Manchester Metropolitan fra hvor som helst i verden

Som studerende på Manchester Metropolitan University får du dedikeret support gennem hele dit toårige kursus - uanset hvor du er i verden.

Student Succes TeamAlle vores elever modtager dedikeret støtte i form af vores Student Success Team. Når du har tilmeldt dig et af vores kurser, vil du blive tildelt en dedikeret Student Success Advisor, som du kan henvende dig til vejledning i hele din tid sammen med os, samt stole på vigtige opdateringer, der påvirker dine studier.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University's MBA-program på campus har hjulpet kandidater til at nå deres karriereambitioner i over 25 år. Nu er vores Global Online MBA-program d ... [+]

Programbeskrivelse

Manchester Metropolitan University's MBA-program på campus har hjulpet kandidater til at nå deres karriereambitioner i over 25 år. Nu er vores Global Online MBA-program designet til at hjælpe travle fagfolk til at studere når og hvor det passer bedst til dem. Tilmeld dig i dag og lær de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at føre en virksomhed til succes uden at tage en karriereferie.

Leveres 100% online, du vil lære af forretningseksperter og have frihed til at:

Studer overalt i verden med kun en bærbar computer og en internetforbindelse.Udforsk relevante tværsektorielle spørgsmål for at være i forkant med forretningstænkning.Træk på din professionelle viden for at gøre de rektorer, du lærer, relevante for din nuværende rolle.Opnå Chartered Management Institute (CMI) 's niveau 7 Strategisk ledelse og ledelsesdiploma efter afslutningen af programmet.Væk dit verdensomspændende netværk gennem regelmæssigt online samarbejde med fagfolk over hele kloden.Modtag studiestøtte gennem din rejse med os fra en af vores studenter succes rådgivere.Udfør din MBA-rejse på bare to år, og studer dig, når det passer dig.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk

MSc

Manchester Metropolitan University Online

Fra klimaforandringer til volatile fødevarepriser, tag fat i det pres, der står over for fødevareindustrien i dag, og udvikle færdigheden til at hjælpe med at løse morgen ... [+]

Programbeskrivelse

Fra klimaforandringer til volatile fødevarepriser, tag fat i det pres, der står over for fødevareindustrien i dag, og udvikle færdigheden til at hjælpe med at løse morgendagens problemer med Manchester Metropolitan University's Global Online MSc i Food Science and Innovation .

Denne online masters kursus trækker på Manchester Metropolitan's rige historie om ernæring og mad videnskab forskning og Manchesters omdømme som et globalt knudepunkt til fødevareproduktion. Undervist af højt kvalificerede akademikere med mange års erhvervserfaring, vil du have frihed til at:

Harness teknologi til at studere overalt i verden med kun en bærbar computer og en internetforbindelse.Få en dyb forståelse af vigtige videnskabelige processer takket være virtuelle laboratoriesimulatorer og specialiseret videoindhold.Få fordel af nyskabende forskning fra universitetets dedikerede team til ernæring og erhvervsmæssig sundhed for at forbedre dine praktiske færdigheder, teoretiske viden og forståelse på arbejdspladsen.Væk dit verdensomspændende netværk gennem regelmæssigt online samarbejde med fagfolk over hele kloden.Modtag studiestøtte gennem din rejse med os fra en af vores studenter succes rådgivere.Fuldfør din mesters rejse på kun to år, studerer, når det passer dig.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Manchester Metropolitan University Online

Vores CIPD-akkrediterede Global Online-masters i International Human Resource Management er designet til at tage din HR-karriere til det næste niveau, uanset hvor du er i ... [+]

Programbeskrivelse

Vores CIPD-akkrediterede Global Online-masters i International Human Resource Management er designet til at tage din HR-karriere til det næste niveau, uanset hvor du er i verden.

Leveres 100% online af Manchester Metropolitan Universitys multiakkrediterede Business School, du vil have frihed til at:

Studer overalt i verden med kun en bærbar computer og en internetforbindelse.Bliv en del af et globalt læringsmiljø, der vil udvikle dine strategiske tanker og lederegenskaber.Udforsk emner, der bygger på den nyeste forskning, lige fra globalisering og tiltrækning og fastholdelse af talent, til medarbejderengagement og mere.Opnå associeret professionelt medlemskab af CIPD og fuld undtagelse fra deres niveau 7 avanceret diplom i HRM efter afsluttet kursus.Modtag studiestøtte gennem din rejse med os fra en af vores studenter succes rådgivere.Fuldfør din mesters rejse på kun to år, studerer, når det passer dig.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Manchester Metropolitan University Online

Vend din passion til en vellykket karriere med Manchester Metropolitan University's Global Online MSc i Sport Business, Management og Policy. Efterhånden som sportssektor ... [+]

Programbeskrivelse

Vend din passion til en vellykket karriere med Manchester Metropolitan University's Global Online MSc i Sport Business, Management og Policy. Efterhånden som sportssektoren udvider, åbner nye kommercielle muligheder globalt for dem med drev, lidenskab og viden til at lykkes.

Leveret fra en by, der er kendt globalt som et center for sportsudmærkelse og innovation, vil du lære af nogle af sportsgrenens største mærker og forskningsdrevne, specialiserede akademikere og har friheden til at:

Studer overalt i verden med kun en bærbar computer og en internetforbindelse.Få fordel af erfaringerne og vejledningen fra et rådgivende bestyrelse, der består af nogle af sektorens største mærker, herunder Sport England og Football Foundation.Udvikl ekspertise, som førende sportsorganisationer har brug for - fra sportspolitik og marketing til dataanalyse, sportspolitik, finans, lovgivning og mere.Træk på din professionelle viden for at gøre de rektorer, du lærer, relevante for din nuværende rolle og færdiggøre 'virkelige verden' arbejdspladsprojekter, der kan hjælpe dig med at øge din profil på arbejdspladsen, mens du studerer.Væk dit verdensomspændende netværk gennem regelmæssigt online samarbejde med fagfolk over hele kloden.Modtag studiestøtte gennem din rejse med os fra en af vores studenter succes rådgivere.Fuldfør din mesters rejse på kun to år, studerer, når det passer dig.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Manchester Metropolitan University Online

Tag din økonomi karriere fremad med en Global Online MSc Finans og strategi fra Manchester Metropolitan University og være beføjet med den dybtgående viden og færdigheder ... [+]

Programbeskrivelse

Tag din økonomi karriere fremad med en Global Online MSc Finans og strategi fra Manchester Metropolitan University og være beføjet med den dybtgående viden og færdigheder, der er nødvendige for at klare kompleksiteten i det hurtigt udviklede globale erhvervsliv, finans og regnskab landskab.

Vi er stolte over at kunne levere dette program 100% online fra City of Manchester, Storbritanniens næststørste finansielle center. Du har friheden til at:

Studer overalt i verden og fuldfør din mesters rejse på kun to år med kun en bærbar computer og en internetforbindelse.Bliv en del af et internationalt læringsmiljø, der vil udvikle dine strategiske tanker og lederegenskaber.Udforsk emner, der bygger på den seneste forskning, lige fra performance management og corporate governance til finansiel teknologi og mere.Træk på din professionelle viden for at gøre de rektorer, du lærer, relevante for din nuværende rolle og hjælpe dig med at øge din profil på arbejdet, mens du studerer.Modtag undtagelse fra op til fire af kursets ni enheder, hvis du allerede har en faglig økonomikvalifikation fra en anerkendt institution (såsom ICAEW, ACCA, CIMA eller AAT).Fremskynd din CIMA-kvalifikation ved indrejse til Masters Gateway-ruten efter afslutningen af kurset.Modtag studiestøtte gennem din rejse med os fra en af vores studenter succes rådgivere.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University