London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative) , et af de førende samfundsvidenskabelige universiteter i verden, søger at forbedre samfundet ved at tage fat på virkelige problemer og forstå årsagerne til tingene. Ved hjælp af en dynamisk og forskelligartet tilgang til læring leverer LSE banebrydende forskning og arbejder med kendte akademiske eksperter.

For at udvide sin mission og gøre læring tilgængelig for et globalt publikum, præsenteres disse LSE-certifikatkurser helt online, i samarbejde med lederen inden for digital uddannelse, GetSmarter, et mærke af 2U, Inc. Disse programmer, ledet af LSE-emne eksperter og tankeledere, give forretningsfolk og ledere mulighed for at forbedre deres færdigheder ved hjælp af en meget støttende og interaktiv platform. Teknologi møder akademisk strenghed i GetSmarter's folkemedierede model, som giver dig adgang til en dedikeret Success Manager, samt teknisk og akademisk support døgnet rundt. Denne personaliserede og engagerende tilgang giver dig mulighed for at studere i din egen tid, hvor som helst i verden.

"Online-uddannelse gør det muligt for London School of Economics and Political Science at gøre vores avancerede samfundsvidenskabelige forskning tilgængelig for det bredest mulige publikum, i et format, der er praktisk og vil have den virkelige anvendelse og virkning." - Professor Saul Estrin, akademisk direktør, Online certifikatkurser, LSE

Læs mere på LSEs websted

Kontakt

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Placeringer

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig