London School of Design and Marketing (PT)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til en ny æra af undervisning i London.

Vi er en online lærerinstitution tilgængelig på 3 sprog (engelsk, spansk og portugisisk) baseret i London, men med online-kurser tilgængelige over hele verden.

HVAD?

London School of Design and Marketing - LSDM, er en skole specialiseret i Design og Marketing, der foreslår at ændre undervisningsparadigmet gennem en innovativ og kreativ træning, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi giver en lærerfaring med praktiske resultater gennem en systematisk orientering, der kombinerer de studerendes faglige karakteristika med det avancerede design af tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at tilbyde unikke online kurser akkrediteret af universitetet for Creative Arts gennem erhvervelse af ny viden tilpasset udfordringerne på arbejdsmarkedet, der i stigende grad kræves.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv

HVEM?

LSDM-kurser blev udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at erhverve viden og tekniske færdigheder inden for kreative områder af Design eller Marketing, ved at følge de nyeste teknologier og innovation med hensyn til undervisning i e-learning. Alle kurser er tilgængelige på engelsk, spansk og portugisisk.

HVORDAN?

LSDMs e-læring er præget af akademisk indhold af høj kvalitet udviklet af ph.d.-professorer ledsaget af andre ressourcer som videoer, infographics, videnskabelige artikler, digitale biblioteker og andre. Alle elever ledsages ugentligt gennem Tutor Center sammensat af et team af specialiserede vejledere, der garanterer assimilering af indholdet, der fremmer deres interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Alle LSDM kurser er udelukkende online og fleksible, så eleverne kan deltage i klasser hvor som helst og når som helst.


Bemærk: LSDM - London School of Design og Marketing er en del af Talent - Individuality Through Education , et netværk af skoler med et internationalt kald med mere end 20 års undervisningserfaring. Det har et univers af pædagoger og samarbejdspartnere parat til at udvikle talenter i videregående skoler i Europa og Latinamerika.

MISSION

London School of Design og Marketing kombinerer din kreativitet og tekniske rigor med erhvervserfaring, der giver praktiske og dynamiske 100% online kurser inden for design og marketing, der svarer til kravene fra det nuværende arbejdsmarked. Kurser undervist ved LSDM består af højt specialiseret indhold gennem brug af avancerede lærings- og vurderingsprogrammer.

VISION

Referenceskole på europæisk plan i online-uddannelse inden for design og markedsføring.

VÆRDIER

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er grundlaget for en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi eleverne på de mest krævende arbejdsmarkedsudfordringer, der kombinerer ikke kun den viden, der er erhvervet, men også lidenskaben for det, de gør.

ACCREDITATION AF IICA

Alle LSDM kurser er akkrediteret af universitetet for Creative Arts

(UCA): Grad I Markedsføring - (BA Hons), Grad I Design - (BA

Hons), MA i Marketing (MA) og Master i Design (MA).

UCA har omkring 160 års historie og blev betragtet som det bedste universitet specialiseret i kreativ kunst i Det Forenede Kongerige, i Complete University Guide 2018.

Det er i øjeblikket rangeret top 40 i Storbritannien og rangeret 11 i rangordningen af ​​moderne universiteter, ranking 70 institutioner. Blandt kandidater fra dette universitet er Oscars vindere, filmskapere, animatorer og mode designere internationalt anerkendt.

Placeringer

London

London School of Design and Marketing (PT)

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig