London School of Design and Marketing (ES)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til en ny æra af undervisning i London

Vi er udbyder af online uddannelsesprogrammer med kontorer i Det Forenede Kongerige. Vores programmer er undervist på 3 sprog for alle.


HVAD?

London School of Design and Marketing - LSDM - er en specialskole i Design og Marketing, der søger at ændre læringsparadigmet med en innovativ og kreativ uddannelse, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyder en lærerfaring med praktiske resultater gennem en systematisk orientering, der kombinerer de studerendes faglige karakteristika og den avancerede opfattelse af tekniske evner. Vi er dedikeret til tilbuddet om eksklusive online kurser, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts, gennem erhvervelse af ny viden tilpasset udfordringerne i et stadig mere krævende arbejdsmarked.


London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


HVEM?

LSDM-kurser er udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at erhverve viden og tekniske færdigheder inden for kreativ kunst inden for Design eller Marketing, og deltager i de nyeste teknologier og innovationer vedrørende e-learning. Alle kurser er tilgængelige på engelsk, spansk og portugisisk.


HVORDAN?

LSDM E-learning erfaring er præget af akademisk indhold af høj kvalitet udviklet af ph.d.-professorer sammen med andre ressourcer, såsom videoer, infographics, videnskabelige artikler, digitale biblioteker, blandt andre. Hver elev ledsages ugentligt gennem et tutorcenter, der består af specialiserede vejledere, der sikrer assimilering af indholdet ved at fremme interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Hvert LSDM-kursus er udelukkende online og fleksibelt, derfor kan eleverne deltage i klasser overalt i alle højder.


Bemærk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del af Talent - Individuality Through Education, et netværk af skoler med mere end 20 års erfaring inden for undervisning med et internationalt kald. Det har et univers af pædagoger og medarbejdere klar til at hjælpe og udvikle talent i højere læreanstalter i Europa og Latinamerika.


MISSION

London School of Design og Marketing associerer sin kreativitet og tekniske rigor med erhvervserfaring, der tilbyder praktiske og dynamiske 100% online kurser inden for Design og Marketing, der opfylder kravene i det nuværende arbejdsmarked. De kurser, der læres af LSDM, består af højt specialiseret indhold ved hjælp af avancerede lærings- og vurderingsprogrammer.


VISION

Referenceskole på europæisk plan med hensyn til onlineundervisning i Design og Marketing.


VÆRDIER

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er drivkraften til en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi eleverne på de mest krævende udfordringer på arbejdsmarkedet og kombinerer ikke kun den viden, der er opnået, men også lidenskaben for det, de gør.


ACCREDITATION AF UCA

Universitetet for Creative Arts (UCA) akkrediterer alle LSDM kurser: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master Of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

UCA har næsten 160 års historie og er blevet anset for det bedste specialkunstkollege i Det Forenede Kongerige på Complete University Guide 2018.

I øjeblikket er det også i top 40 af rangordningen af ​​universiteter i Det Forenede Kongerige og i 11. plads i klassifikationen af ​​moderne universiteter, som omfatter 70 institutioner. Blandt kandidater fra dette universitet er vindere af proklamerede Oscars, filmskabere, kunstnere og mode designere.

Placeringer

London

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig