London School of Business & Finance

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London School of Business

I over 16 år London School of Business121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Som en del af Global University Systems, et netværk af mere end 20 højere uddannelsesinstitutioner, fortsætter LSBF med at udvide og tilpasse sig vores elevernes behov. I 2013 modtog vi Dronningens Award for Enterprise for vores præstationer i international handel, hvilket gav os den prestigefyldte ære at være en af få private private videregående uddannelsesinstitutioner for at modtage en sådan sondring.

For at give 100% online kursus muligheder for fjernundervisere, bliver vores campus programmer digitaliseret og designet i samarbejde med International Telematic University UNINETTUNO. LSBF studerende studerer aldrig alene - fra dag 1 modtager eleverne personlig feedback fra deres egne udpegede vejleder. Vores erfarne vejledere er lidenskabelige om deres ekspertiseområde, og halvdelen af vores vejleder har optjent deres egne ph.d.'er.

Tilgængelig uddannelse

Vi sætter pris på fleksibilitet og lige adgang til uddannelse over hele verden. Vores programmer er tilgængelige gennem fire indtagelser hvert år og kan gennemføres enten på deltid eller på fuld tid i en undersøgelsesperiode på mellem 18 og 36 måneder.

Uanset din alder eller tidligere uddannelseserfaring opfordrer vi alle entusiastiske elever til at overveje at blive med i vores globale samfund. For ikke-traditionelle ansøgere tager vi hensyn til tidligere erhvervserfaring for mulig adgang til vores programmer. Ansøgere, der opfylder kravene til engelsk færdighed og minimum ledelseserfaring, kan kvalificere sig til et af vores online-programmer.

Fordele ved at studere online

De færdigheder, du udvikler, når du tjener en grad, kan forberede dig til flere ansvarsområder på arbejdspladsen, eller give de legitimationsoplysninger, du har brug for til en helt ny karrierevej. På LSBF mener vi, at hvor du er i verden ikke bør diktere, hvor din uddannelse fører.

Vores online-programmer er designet med det samme indhold af høj kvalitet, som du kan forvente at finde på vores campus-kurser, men giver fleksibiliteten til at studere uanset hvor du er i verden. Uanset om du er en virksomhedsejer, hjemmehjemmet forælder eller søger at indtaste et nyt felt uden at tage en pause fra din nuværende position, kan du tilpasse dine studier rundt i din travle tidsplan.

Hvordan vil du lære?

Gennem vores online læringsplatform har du 24-timers adgang til dine programmoduler og læringsmaterialer, som professionelt producerede videoforedrag lavet af ledende erhvervsdrivende, relevante casestudier og diskussionsspørgsmål for at udvikle en dybere forståelse af kursusindhold.

Fra dag 1 vil din egen udpegede vejledning give personlig feedback og support til at guide dig gennem dine studier. Du vil også have mulighed for at interagere med kolleger online studerende fra hele verden gennem vores online fora.

Placeringer

UK Online

Address
Sceptre Court, 40 Tower Hill
EC3N 4DX UK Online, Det Forenede Kongerige