London School Of International Business - LSIB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Giv fleksibel online-læring, som hjælper med at opnå professionelle erhvervskvalifikationer overalt og når som helst og tage karrieren til nye højder.

Karriereudvikling

Som LSIB-studerende har du adgang til omfattende support i form af onlinemateriale. Vores studerende interagerer via online fora som Facebook og Twitter.

Du kan være meget sikker på det kvalifikation, du vil modtage, da alle LSIB-kvalifikationer er fra fuldt anerkendt og godkendt af de respektive organer, der sikrer, at den opnåede kvalifikation er godt accepteret.

For at levere vores topkvalitetsprogrammer bruger vi vores E-Learning platform, også kaldet Learning Management System som vores virtuelle læringsplatform. Vores læringsplatform har alle de nødvendige værktøjer til at levere online verdensklasseundervisning. Vi tilbyder en række forretningskvalifikationer, der imødekommer studerendes som dig selv, verdensomspændende læringsbehov. Disse faglige kvalifikationer er designet til at imødekomme arbejdsgiverens krav.

Vores kvalifikationer giver dig evnerne til at lykkes og gøre en forskel på arbejdspladsen. Vi tilbyder programmer, der spænder fra forretningsstyring til informationsteknologi - leveret 100 procent online.

Vores programmer er meget overkommelige sammenlignet med andre og kan hjælpe dig med at spare tusinder af pund og dermed give dig et højere afkast på din investering.

Du kan studere vores programmer online eller gennem fjernundervisning fra hjemmets eller kontorets komfort. Du kan få adgang til programmerne når som helst på dagen, uanset om du er på arbejde eller er på ferie.

Placeringer

London

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

1-year MBA
Advanced Diploma
BA
BSc
Bachelor
Diploma
Denne skole tilbyder også: