London School Of International Business - LSIB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mål

Giv fleksibel online-læring, som hjælper med at opnå professionelle erhvervskvalifikationer overalt og når som helst og tage karrieren til nye højder.

Hvem skal forfølge vores kurser?

Succesrige ledere, ledere og fagfolk, der ønsker at gå videre i deres karriere. Ambitiøse mennesker, der vil hurtigt spore deres valgte karriere De, der ønsker at starte en ny virksomhed eller tage det nuværende til et højere niveau.

Karriereudvikling

At studere med LSIB giver dig muligheden for at udvikle din viden om forretnings- og informationsteknologi og hjælpe dig med at udvide dine nøglekompetencer - så du får færdighederne til at tackle arbejdsprojekter og situationer mere effektivt. De programmer, der tilbydes, for at hjælpe dig med at nå potentialet til at optjene forfremmelse ved hjælp af vores moderne online læringsplatform og opnå bachelor- eller kandidatuddannelseskvalifikation.

Studer overalt og når som helst

Vi hos LSIB tilbyder dig fleksible studiemuligheder. Ved hjælp af vores online model har du fordelen ved at lære uden at forlade dit land og stadig opnå en grad fra komforten i dit hjem eller kontor.

Vores programmer er meget fleksible, og de valgfri enheder giver dig mulighed for at specialisere dig i de områder, der især interesserer dig. Du kan studere modulerne / enhederne i enhver rækkefølge.

Support

Som LSIB-studerende har du adgang til omfattende support i form af onlinemateriale. Vores studerende interagerer via online fora som Facebook og Twitter.

Kvalitet

Du kan være meget sikker på det kvalifikation, du vil modtage, da alle LSIB-kvalifikationer er fra fuldt anerkendt og akkrediteret af de respektive organer, der sikrer, at den opnåede kvalifikation er godt accepteret.

Omkostningseffektiv og høj værdi

LSIB bestræber sig på at sikre, at omkostningerne ved dens programmer altid er så overkommelige som muligt uden at gå på kompromis med standarderne for dens uddannelse. Programmerne er fuldt ud akkrediteret og accepteret overalt i verden.

For at levere vores programmer af høj kvalitet bruger vi vores E-Learning platform, også kaldet Learning Management System som vores virtuelle læringsplatform. Vores læringsplatform har alle de nødvendige værktøjer til at levere online verdensklasseundervisning. Vi tilbyder en række forretningskvalifikationer, der imødekommer studerendes som dig selv, verdensomspændende læringsbehov. Disse faglige kvalifikationer er designet til at imødekomme arbejdsgiverens krav.

Du er muligvis allerede i ansættelse og ønsker at videreføre din karriere ved at studere en professionel kvalifikation, vi kan helt sikkert hjælpe dig med at opnå dette. Uanset hvad dine mål er, er LSIB her for at støtte dig og hjælpe dig med at nå dem. Fordelene ved vores kurser er som følger:

Professionel

Vores kvalifikationer giver dig evnerne til at lykkes og gøre en forskel på arbejdspladsen. Vi tilbyder programmer, der spænder fra forretningsstyring til informationsteknologi - leveret 100 procent online.

overkommelige

Vores programmer er meget overkommelige sammenlignet med andre og kan hjælpe dig med at spare tusinder af pund og dermed give dig et højere afkast på din investering.

anerkendt

Vores kvalifikationer er anerkendt og akkrediteret af colleges, universiteter, arbejdsgivere og regeringer over hele verden. De tilbudte programmer er af høj kvalitet med hensyn til læseplanen (som regelmæssigt opdateres i henhold til kravene i virksomhedsverdenen) og levering gennem vores online læringsstyringssystem.

Praktisk og fleksibel

Du kan studere vores programmer online eller gennem fjernundervisning fra hjemmets eller kontorets komfort. Du kan få adgang til programmerne når som helst på dagen, uanset om du er på arbejde eller er på ferie.

Placeringer

London

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW London, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

1-year MBA
Advanced Diploma
BA
BSc
Bachelor
Diploma
Denne skole tilbyder også: