London School Of Design And Marketing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til en ny alder af undervisning i London

Vi er en britisk baseret udbyder af online-uddannelse, der er tilgængelig på verdensplan på 3 forskellige sprog.


HVAD?

London School Of Design And Marketing - LSDM - er en specialiseret skole inden for Design og Marketing, der har til formål at ændre undervisningsparadigmet med en innovativ og kreativ uddannelse, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyder en lærerfaring med praktiske resultater gennem systematisk orientering, der kombinerer elevernes faglige funktioner med det avancerede design af tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at tilbyde eksklusive online kurser, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts, gennem erhvervelse af ny viden, der passer til udfordringerne i et stadig mere krævende arbejdsmarked.


London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


HVEM?

LSDMs kurser er udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at erhverve viden og tekniske færdigheder inden for kreativ kunst inden for Design eller Marketing under hensyntagen til de nyeste teknologier og innovationer vedrørende e-learning. Hvert kursus er tilgængeligt på engelsk, spansk og portugisisk.


HVORDAN?

LSDMs E-læringserfaring er præget af akademisk indhold af høj kvalitet udviklet af doktorgradslærere sammen med andre ressourcer, såsom videoer, infographics, videnskabelige artikler, digitale biblioteker, blandt andre. Hver elev overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere, der sikrer indholdets assimilering ved at fremme interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Hvert LSDM kursus er udelukkende online og fleksibelt; Derfor kan eleverne til enhver tid deltage i klasser.


Bemærk: LSDM - London School Of Design And Marketing er en del af Talent - Individuality Through Education, et internationalt netværk af skoler med over 20 års erfaring inden for undervisning. Det har et univers af pædagoger og medarbejdere klar til at hjælpe og udvikle talent i højere læreanstalter i Europa og Latinamerika.


MISSION

London School Of Design And Marketing associerer sin kreativitet og tekniske nøjagtighed med erhvervserfaring, hvilket giver dig praktiske og dynamiske 100% online kurser inden for Design og Marketing, der imødekommer det nuværende arbejdsmarkeds krav. De kurser, der læres af LSDM, består af højt specialiseret indhold ved brug af avancerede lærings- og evalueringsprogrammer.


VISION

Ledende skole på europæisk plan vedrørende onlineundervisning inden for design og marketing.


VÆRDIER

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er de drivende drivkræfter for en vellykket karriere. I LSDM forbereder vi eleverne på de mest krævende udfordringer på arbejdsmarkedet og kombinerer ikke kun den viden, der er erhvervet, men også en passion for, hvad de gør.


ACCREDITATION AF UCA

Universitetet for kreative kunst (UCA) akkrediterer LSDM kurser: Bachelor i Marketing - (BA Hons), Bachelor i Design - (BA Hons), Master i Marketing (MA) og Master i Design (MA).

UCA har omkring 160 års historie og er blevet betragtet som nummer 1 Specialist University for Creative Industries i Det Forenede Kongerige i henhold til Complete University Guide 2018.

I øjeblikket er det også i top 40 af universitetets placering i Det Forenede Kongerige og på 11. plads i den moderne universitets ranking, som omfatter 70 institutioner. Blandt dette universitets kandidater er Oscars prisvindere, proklameret verdensomspændende filmskabere, entertainere og mode designere.

Placeringer

London

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig