London Academy of Trading

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London Academy of Trading (LAT) blev grundlagt i 2010 og har givet uddannelse til tusindvis af individer, der ønsker at øge deres viden om de finansielle markeder og udvikle deres færdigheder i handel. Akademiet er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC), som gør det muligt for internationale studerende at studere ved LAT i London på kortvarigt studievisum (STSV). Som følge heraf har vi lært studerende fra over 60 lande i de sidste 12 måneder.

Vores elever spænder fra skole- og universitetsstuderende til arbejdende mennesker, virksomhedsejere, iværksættere og selv pensionister. Nogle søger at udvikle deres karriere i handel, mens andre søger at lære de viden og praktiske færdigheder til at investere deres egne penge på markederne.

Vi tilbyder en række kurser, fra 1-dages arrangementer til vores flagskib 12-ugers Level 5 Diploma i Anvendt Finansiel Handel, akkrediteret af ABE og reguleret af Ofqual. Vores pakke med korte kurser er CPD-certificeret, hvilket gør det muligt for eleverne at generere værdifulde CPD-point.

Vores undervisning fakultet består af erfarne forhandlere og analytikere fra større finansielle institutioner, herunder HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse og Bloomberg. Alle studerende har direkte adgang til vores hold af handels mentorer i ti timer hver dag for råd og vejledning, der hjælper dem med at udvikle robuste og strukturerede handelsstrategier, der kombinerer teoretisk viden og praktiske færdigheder.

En af vores vigtigste USP'er er vores yderste fleksibilitet. Vi ved, at mange mennesker har andre forpligtelser, så vi giver dig mulighed for at stoppe / starte dit kursus efter behov, men du kan også vælge at studere enten på vores London-handelsgulv online eller ved hjælp af vores blandede valg, kombinerer online studie med din valgte antal dage på campus.

107274_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Graduate Certificates » Se Online Kursus » Se Diplomas » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Graduate Certificate

Graduate Certificate i Global Finance Trading

Online Fuldtid 20 uger Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Beskæftigelsen af flere specialiserede erhverv i den finansielle sektor forventes at vokse betydeligt i de kommende år. Med større efterspørgsel vil jobsøgende, der håber at komme ind i branchen, sandsynligvis blive udsat for øget konkurrence, men vores globale certifikat i Global Finance Trading kan hjælpe dig med at komme i gang. [+]

Graduate Certificate i Global Finance Trading

Beskæftigelsen af flere specialiserede erhverv i den finansielle sektor forventes at vokse betydeligt i de kommende år. Med større efterspørgsel vil jobsøgende, der håber at komme ind i branchen, sandsynligvis blive udsat for øget konkurrence, men vores globale certifikat i Global Finance Trading kan hjælpe dig med at komme i gang. Ikke kun kan vores certifikat i Global Finance Trading betydeligt øge din beskæftigelsesegnethed, men programmet vil også give mulighed for kandidater til at forstå og udnytte forskellige teoretiske begreber og praktiske metoder i handel.

Kursus krav

Adgangskrav til alle LAT-programmer:

Et udfyldt og underskrevet ansøgningsskemaEn kopi af dit pas / bevis på ID / fødselsattest... [-]

Kursus

Cryptocurrency Course

Online Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Cryptocurrency tager en stadig vigtigere rolle på de finansielle markeder over hele verden. Vores online Cryptocurrency kursus giver dig en bedre forståelse af, hvordan du handler i digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, med fokus på risikostyring og kapitalbevarelse. [+]

Cryptocurrency Course

Cryptocurrency tager en stadig vigtigere rolle på de finansielle markeder over hele verden. Vores online Cryptocurrency kursus giver dig en bedre forståelse af, hvordan du handler i digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, med fokus på risikostyring og kapitalbevarelse. Vi vil tilbyde dig trinvis vejledning i handel med digital valuta, fra at åbne en tegnebog til beslutningsprocesserne bag handel, samt administrere og overvåge din portefølje. Dette program leveres online via vores læringsportal og med en session på vores live webinar, hvor du vil kunne interagere med vores akademiske team og få vores mening om emner relateret til emnet.

Kursus krav... [-]

Introduktion til handel

Online Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Det engangs introduktionshandlingsprogram er ideelt for dem, der er interesserede i at tage deres første skridt i retning af en karriere på de finansielle markeder. Denne fuldt online handel kursus kræver ingen forudgående kendskab til handel eller finansielle markeder, opbygge din forståelse af emnet begynder med de grundlæggende principper. [+]

Introduktion til handel

Det engangs introduktionshandlingsprogram er ideelt for dem, der er interesserede i at tage deres første skridt i retning af en karriere på de finansielle markeder.

Denne fuldt online handel kursus kræver ingen forudgående kendskab til handel eller finansielle markeder, opbygge din forståelse af emnet begynder med de grundlæggende principper. Du vil også blive bekendt med de daglige aktiviteter, der gennemføres af handlende og grave dybere ind i en grundlæggende analyse, teknisk analyse og evaluering af makroøkonomiske dataudgivelser. Efter at have afsluttet vores handelskurs for begyndere, vil du få eksponering i virkeligheden for de finansielle markeder samt de grundlæggende færdigheder og forståelse, der er nødvendige for at starte en karriere i finansbranchen. Kurset læres af LAT's ekspertlærere, som har den viden og store erfaring inden for handelssektoren, der er nødvendig for at forberede dig på realiteten i finansverdenen.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Level 2, 30 Holborn, Buchanan House
EC1N 2HR London, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 London, England, Det Forenede Kongerige