London College of Contemporary Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London College of Contemporary Arts er dedikeret til undervisning i flere kreative industrier; mode og design, fotografi, grafik og multimedier og er hver undervist i vores centrale London campus.

Vores første prioritet er at sikre beskæftigelsesmulighederne for vores kandidater, og vi forstår, at en kvalifikation alene er ikke altid nok til at differentiere dig fra konkurrenterne job-markedet.

Det er derfor, vi tilbyder karriere-fokuserede kurser - hands-on undervisning, der kombinerer traditionel læring klasseværelse med praktiske aktiviteter og relevante casestudier.

Og med en helt ny centrale London campus i Holborn, vil du aldrig mangle inspiration på LCCA.

Investerer i din fremtid

De kreative industrier - lige fra reklamer til arkitektur og mode til film - udgør en af ​​de hurtigst voksende sektorer i Storbritannien. De kreative industrier er en vigtig sektor for beskæftigelse, vækst og innovation. De kreative industrier bidrager 6% af landets BNP, beskæftiger over 2 millioner mennesker, og forventes at spille en større rolle i de kommende år.

Dimitteret studerende forlader LCCA som ambitiøse, lidenskabelig og meget kreative individer, som er godt sted at gå i gang med en succesfuld karriere i deres valgte speciale.

Lave kunst ARBEJDE

Vi opfordrer dig til proaktivt at udforske din kreativitet, innovation og iværksætteri - anerkende disse færdigheder, og du er på vej til succes. I løbet af din tid på LCCA vil du blive introduceret til nye ideer, talentfulde kunstnere og kreative rum i og omkring London, hvilket giver dig en førsteklasses mulighed for at indgå og få succes i den spændende verden af ​​kunst.

Teori og praksis

Vi tilstræber at give dig med en afbalanceret og hands-on erfaring med kreative processer og akademisk teori, ved hele tiden at inspirere dig til at bruge dine naturlige talenter, engagere dig gennem praktisk arbejde, og give mulighed for diskussion og refleksion.

Kreative Futures

Vores kurser er specielt designet til at hjælpe med at udvikle dine ideer og ambitioner, og har til formål at sikre, at den viden og ekspertise, åbner også dørene for fag, hvor du kan gøre fuld brug af dine nye færdigheder og erfaringer. Vi ønsker at du skal blive en succes, nyder godt af en høj grad af jobtilfredshed, så vores kurser altid give dig specialist og uvurderlig brancheerfaring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se BAs »

Kontakt
Postadresse
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Besøgsadresse
9 Holborn
London

London, England, EC1N 2LL GB
Besøgsadresse
UK Online, GB