King's College London Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangeret blandt verdens mest prestigefyldte universiteter.

Vores verdensledende forskning er kernen i vores tilgang til undervisning, og det gælder også vores online-kurser.

Vores online kurser undervises af de samme fremragende akademikere som vores on-campus kurser - den eneste forskel er den fleksible leveringsform. Læring foregår på et tidspunkt og sted, der er mest bekvemt for vores studerende.

Kurser er designet specielt til et online publikum ved hjælp af en række aktiviteter, herunder videoer, online quizzer, diskussionsfora, online-læsninger.

Kings Online-studerende drager fordel af de samme studielessourcer og støtte gennem deres studier, herunder adgang til bibliotekstjenester, akademisk skrivefærdigheder, rådgivning og karriere rådgivning.

Kings Online-studerende har også mulighed for at samarbejde med et netværk af andre Kings Online-studerende fra hele verden. Efter graduering deltager King's Online-studerende i vores velforbundne og aktive globale alumni netværk.

King's høj grad af graduate employability og har en dedikeret karriere service til at hjælpe eleverne med at finde den rigtige karrierevej for dem. Derudover demonstrerer færdiggørelsen af et online kursus en vigtig beskæftigelsesegnethed, der er efterspurgt af organisationer over hele verden.

Om The Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London er en af de ældste lovskoler i England og anerkendt globalt som en af de 10 bedste britiske lovskoler i verden. Skolen blev grundlagt i 1831 og har spillet en integreret rolle i kongens liv siden universitetet blev dannet for næsten 200 år siden.

King har været i tjeneste for samfundet siden sin grundlæggelse, og vi er stolte af at fortsætte denne tradition til denne dag. Vores forskning og undervisning omhandler nogle af de mest presserende spørgsmål i vores tid vedrørende ligestilling og menneskerettigheder, de juridiske konsekvenser af klimaændringer, globalisering, internationale relationer, handel, konkurrence og global finansiering for blot at nævne nogle få. Medlemmer af The Dickson Poon School of Law rådgive regeringer, tjene på kommissioner og offentlige organer og udstationeres til nationale og internationale organisationer, der hjælper med at forme politik og praksis nationalt og internationalt.

Vores undergraduate, postgraduate og executive kurser er informeret af vores forskning ekspertise. Vi har et livligt studentemiljø, der beskæftiger sig med pro bono, faglig udvikling og mooting aktiviteter sammen med deres kerne studier.

Den nuværende eksekutiv dekan er professor Gillian Douglas.

Placeringer

London

Address
Strand
WC2R 2LS London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig