Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangeret blandt verdens mest prestigefyldte universiteter.

Vores verdensledende forskning er kernen i vores tilgang til undervisning, og det gælder også vores online-kurser.

Vores online kurser undervises af de samme fremragende akademikere som vores on-campus kurser - den eneste forskel er den fleksible leveringsform. Læring foregår på et tidspunkt og sted, der er mest bekvemt for vores studerende.

Kurser er designet specielt til et online publikum ved hjælp af en række aktiviteter, herunder videoer, online quizzer, diskussionsfora, online-læsninger.

Kings Online-studerende drager fordel af de samme studielessourcer og støtte gennem deres studier, herunder adgang til bibliotekstjenester, akademisk skrivefærdigheder, rådgivning og karriere rådgivning.

Kings Online-studerende har også mulighed for at samarbejde med et netværk af andre Kings Online-studerende fra hele verden. Efter graduering deltager King's Online-studerende i vores velforbundne og aktive globale alumni netværk.

King's høj grad af graduate employability og har en dedikeret karriere service til at hjælpe eleverne med at finde den rigtige karrierevej for dem. Derudover demonstrerer færdiggørelsen af et online kursus en vigtig beskæftigelsesegnethed, der er efterspurgt af organisationer over hele verden.

Om The Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London er en af de ældste lovskoler i England og anerkendt globalt som en af de 10 bedste britiske lovskoler i verden. Skolen blev grundlagt i 1831 og har spillet en integreret rolle i kongens liv siden universitetet blev dannet for næsten 200 år siden.

King har været i tjeneste for samfundet siden sin grundlæggelse, og vi er stolte af at fortsætte denne tradition til denne dag. Vores forskning og undervisning omhandler nogle af de mest presserende spørgsmål i vores tid vedrørende ligestilling og menneskerettigheder, de juridiske konsekvenser af klimaændringer, globalisering, internationale relationer, handel, konkurrence og global finansiering for blot at nævne nogle få. Medlemmer af The Dickson Poon School of Law rådgive regeringer, tjene på kommissioner og offentlige organer og udstationeres til nationale og internationale organisationer, der hjælper med at forme politik og praksis nationalt og internationalt.

Vores undergraduate, postgraduate og executive kurser er informeret af vores forskning ekspertise. Vi har et livligt studentemiljø, der beskæftiger sig med pro bono, faglig udvikling og mooting aktiviteter sammen med deres kerne studier.

Den nuværende eksekutiv dekan er professor Gillian Douglas.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

King's College London Online

Vores internationale anliggender MA / PG Dip / PG Cert, med speciale i Cyber Security og Spionage ... [+]

Det internationale politiske system oplever nu sin mest betydningsfulde periode med omvæltninger siden slutningen af den kolde krig. Vores internationale anliggender MA / PG Dip / PG Cert, med speciale i Cyber Security og Spionage

Med MA's Specialiserede Pathways , vil du fremme kursusresultater, der letter din rejse mod bestemte karriereveje. Vores kursusmoduler er blevet beskrevet som "transformative" og "sektorledende"; fundamentalt ændre den måde, hvorpå eleverne forstår det globale sikkerheds- og forsvarslandskab. Bevæbnet med disse top-tier undersøgelser og forskningsresultater vi forventer, at vores kandidater vil foretage kritiske lederstillinger i sikkerhedsrelaterede felter.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk

MSc

King's College London Online

Den 100% online MSc, PG Dip ... [+]

Den 100% online MSc, PG Dip

King's Business School er den nye knudepunkt i London for at engagere sig med erhvervslivet, økonomien og regeringen; hvor spilleskiftende forskning informerer om en moderne tilgang til erhvervsuddannelse, der skaber socialt ansvarlige ledere af fremtiden. Lær af ledende akademikere og aktive seniorfinansierede fagfolk, der vil give dig den rette viden og værktøjer til effektivt at tackle forretningsmæssige udfordringer og støtte dine karrieremuligheder.

Der vil være et stærkt fokus på praktiske færdigheder, der giver dig den rette viden og værktøjer til effektivt at tackle udfordringer i de globale finans- og banksektorer og støtte dine karrieremuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
King's College London Online

Lær en færdighed, der er uundværlig for organisationer rundt om i verden, uanset industrien eller markedet. Vores Marketing MSc (online) giver dig den strategiske og prak ... [+]

Lær en færdighed, der er uundværlig for organisationer rundt om i verden, uanset industrien eller markedet. Vores Marketing MSc (online) giver dig den strategiske og praktiske viden, du har brug for til at lykkes i dette kritiske forretningsområde.

Kurset er udviklet af King's Business School, et britisk top 10 center for business og management studier. De arbejder i partnerskab med en bred vifte af private og offentlige organisationer, herunder offentlige myndigheder, virksomheder, faglige organer og ngo'er. Forhold, der er forfalsket i læringssamfundet sidst, efter at kurset er færdigt, giver studerende og studerende et færdigt netværk af ligesindede, ambitiøse fagfolk over hele kloden.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Location address
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Social Media