Immerse Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

110930_Social_Media-8.jpg

Oversigt

En uovertruffen uddannelsesmæssig oplevelse i den historiske universitetsby Cambridge

 • Session 1: 28. juni - 11. juli
 • Session 2: 5. juli - 18. juli
 • Session 3: 12. juli - 25. juli
 • Session 4: 19. juli - 1. august
 • Session 5: 26. juli - 8. august
 • Session 6: 2. august - 15. august
 • Session 7: 9. august - 22. august

Immerse Education er et to-ugers akademisk akademisk program med et forskelligartet og berigende læseplan, designet til 13-18-årige studerende - der giver en forsmag på, hvordan det er at studere et emne på et højere niveau.

Tutorials og seminarer er designet og undervist af ekspertundervisere i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer den akademiske undersøgelse. Og vores nøje planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun imødekommer deltagernes faglige behov, men også giver en unik oplevelse af universitetsbyen gennem en overflod af fritidsaktiviteter.

Studerende er bosiddende i et af de centrale Cambridges største og smukkeste universitetsskoler. Inden for universitetets historiske vægge er vi stolte af at give unikke oplevelser af lederskab og akademisk ekspertise gennem et inspirerende program for deltagere.

Med dets mangfoldige og berigende læseplan tillader programmet studerende at udforske og videreføre deres viden om et valgt emne i et uovertruffen akademisk miljø.

Studerende fremgår mere selvsikre og klar til at formulere, hvad de har lært, med viden om deres valgte felter, der giver uovertruffen akademisk indsigt - og selvfølgelig mange uforglemmelige minder undervejs.

Ekstraordinær undervisning

Cambridge Immerse teaching

Vi tilbyder deltagerne et valg af en række emner, fra kunst til videnskab. Alle emner undervist på Immerse undervises af nuværende eller tidligere lærere fra Cambridge University eller Oxford University. Vores strenge vettingproces sikrer, at alle elever undervises af vejledere, der er engagerende og støttende - og mest af alt, begejstrede for at dele deres ekspertise.

Vores filosofi er, at vores deltagere skal udfordres med interessante akademiske begreber; mens vores vejledere skaber et indbydende og støttende miljø, hvor vores deltagere føler sig komfortable og trives.

Du vil blive opfordret til at gå i dybden og udforske de aktuelle debatter og emner inden for din valgte disciplin i omhyggeligt planlagte tutorials, der emulerer det unikke Oxbridge-system med tutor-studerendes engagement og debat. Dette er en tilgang, der går ud over det overfladiske og giver unik indsigt, der er både forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det er sikkert, at du uden tvivl vil komme langt mere selvsikker og vidende i din valgte disciplin og tackle udfordrende endnu interessante emner, som vi håber vil fremme dine akademiske lidenskaber. Studerende kan nu vælge at studere op til to fag under programmet. Emner, som vi tilbyder, inkluderer:

 • Medicin
 • Lov
 • ingeniørarbejde
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltager vurderinger

Gennem programmet overvåger vores vejleder eleverne engagement med de emner, de er blevet undervist. Efter programmet skrives en deltager vurdering af vejlederen, evaluerer deltagernes fremskridt og giver også anbefalinger om, hvordan man mest effektivt kan fremme deltagernes forståelse og interesse for de emner, der er blevet udforsket.

Interview færdigheder Workshops (Valgfrit)

Cambridge interviews

Inden for vores omhyggeligt udviklede interviews færdigheder workshops, vil de studerende få et indblik i de centrale færdigheder, der kræves for at formulere deres synspunkter i et presset miljø. Disse værksteder fokuserer på at udvikle den tillid og den intellektuelle stabilitet, der kræves for at tackle nogle af de centrale spørgsmål, der kan stilles under interviewet, samt at behandle debatter om nogle af de mest relevante emner inden for disciplinen i øjeblikket. Interview færdigheder workshops er inkluderet i programafgiften, selvom deltagelse er valgfri.

Personlig erklæringskonsultationer (valgfrit)

I løbet af det dybere program vil eleverne have mulighed for at udvikle udkast til deres personlige erklæringer, der kræves for adgang til universiteter over hele verden med ekspertise og bistand fra højt ansete vejledere. Studerende lærer teknikker til kortfattet at udtrykke deres interesse for en bestemt disciplin, der skaber en overbevisende personlig erklæring, der viser fremskridt og interesse for et emne. Personlige erklæringskonsultationer indgår i programgebyret, selvom deltagelse er valgfri.

Ekstracurricular mangfoldighed

Cambridge extracurricular

Immerse giver en virkelig fordybende oplevelse af universitetets liv. Ikke alene vil du opdage og videreudvikle dine akademiske interesser, du vil også dykke ind i det spændende og ofte fascinerende spektrum af kulturelle aktiviteter, der er tilgængelige i Cambridge. Muligheden for at opleve daglige organiserede udflugter giver også mulighed for at mødes med ligesindede jævnaldrende fra en bred vifte af baggrunde og hurtigt at gøre sig bekendt med byen.

Aktiviteter organiseret som led i programmet omfatter:

 • En sommers eftermiddag dirigerer ned ad floden Cam, en kæmpemæssig Cambridge affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemsted for Cambridge University's arch-rival.
 • Formelle spisesteder i Cambridges berømte middelalderlige festlokaler.
 • Besøg vores aktiviteter side for at se hele spektret af emner, vi tilbyder.

Tidsplan

The Immerse tidsplan er fyldt med en bred vifte af unikke akademiske og ekstracurricular aktiviteter.

Deltagerne starter dagen med morgenmad i den vigtigste spisestue i college, med et udvalg af kontinental og varm morgenmadsvalg tilgængelige. Dette efterfølges af dagens første akademiske session, der finder sted i et seminar- eller forelæsningsformat.

Deltagerne ledes derefter til frokost på nogle af Cambridges fineste sandwichbarer og caféer og er velkomne til at udforske byen i små grupper. Efter frokost fortsætter de akademiske sessioner i form af små tutorial-grupper eller workshops.

Når alle de centrale akademiske sessioner er afsluttet, behandles de studerende til en af en lang række udflugter og kulturelle aktiviteter, herunder afstemning, museumsbesøg og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i college-spisestuen efterfølges derefter af en social aften om aftenen for at hjælpe deltagerne med at slappe af og hygge sig efter en pakket dag.

Tidsplanen på siden giver et indblik i den typiske daglige tidsplan, selvom det kan variere afhængigt af de planlagte begivenheder på den givne dag.

En typisk dag ...

Start dagen med enten en kontinental eller kogt morgenmad i kollegiet spisestue. Et bredt udvalg af morgenmadsprodukter hjælper deltagerne med at forberede den udfordrende dag fremover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen support system

Cambridge Immerse

Vi lægger en enorm vægt på at skabe et støttende og tilgængelige miljø hos Immerse. Vores mentorer er et team af venlige, specialuddannede kandidater og studerende fra Cambridge University, som hjælper vores deltagere hurtigt med at slå sig ind i programmet.

Mentorerne har den førstehåndserfaring med en række faglige og ikke-akademiske spørgsmål og er derfor i den bedste position til at tilbyde venlige, fortrolige en-til-en-råd. Det er et uovertruffen supportnetværk, som vi er utroligt stolte af.

Mentorer har studeret en række discipliner, så de kan dele deres egne indsigter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltager er også tildelt en mentor i et forhold på seks studerende til en mentor, som alle er begejstrede for at hjælpe deltagerne med at skabe et hjem væk fra hjemmet.

Indkvartering

Cambridge Mentors

Immerse finder sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske centralt beliggende gymnasier. For at finde ud af hvilket universitet du vil blive indkvarteret i, kontakt os.

Alle deltagere vil blive indkvarteret i deres egne individuelle soveværelser, der er udstyret med højhastigheds-internetadgang. Korridorer eller trapper adskiller mandlige og kvindelige studerende, og badeværelserne er ensuite eller deles mellem kun få deltagere. Universitetsstedet er sikret og overvåget til enhver tid. Besøg vores 'Campus' side for yderligere information.

Praktisk information

Rejseinformation:

Gebyret for Immerse er ikke inklusive rejse til Cambridge. Der er flere transportmuligheder til rådighed, herunder ankommer til Cambridge med tog, bus eller fly. Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp til planlægning af din rejse til Cambridge.

For internationale deltagere arrangerer vi en fælles lufthavnstransport fra London Heathrow Lufthavn til Cambridge. Dedikerede medarbejdere møder deltagerne i lufthavnsterminalen ved deres ankomst. Deltagerne kan bestille denne service, når de har sikret deres plads i programmet.

Medicinsk og kostbehov:

Vi er i stand til at imødekomme de fleste diætbehov (vegetarisk, vegan, nødmolekyler, halal, kosher); Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er usikker på, om vi kan imødekomme dine kostbehov. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i Immerse, og deltagere forventes at lave deres egne bestemmelser til frokost på forskellige lækre spisesteder omkring Cambridge.

Andre oplysninger:

Studerende skal være i alderen 13-18 på tidspunktet for deltagelse i 2019. Studerende forventes at være flydende / næsten flydende på engelsk.

Deltage i 2019

Immerse er et boligkursuskursus bestående af fremragende akademiske klasser, fremragende færdighedsværksteder og spændende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsby Cambridge. Sænk løber i de følgende 2 ugers sessioner:

 • Session 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Session 2: 21. juli - 3. august 2019
 • Session 3: 28. juli - 10. august 2019
 • Session 4: 4. august - 17. august 2019
 • Session 5: 11 August - 24 August 2019

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål før du bestiller dit sted.

Placeringer

Cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig