Harley Oxford

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studer et utroligt kursus med en state of the art-skole

Vi giver grænserne for viden. Få adgang til vores moderne platform overalt og overalt, 24/7, vi er altid der for dig.

800+ onlinekurser tilgængelige

Venture ind i en helt ny verden af viden.

Viden lige ved hånden

Lær et kursus hvor som helst fra din mobil, tablet, computer eller laptop.

Fordi du fortjener det bedste

Tjen provision for at henvise din familie og venner til vores skole.

Bliv en del af magien med Harley Oxford

"Vores mission er at inspirere dig til at leve dit drømmeliv"

Uanset om du ønsker at lære nye færdigheder, få en kvalifikation eller starte en virksomhed, kan Harley Oxford hjælpe dig. Vores skoles omdømme har trives ved mund til mund; for os kunne vi ikke bede om en bedre måde at informere hver eneste af de mange fordele, som onlineuddannelse kan medføre.

"Drøm, tro, opnå"

Harley Oxford | Skoledirektør

Velkommen til Harley Oxford

Vores mission er det, der tilskynder os til at gøre alt for at udvikle det menneskelige potentiale. Vi opnår dette ved at konstruere et banebrydende digitalt træningsmiljø, ved at gøre et kursus mere fleksibelt, ved at opbygge et fantasifuldt og mangfoldigt team og ved at gøre en positiv indflydelse i samfund, hvor vi arbejder og bor.

Med over 40.000 studerende over hele kloden og over 1000 kurser er Harley Oxford et af de største online læringssamfund til dato.

Interesseret i at lære et nyt kursus, få en dygtighed eller hobby. Vores kurser er tilgængelige overalt i verden og er kompatible med computere, tablets og smartphones.

Hvert kursus har tutor support, adgang til GRATIS cv support og job tip.

Studer et kursus i dit eget tempo, fra komforten i dit eget hjem, og arbejd hen imod branchepriser, der tilføjer kraft til dit CV. Harley Oxford har de værktøjer, du har brug for for at udvikle dig som ekspert i dit valgte erhverv.

Vejledt af vores vedholdenhed stræber vi kontinuerligt efter at gennemføre de kritiske initiativer, der kræves for at udføre vores vision. Dermed vil vores skole formidle operationel ekspertise i hvert hjørne af organisationen og imødekomme eller overgå vores forpligtelser til de mange studerende, vi tjener. Alle vores langvarige strategier og kortsigtede handlinger vil blive formet af et udvalg af kerneværdier, der deles af vores lærers og team.

Skifte mening. Ændre dit liv.

En bred vifte af valg er kun starten, vi drømmer om så meget mere for vores studerende med gratis CV-support og alle de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig med at komme videre i dit valgte erhverv. Vi glæder os over at tilbyde studerende fleksibilitet til at lære et kursus når som helst og hvor som helst.

De to største forhindringer, når man forfølger et kursus og en kvalifikation, kan ofte være tiden og prisen. Af denne grund giver Harley Oxford studerende fleksibiliteten til at få adgang til kurser online hvor som helst, mens de stadig arbejder og til en overkommelig pris. Vores kurser er tilgængelige fra pc'er, mobiltelefoner og tablets; dette betyder, at du kan lære hvor som helst på farten.

Når du har adgang til et kursus hos os, får du tilbud om flere fordele fra gratis CV-support til ekspert-tutor-support og meget mere.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Akkrediteringer og priser

Vores studerendes omdømme tæller, hvorfor vores kurser er blevet vurderet og certificeret af partnerorganisationer med kvalificerede fagfolk i branchen.

En række af vores kurser er godkendt af CPD, ICQAS og CMA. Vi værdsætter disse partnerskaber og deres opmærksomhed på detaljer, da vi tror på vores studerendes lidenskaber, ønsker og deres evne til at forfølge og lære ethvert nyt kursus, færdigheder, som de finder nødvendige.

Studenterundersøgelser

"Jeg har for nylig afsluttet Reiki-kursus niveau 1 og 2. Jeg var bekymret for, hvordan jeg ville passe det ind, når jeg arbejdede på fuld tid, med en familie, men jeg blev godt understøttet med moduler, som du kan passe rundt i dit liv. Eventuelle spørgsmål blev hurtigt besvaret af erfarne medarbejdere. Hvis Reiki er noget, du har tænkt på at lære om, og du har begrænset tid, er dette bestemt kurset for dig! "

-Lisa - Reiki-studerende

"Takket være Harley Oxford jeg nu bestået min reiki niveau 1 og 2. Kurset var let at forstå og let at følge. Når jeg kom igennem til nogen var der god kommunikation med tutorerne glæder jeg mig nu til at gøre reiki niveau 3."

Jamie - Reiki-studerende

"Jeg fandt, at Reiki 1 & 2-kurset var virkelig interessant omfattende og dækker alle de aspekter, jeg var på udkig efter at lære. Webstedet var meget brugervenligt og let at navigere, og jeg fandt mulighederne for at markere som komplette ganske nyttige, som jeg undertiden ville blive kaldt væk af børn i løbet af min studietid. De praktiske opgaver var også rigtig nyttige til at opleve Reiki i praksis i løbet af kurset, som jeg følte, at motivationen blev holdt op. Stor støtte fra hjælpeholdet, og jeg vil meget anbefale et kursus med Harley Oxford . "

Samantha - Reiki-studerende

Placeringer

London

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig