Elizabeth Johnson Organization

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Engelsk Sprogkurser for børn, teenagere og voksne

Hos EJO opretholder vi en tradition for ekspertise i undervisning i engelsksprogskurser til børn, teenagere og voksne med over 50 års erfaring. Vores lærere er dedikeret til at bringe det bedste ud i hver elev. Vi bruger de nyeste lærebøger og ressourcer til undervisning af børn, teenagere og voksne og er sympatiske med hver enkelt studerendes behov. Vores metoder kombinerer grammatik, læsning og ordforråd med samtale.

I vores klasser er engelsk talt konstant og taler er den bedste måde at lære!


Hvorfor vælge os?

At vælge det mest egnede sprogkursus er virkelig vigtigt, fordi det handler om at gøre en investering for fremtiden. Uanset om du er på udkig efter en sommerferie kursus for et intensivt one-to-one program for dig selv, et familiemedlem eller en af dine medarbejdere, er vi sikre på, at svaret er at lære engelsk med os!

106992_106948_Smiley.jpg

Vi tilbyder:

50 års erfaring med at arrangere meget vellykkede engelsksprogede programmer

Vi har underviset engelsk til studerende fra andre lande i halvtreds år. I løbet af denne tid har vi velkomne godt over 250.000 studerende til Storbritannien på forskellige kurser og er velkendte over hele verden.

Vi arrangerer internationale kurser, programmer for enkelte nationalitetsgrupper og engelsk hjemmeundervisning, hvor de enkelte studerende bor og lærer hjemme hos en værtslærer.

Alle kurser, med undtagelse af online læringsprogrammer, er akkrediteret af Det britiske råd. Vi er medlem af den nationale sammenslutning af akkrediterede engelske sprogskoler og sprogkursusorganisationer, engelsk britisk, og også inden for rammerne af specialistgruppen, Young Learners English UK.

I en verden i hastig forandring forbliver vores engagement for hver enkelt af vores studerende uændret.


Alle kurser, undtagen online læringsprogrammer, akkrediteret af Det britiske råd

Akkreditering af Det britiske råd er den anerkendte kvalitetssikringsstandard for engelskspråklig undervisning i Storbritannien. Det britiske råd inspicerer organisationer med kurser på engelsk som fremmedsprog med jævne mellemrum. Dem, der opfylder de aftalte høje kvalitetsstandarder, er akkrediteret af Det britiske råd.

Akkreditering giver eleverne en kvalitetssikring. Vores kurser er blevet akkrediteret siden indførelsen af en akkrediteringsordning for udbydere af engelsksprogede kurser.


Mere end bare et kursus - en komplet sprogindlæringsoplevelse

Du lærer engelsk i dine undervisningssessioner med din lærer, men også på mange andre måder. Du lærer gennem at tale med dine lærere og med dine nye venner uden for lektionstid og også, hvis du er på et homestay-program med dine værter. Selvfølgelig lærer du også, når du går ind i butikker og besøger steder af lokal og national interesse.

At lære med EJO er både effektiv og fornøjelig!


Undervisning med vægt på praktisk kommunikation af passende kvalificerede lærere

Vi gør mest ud af dit ophold i England ved at opbygge din tillid til at bruge engelsk. Vores undervisning er altid centreret om dig og dine læringsbehov. Læringsaktiviteter giver mulighed for at bruge praktisk, hverdags engelsk. Klassearbejde er altid baseret på en klassestørrelse på højst seksten studerende. En-en-undervisning er naturligvis designet individuelt.

Vi bruger kursusbøger som en ressource i løbet af nogle lektioner samt autentiske, virkelige materialer som avisartikler, radio- og tv-programmer og optagelser, digte og film. I henhold til typen har du selvfølgelig valgt, mål opnås gennem par- og gruppearbejde, rollespil, diskussioner, præsentationer, interviews og undersøgelser.

At lære engelsk i England betyder, at du oplever det idiomatiske og dagligdags sprog, der bruges af indfødte. Vi tilbyder dig maksimal mulighed for at øve hverdags engelsk både under dine programmerede undervisningsforløb og udenfor dem.

Vi vælger vores lærere meget omhyggeligt for deres oplevelse, professionalisme, venlighed og entusiasme; faktisk for deres samlede egnethed til de typer kurser vi tilbyder. Vores lærere har kvalifikationer passende til det kursus de underviser.


Studerende velfærd er altid en absolut prioritet

Vi lægger stor vægt på at sørge for din sikkerhed og trivsel som passende for din alder, baggrund og type, selvfølgelig er du på.

Den bolig, vi leverer, vil være egnet, vil opfylde kravene i British Council akkrediteringsordningen og vil skabe et sikkert og sikkert miljø.

Hvis du opholder dig i homestay i modsætning til boligboliger, vil du leve som medlem af husstanden. Vores repræsentant besøger alle vores overnatningssteder, og vi kontrollerer hvert hjem i henhold til British Council-kriterier. Vores hjem er varme og indbydende, og vi placerer ikke mere end en elev med samme modersmål i et hjem på samme tid, medmindre du specielt beder os om at gøre det.

I både homestay og boliger vil vi tilbyde dig en velafbalanceret kost, idet du tager hensyn til eventuelle rimelige kostbehov, du måtte have.

I starten af dit kursus giver vi dig relevante og nyttige oplysninger om punkter i engelsk lov og sikkerhed samt information om den lokalitet, hvor du bor.

Vi vil også give dig et 24-timers telefonnummer til brug i en nødsituation.

Placeringer

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, England, Det Forenede Kongerige