Elizabeth Johnson Organization

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Online engelsk-sprogkurser for ældre teenagere og voksne

Online selvstudiekurser og undervist onlinekurser

Online selvstudium
EJO tilbyder 9 forskellige online kursuspakker til ældre teenagere og voksne. Alle studerende har brug for er en internetforbindelse og en enhed (de fleste er mobilvenlige og de vil bare downloade appen).
Pakkerne, der tilbydes, spænder fra et tokomponent akademisk engelsk-kursus til et femkomponent forretningsengelskursus. For eksempel består kursuspakken Down to Business Achiever af Business Speaking, Business Vocabulary og tre Business Writing-komponenter på B2-niveau. Det praktiske engelskkursus på A2-niveau og derover starter med en diagnostisk test, og derefter vælger programmet den lektionssti, som eleven vil følge. Kursus på A1-niveau, timerne er forudvalgt.

Undervist online kurser

EJO tilbyder akademisk engelsk og generel engelsk undervist online-kurser. Kurser kommer i 15 timers blokke, og studerende kan tage så mange blokke, som de ønsker. Der tilbydes en rabat ved flere blokkøb. Alle lærere er kvalificerede EFL-lærere, der arbejder med EJO. Ud over den underviste lektime får studerende også yderligere opgaver, der skal udføres. Alle deltagere får en ceettifcate efter vellykket afslutning af kurset. Lektioner gennemføres ved hjælp af zoom eller en lignende platform.


Hvorfor vælge os?

Det er virkelig vigtigt at vælge det mest passende sprogkursus, fordi det handler om at foretage en investering for fremtiden. Uanset om du leder efter et undervist onlinekursus eller en kursuspakke, der kun er online og selvstudium for dig selv, et familiemedlem eller en af dine medarbejdere, er vi sikre på, at svaret er at lære engelsk hos os!

Placeringer

Alton

Address
GU34 Alton, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig