Ducere Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Verdens mest industrielle relevante kvalifikationer

Ducere har samarbejdet med University of Wales Trinity Saint David for at levere grader, der indeholder de unikke forretningsmæssige ressourcer, som Ducere er berømt for, samt den akademiske rigor, der leveres af det ældste Royal Chartered University i Wales og England efter universiteterne Oxford og Cambridge .

Dette partnerskab har resulteret i, at Ducere og University of Wales Trinity Saint David stolt tilbyder de mest innovative grader - et unikt bachelorprogram, der gør det muligt for eleverne at arbejde på virkelige projekter med førende erhvervsorganisationer i Storbritannien.

Dūcere er en moderne ed-tech social virksomhed, der bringer verdens mest inspirerende sind og avanceret teknologi til videregående uddannelse. Vores videregående uddannelser finansierer den banebrydende udgivelse og læsning udvikling i 24 afrikanske lande. Til dato har instituttet udgivet over 700 studerendeforfattere inden for 50 samlinger af afrikanske børnehistorier.

Universitetsgrader for det 21. århundredes innovationsøkonomi

I partnerskab med universiteter og større virksomheder leverer Ducere grader, der er designet til at imødekomme den moderne elevs behov gennem fleksibel online studie, virkelige erhvervsprojekter og uovertruffen elevens støtte.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Praktisk og industriel Relevant videregående uddannelse

Ducere kurser leveres i samarbejde med førende organisationer for at yde universitetsuddannelse, der virkelig forbereder kandidater til at tage deres næste karriere trin. Ducere's industri partnerskaber understøtter skabelsen af ​​praktisk og relevant kursusindhold; rigtige industriprojekter, der forbinder eleverne med den virkelige erhvervsliv.

At gennemføre en grad med Dūcere og UWTSD er en unik, værdifuld oplevelse, som du ikke kan få andre steder. Uanset om du vælger at starte din egen virksomhed, skabe en social virksomhed eller arbejde i en organisation, lærer du dig ved at anvende færdigheder til virkelige forretningsudfordringer. En anvendt grad med de færdigheder, arbejdsgiverne søger, vil sikre, at du lykkes i hvilken vej du vælger.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Real Insights fra Globale Ledere og Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består af over 250 brancheledere fra de højeste echelons af det offentlige liv, herunder tidligere præsidenter, premierministre, administrerende direktører, iværksættere og filantrope.

Videoinsigter fra disse ledere er vævet i hele Ducers kursusindhold og pensum, der overgår kløften mellem akademiske studier og praktisk, industriel relevant læring.

"En grad der tackler problemet med at være effektiv og anvendt på arbejdspladsen"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Globale ledere ... leverer Real-Life Leadership-kurser"

Business Review Weekly Magazine

Placeringer

Swansea

Address
Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige