Læs den officielle beskrivelse

Om Coaching for Change

Vi træner træner og mentorer individer for at blive ledere af forandring i kørsel mod en slankere, innovativ og løbende forbedrende organisation. Vi har et dokumenteret track record om at hjælpe kunderne med at reducere omkostningerne betydeligt, samtidig med at resultaterne i sikkerhed, kvalitet, omkostning, levering, produktivitet og moral opretholdes.

Vi har opbygget et samarbejdsnetværk af konsulenter nærmer 60 personer. Vores konsulenter har erfaring med at se og udvikle bedste praksis inden for Shingho-prisvindende virksomheder. 90% har arbejdet i Toyota på Group Leader niveau eller højere. Vi bringer en "anden tænkning måde" fra traditionel ledelse. Vi er "hands-on" på arbejdspladsen og gør alt, hvad der kræves for at sikre hurtig bæredygtig forandring. Det betyder ikke at tage ejerskabet væk fra personale inden for systemet eller interne forandringsledere.

Klienterne vi gerne vil arbejde med, skal ikke bare sende nogen på et kursus for at komme tilbage til arbejde - forretning som normalt. De vil gøre en forskel, og det gør vi også! Vores etos og portefølje er designet til at drive rigtig læring ved at anvende nye værktøjer, teknikker og metoder på arbejdspladsen.

Vi er forpligtet til de standarder og professionalisme, der er skitseret af Chartered Management Institute. Vi leverer konsulentkvalifikationer gennem Institute of Business Consulting (del af Chartered Management Institute). Det eneste professionelle organ i Storbritannien dedikeret til at fremme de højeste standarder for ledelse og ledelsesekspertise.

Vi er et godkendt center med Institut for Ledelse og Ledelse Det Forenede Kongeriges største tildelende organ for ledelses- og ledelseskvalifikationer, og Chartered Management Institute tilbyder en bred vifte af kvalifikationer og godkendte programmer med fokus på forandringsledelse, coaching og forbedringsteknikker.

Vi er fokuseret på bæredygtig forandring i stræben efter excellence og anerkendt for det!

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Coaching for Change

Certifikatniveauet kvalifikation demonstrerer en bredere viden om den professionelle konsulent rolle. Typisk tager mellem 3 og 12 måneder at fuldføre. ... [+]

Beskrivelse

Certifikatniveauet kvalifikation demonstrerer en bredere viden om den professionelle konsulent rolle. Typisk tager mellem 3 og 12 måneder at fuldføre. (To opgaver)

Fem instruktørledede tutorials er inkluderet i kursusafgiften

mål

Formålet med dette kursus er at udstyre dig med de grundlæggende færdigheder, der kræves for at fungere som en managementkonsulent eller pålidelig rådgiver. Du vil lære at:

Operere på en klient-centreret mådeOvervinde modstandForbedre klient og interessentrelationerEtablere troværdighedLed kunden og ikke ledesFremme forandringIdentificer deres holdstyrke og -behovAdministrer klienten og projekterne ved hjælp af kraftfulde visuelle styringsteknikkerAdministrer konsulentinterventioner med klar styringUdvikle og præsentere forslag eller en forretningsmæssig sagVedtage strukturerede problemløsende værktøjer og teknikkerElicit løsninger fra kunden med coaching teknikker... [-]
Det Forenede Kongerige Derby Qatar Doha
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
3 - 12 måneder
Online
Læs mere på dansk

Kursus

Coaching for Change

Dette CQI (Chartered Quality Institute) og IRCA-certificeret FD102: Introduktion til Problemløsende eLearning-kursus er centreret omkring begrebet at bruge et enkelt A3-f ... [+]

Oversigt

"On-line er den mest omkostningseffektive og hurtigste måde at uddanne dine medarbejdere på i praktiske problemløsningsteknikker"

Dette CQI (Chartered Quality Institute) og IRCA- certificeret FD102: Introduktion til Problemløsende eLearning-kursus er centreret omkring begrebet at bruge et enkelt A3-formatark til at indsamle viden fra hver problemløsende aktivitet. Denne type problemløsningsmetode er blevet brugt af mange yderst vellykkede organisationer og kan anvendes i en række tilfælde. For eksempel bruger bilproducenten og det multinationale selskab, Toyota, denne metode til at uddanne deres medarbejdere og integrere en måde at tænke på. Det er en struktureret problemløsende tilgang, som har en direkte indvirkning på deres løbende forbedringsindsats og succes.... [-]

Det Forenede Kongerige Derby Qatar Doha
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
16 timer
Online
Læs mere på dansk