Læs den officielle beskrivelse

Central Law Træning, Er den førende leverandør af professionelle advokatfuldmægtig uddannelse og kvalifikationer i Storbritannien. De giver fagspecifikke Paralegal uddannelse for at forbedre din profil til arbejdsgivere og bidrage yderligere til din karriere. Kvalificerede paralegals er i høj efterspørgsel og tidligere kandidater har udviklet sig til at få beskæftigelse, fremme deres karriere og etablere succesfulde virksomheder.

Central Law Training (Scotland) Ltd sammen med University of Strathclyde, Pioner begrebet advokatfuldmægtig uddannelse næsten 20 år siden. De er nu en førende leverandør af praktiske advokatfuldmægtig kvalifikationer på kandidatniveau i hele UK.

Den fleksible, hjem undersøgelse format giver delegerede for at studere på deres eget tempo sammen fuldtidsansatte arbejds- og familiemæssige forpligtelser. Omfattende kursusmaterialer leveres i starten af ​​kurset, herunder vejledninger, kursets pensum og opgaver. Kurset er helt selvstændig og studerende kræver ikke yderligere materialer. Vores medarbejdere og industri-baserede undervisere er kontaktbar hele til at yde støtte og vejledning. Succesfulde studerende inviteres til kandidat ved en årlig prisuddeling på University of Strathclyde, Glasgow.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Central Law Training

CLT Skotland er også glade for at tilbyde Online Certificate i Project Management for advokater, der introducerer gennemprøvede teknikker til forvaltning og tilpasser dis ... [+]

CLT Skotland er også glade for at tilbyde Online Certificate i Project Management for advokater, der introducerer gennemprøvede teknikker til forvaltning og tilpasser disse til at gøre dem relevante og gælder for den juridiske sektor. Du vil blive introduceret til strukturerede tilgange, der sikrer du opfylder forretningsmål samtidig øge klient værdi og sikre rentabiliteten. En række skabeloner er inkluderet, og du vil blive vejledt i brugen at få dem til at arbejde bedst for dig. Kurset afsluttes fleksibelt online omkring andre forpligtelser. Ved afslutningen vil du modtage et certifikat i Project Management for advokater, der indgås af CLT Skotland i samarbejde med University of Strathclyde.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Deltid
6 timer
Online
Læs mere på dansk