Cass Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

En af City, University of Londons fem specialskoler, Cass Business School er blandt Europas førende handelsskoler. Med den prestigefyldte guldstandard 'triple-crown' akkreditering er det også en af ​​verdens førende handelsskoler.

Et omdømme i verdensklasse

En integreret del af City, University of London, Sir John Cass Business School er en del af en global elite gruppe erhvervsskoler. Skolen og dens kurser er konsekvent placeret blandt de bedste i verden.

Cass holder guldstandarden 'triple-crown' akkreditering fra tre af verdens største og mest indflydelsesrige erhvervskreds akkrediteringsforeninger:

  • Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Forening af MBA'er (AMBA)
  • Europæisk kvalitetsforbedringssystem (EQUIS)

Takket være sin etablerede over 50 års omdømme for ekspertise inden for uddannelse og business research tiltrækker Cass fremragende akademikere, studerende og virksomheder fra hele verden til sit blomstrende samfund.

Mission statement

Hos Cass hjælper vi enkeltpersoner med at trives i dagens stadig skiftende sammenhængende forretningsmiljø. Vi kombinerer banebrydende teori og praksis for både at inspirere elever i vores pulserende London hjem, samt engagere vores voksende globale student netværk.

Som en af ​​verdens førende handelshøjskoler er vores tilgang til uddannelse unikt personlig, intellektuel og lidenskabelig - samtidig med at den er global, praktisk og disciplineret. Dette gør det muligt for os at udvikle bemyndigede virksomhedsledere, der fremmer agility, sondring og bæredygtighed i deres arbejde.

Viden - vi opbygger viden, som inspirerer til et indflydelsesrige og indflydelsesrige tanke lederskab

Uddannelse - vi tilpasser læringserfaringer til at opbygge kompetencer og ekspertise og fremme sondring og fleksibilitet

Fællesskabet - vi udmærker os som et fællesskab, der hjælper vores medarbejdere, alumner, partnere og studerende verden over trives

Et globalt perspektiv

Vores globale rækkevidde er en vigtig del af vores succes og støtter vores engagement i mangfoldighed.

Ved Cass anvender vi en global tilgang til alt, hvad vi gør. Dette omfatter vores drift af en dobbelt campus i Dubai for at servicere Mellemøsten, lige igennem til at levere moduler og organisere studieture rundt om i verden og rekruttere studerende og akademikere fra forskellige kulturelle baggrunde og nationaliteter.

Gennem vores globale perspektiv indser vi og omfavner det kraftfulde potentiale i mangfoldighed og samarbejde.

En praktisk uddannelse

Uanset om du tilmelder dig Cass som en bachelor, en kandidat eller en MBA-studerende, for at opnå en ph.d.-uddannelse eller forbedre din udvikling gennem ledende uddannelse, vil du blive udsat for en inspirerende blanding af banebrydende teori og praksis.

Ved Cass tror vi ikke på drift i siloer. Vores verdensledende business school gør det muligt at uddybe viden gennem tæt samarbejde med branchens ledere.

Denne tilgang giver os mulighed for at udstyre dig med de indsigt, praktiske færdigheder og tillid, du har brug for at trives i den evigt udviklede virkelige verden af ​​erhvervslivet.

Deltag i Cass og blive en del af et voksende, magtfuldt globalt samfund, hvor du kan lave dit eget karakter som tanke leder og skabe din egen succeshistorie.

Sir John Casss Foundation

Siden den berømte iværksætter Sir John Cass etablerede en skole i Aldgate i 1710, har Sir John Cass Foundation støttet undervisning i verdensklasse i London.

I maj 2001 ydede instituttet en generøs donation til Cass Business School nye byggeprojekt. I dag fortsætter den med at yde løbende support til Cass og dets globale samfund af over 35.000 næste generations forretningsledere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i Global Finance (online)

Online Deltid 24 måneder January 2019 Det Forenede Kongerige London

Vores online MSc i Global Finance er et førsteklasses kandidatuddannelse, der udbydes gennem en af ​​verdens tredobbelte kroner-akkrediterede handelsskoler. [+]

Vores online MSc i Global Finance er et førsteklasses kandidatuddannelse, der udbydes gennem en af ​​verdens tredobbelte kroner-akkrediterede handelsskoler.

Med sit fleksible onlineformat er dette kursus designet til at passe til dine behov, hvis du er:

Ønsker du at fremme din karriere inden for økonomi uden at skulle sætte dine arbejdsforpligtelser i stå eller forpligte sig til studier på campusBaseret overalt i verden og søger at studere en verdensklasse MSc i Global Finance uden at skulle flytte til Det Forenede Kongerige eller flytte andetstedsNy til finansbranchen, oplevet men søger at flytte til en anden sektor, eller bare ønsker at udvide og uddybe din globale økonomikundskab.... [-]