The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om CIPFA

CIPFA er den eneste professionelle regnskabs krop i verden dedikeret udelukkende til de offentlige finanser.

CIPFA, Chartered Institute of Public Finance og Regnskab, er den faglige organisation for folk i de offentlige finanser. Vores 14.000 medlemmer arbejder i hele den offentlige sektor, i nationale revisions- kontorer, i de store revisionsfirmaer, og i andre organer, hvor offentlige midler skal være effektivt forvaltet.

Som verdens eneste professionelle regnskabs krop til at specialisere sig i offentlige serviceydelser, CIPFA portefølje af kvalifikationer er grundlaget for en karriere i de offentlige finanser. De omfatter benchmark faglige kvalifikationer for revisorer offentlige sektor samt en postgraduate diplom for folk, der allerede arbejder i ledende stillinger. De bliver undervist af vores in-house CIPFA Uddannelse Center samt andre steder af læring på verdensplan.

Vi mester også høj ydelse i offentlige tjenester, oversætte vores erfaring og indsigt i klare råd og praktiske tjenester. De omfatter information og vejledning, kurser og konferencer, ejendom og asset management-løsninger, rådgivning og foreløbige mennesker for en række klienter offentlige sektor.

Globalt CIPFA viser vejen i de offentlige finanser ved at stå op for sund offentlig økonomistyring og god regeringsførelse. Vi arbejder med donorer, partnerlandenes regeringer, bogføring organer og den offentlige sektor i hele verden for at fremme offentlige finanser og støtte bedre offentlige serviceydelser.

Placeringer

London

Address
77 Mansell Street, London, E1 8AN
London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig