Læs den officielle beskrivelse

Vi er den faglige organisation for HR og udvikling af mennesker - eksperter verden af ​​arbejde og karriere partner til over 140.000 medlemmer over hele verden. Vores formål er at mester bedre arbejde og arbejdsliv ved at forbedre praksis i mennesker og organisationsudvikling, til gavn for enkeltpersoner, virksomheder, økonomier og samfund.

Vi mener, at såvel som at skabe værdi for organisationer og økonomier, arbejde kan og bør stille enkeltpersoner og samfundet som helhed også. Arbejdet skal gøre mere end opfylde vores basale finansielle behov - det bør give os mening og formål, og bidrage til vores generelle velbefindende.

Vores formål

Som registreret Charity, blev vi etableret for at fremme kunst og videnskab i forvaltningen og udviklingen af ​​mennesker for almennyttige. Vi er forpligtet til ikke blot at finde og kæmpe måder at definere og organisere arbejdet, der skaber økonomisk og samfundsmæssig værdi, men også til at fremme mulighederne for at forbedre de enkelte arbejdsliv.

HR og L & D erhverv holder nøglen til at frigøre det sweet spot. God personaleledelse og udvikling er ikke kun godt for de økonomiske resultater i en given virksomhed, men også for trivsel arbejdsstyrken og for den langsigtede velstand økonomi og samfund, hvor vi alle arbejde.

Vores vision

Vi mener, at ved at dyrke og udvikle et fællesskab af fagfolk, der kæmper for bedre arbejde og arbejdsliv, vil vi hjælpe med at sikre, at arbejdet skaber værdi for enkeltpersoner, organisationer, økonomier og samfund.

Vores vision er at definere og repræsentere den internationale benchmark for ekspertise i mennesker og organisation ledelse og udvikling.

Vi vil gøre dette ved at:

  • bruge vores stemme til at påvirke relevante interessenter og tilskynde dem til at investere i HR profession, samt andre funktioner, der hjælper til at mester bedre arbejde og arbejdsliv
  • sikre, at HR erhverv (og CIPD medlemskab) forbliver respekteret og tillid hele verden ved at udvide og styrke definitionen af ​​professionalisme i HR, og sikre, at HR-medarbejdere fremtidens er udstyret med den viden, færdigheder og adfærd tjene som tillid og respekt
  • investere i CIPD egen fremtid som et bæredygtigt viden virksomhed, der sætter standarden for ekspertise i mennesker og organisationsudvikling
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Dette mellemliggende niveau certifikat er rettet mod aspirerende eller eksisterende HR Managers og / eller dem, der har studeret CIPD Level 3 Certificate in Personale ell ... [+]

CIPD Training har udelukkende indgået et samarbejde med AVADO at levere en vifte af CIPD HR kvalifikationer rent online.

Drage fordel af en avanceret program, der samler den nyeste tænkning fra CIPD s ekspert praktikere med de nyeste online læring værktøjer og teknikker fra AVADO.

Dette mellemliggende niveau certifikat er rettet mod aspirerende eller eksisterende HR Managers og / eller dem, der har studeret CIPD Level 3 Certificate in Personale eller HR Practice.

Udvikle en god forståelse af, hvordan HR passer ind i en organisations strategiske mål, og hvordan brugen af ​​HR-data kan forbedre virksomhedens resultater Få erfaring med social og kollaborativ læring Deltag i en banebrydende program giver dig banebrydende CIPD indhold og verdensklasse digital læring Anvend din læring på arbejde lige væk Bliv mere effektiv på arbejdet ved at tilføje reel værdi for dig HR-funktion Drage fordel af støtte hvert skridt på vejen fra proaktive branchens førende eksperter Opnå associeret medlemskab af CIPD efter en vellykket gennemførelse af dette program, så du kan anvende betegnelsen Assoc CIPD efter dit navn for at fremvise dine legitimationsoplysninger Egnethed - hvem skal deltage? ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Engelsk
Deltid
2662 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Dette CIPD Intermediate Level 5 Certificate program sigter mod at give deltagerne med den mest up to date læring og udvikling (L & D) færdigheder for at omdanne L &am ... [+]

CIPD Training har udelukkende indgået et samarbejde med AVADO at levere en vifte af CIPD L & D kvalifikationer rent online.

Dette CIPD Intermediate Level 5 Certificate program sigter mod at give deltagerne med den mest up to date læring og udvikling (L & D) færdigheder for at omdanne L & D inden for deres organisationer. Programmets delegerede vil øge udviklingen af ​​deres karriere med dette anerkendt kvalifikation og tjene den potentielle nødvendigt at bevise deres L & D troværdighed. Dette program finder sted helt online, så alle delegerede kan studere hvor de ønsker det:

Være motiveret af den erfaring, viden og indsigt fra førende L & D ekspert praktikere Nyd støtte og vejledning fra vores ekspert team af vejledere og community managers, som du lærer Benyt dig af en rig lærerig oplevelse, som du netværke og diskutere læringspunkter med L & D praktikere fra en række baggrunde Egnethed - hvem skal deltage? ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk