B&20 British School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

B & 20 British School er blevet oprettet for at imødekomme behovene hos studerende, fagfolk og virksomheder, der ønsker at gennemføre et målrettet engelsk sprogkursus eller Marketing klasser online.

Vi tilbyder kurser til alle niveauer (begyndere, mellemliggende, avanceret), erhvervsengelsk og forberedelse til officielle Cambridge ESOL-eksamener, IELTS, CV og jobinterviewforberedelse.

Vi tilbyder i øjeblikket også en Master online i digital marketingstyring til kandidater og fagfolk i engelsk og på italiensk sprog, der giver dig mulighed for at forbedre digitale marketingfærdigheder til job og universitet.

Vi har et professionelt team af engelske indfødte lærere, som hjælper dig med at erhverve 100% engelsk færdigheder direkte fra dit hjem.

Kurserne finder sted via Skype / Zoom eller til tider, der passer til dine behov, inklusive i weekenden.

cuncon / Pixabay

Hvilken skole?

Nogle gange er det meget vanskeligt at finde den mest passende skole til dine sprogbehov. Hvis du for eksempel bor i London, har du for eksempel en bred vifte af uddannelsesinstitutioner, du kan vælge imellem, men på den anden side er det desværre ikke at kunne vurdere og finde den bedste engelske skole i London til dig en let opgave, som det ser ud til. Denne by tilbyder så et forskelligt og alligevel heterogent antal skoler i det omfang, at vi til sidst til tider ikke ser ud til at være i stand til at finde den perfekte til os.

Hvordan bestemmer vi det? Hvad leder vi efter? Hvad er de elementer og tjenester, som vi er nødt til at overveje og analysere, før vi beslutter, hvor vi skal tilmelde os, hvor længe for og hvilket kursus vi skal deltage? Ikke en let opgave, selvfølgelig, men måske kan vi huske ordsprog “holde det enkelt”, og sandsynligvis lykkes vi. Her er vores forslag. Din viden om sproget skal vurderes af engelskskolen, så de skal have denne facilitet, inden du starter noget. De skal være let tilgængelige hvor som helst i byen, men på samme tid skal de også være i stand til at støtte dig eksternt (via WhatsApp, Skype, Messenger, f.eks.) Til enhver tid, selvom du ikke fysisk gør det deltage i deres kurser; de har brug for at give dig vejledere / lærere, hvis læseplaner kan findes på deres websted eller andre steder, der er let tilgængelige; de bør være tilgængelige for at diskutere dine behov for at skræddersy deres tjenester til dine behov, for det meste. Det ville også være et stort plus, hvis de også kunne klare at etablere og opmuntre til undervisningsaktiviteter blandt de studerende såvel som med deres vejledere / lærere, såsom museumsbesøg, ad hoc ”dagligliv” læringskurser, biografer, teater, etc.

Værktøjer er den vigtigste ting, og derfor bør du få bøger uden at skulle gå og søge efter dem i boghandler eller købe dem online. Grundlæggende skal den bedste engelske skole i London være i stand til at give dig den mest passende service nogensinde, så du kan forbedre din viden og sprogfærdigheder uden megen indsats og dermed gøre det til en fornøjelse.

Hvad vi gør - På Skype

Dagens travle livsstil giver dig ikke altid tid til at dedikere dig selv til læring, dine hobbyer eller dine interesser.

B & 20 British School har fundet den rigtige løsning til dig. Du kan nu følge onlineundervisning og lære engelsk eller marketing direkte fra komforten i din sofa eller seng i det afslappende miljø i dit hjem.

Du vil modtage lektioner af høj kvalitet fra indfødte engelsklærere. Din lærer vil være tilgængelig indtil sent på aftenen, inklusive i weekenden.

Perfekt til mennesker, der har begrænset tid og foretrækker onlinelektioner til enhver tid, inklusive weekenden.

Vores skype-klasser er normalt det første valg for de mennesker, der ikke har tid til at deltage i et engelsk-kursus i løbet af ugedagen. Derfor leverer vi denne service indtil kl. 22 om aftenen.

Vores lektioner undervises af engelske indfødte talere, der har en bred erfaring med at styre forskellige niveauer og specifikke ønsker. Lektionerne er interaktive med alle emner, der dækkes, herunder engelsk grammatik, samtale, lytte, ordforråd, se videoer for at forstå bedre sociale situationer. Du vil ikke blive skuffet, da vores lærere hjælper dig med at lære engelsk hurtigt og give dig den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig sats.

Til onlinelektioner har du brug for en stærk og pålidelig internetforbindelse og en stationær eller bærbar pc, notebook eller iPad. Lektioner er mulige på smartphones, men de er ikke ideelle. Høretelefoner eller hovedtelefoner og en ekstern mikrofon kan være fordelagtige. Du skal være i stand til at bruge Skype eller et lignende program.

Placeringer

London

Address
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig