Arden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Coronavirus (Covid-19) opdateringer:

Vores nuværende indtagelse er åben. Vi fortsætter med at levere en uforstyrret læringsoplevelse på tværs af alle vores kurser. Vi er specialister i fjernundervisning med mere end 25 års erfaring med at levere uddannelse online.

Om Arden University

Her på Arden University mener vi, at alle overalt skal have adgang til den højere uddannelse, de fortjener. Uanset om du allerede har en post-sekundær grad eller lige begynder din rejse til højere uddannelse, har Arden værktøjerne og lidenskaben til at hjælpe dig med en virkelig engagerende og gavnlig læringsoplevelse.

På Arden mener vi, at geografiske begrænsninger og personlige og professionelle forpligtelser er forhindringer, der ikke bør forhindre ambitiøse personer i at forfølge en højkvalitetsuddannelse for at forbedre deres karriere. Vi tilbyder en bred vifte af programmer via online fjernundervisning og blended learning for at give dig den uddannelse, du kan passe rundt om din livsstil. Vores tilgængelige online læringsplatform og ekspertvejleder giver support og vejledning i hele din uddannelse og sikrer, at du får mest ud af dine studier.

qNvvOL_t24tubtkJ9V85jHUI6PIABNtYww0Z_uaVgNnJ-hmj6GGPBvvvpQL18dqQkh53Vv0YYu1GhtW4SbwryMT4xQFJqpyDVy6B479LG_nxooRT4D75F_kMi9OU72m7F6nv6D2y

Hvad skiller os fra hinanden

Undersøg din britiske grad, uanset hvor du er

Fjernundervisning og blended learning uddannelse Pathways bliver stadig mere almindelige takket være tilgængeligheden online levering giver studerende. Her hos Arden har vi 25 års erfaring med at udforme vores ekspertise til at udvikle engagerende og højkvalitetsprogrammer sammen med vores innovative online læringsplatform. Vi er stolte af at have støttet 50.000 studerende i alle aldre og professionelle baggrunde gennem vores online-programmer og fortsætter med at være dedikeret til at maksimere vores elevernes succes ved at forberede dem til givende karrierer i deres valgte erhverv.

Arden University tilbyder over 50 bachelor-, postgraduate- og diplomprogrammer online. Mange af vores programmer er akkrediteret af professionelle organer som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Project Managers (APM). Vi er også en af kun fem uddannelsesinstitutioner i Storbritannien, der tilbyder LLB (Hons) grader med kvalificerende status via fjernundervisning.

119062_logos3.png

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Vores online-programmer er designet med din karriere i tankerne. Vores vejledere investeres i din succes både inden for og uden for vores kurser, og vores programmer omfatter muligheder for at anvende praktiske færdigheder i individuelle moduler og gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt. Når du har gennemført et af vores programmer, vil du være i stand til at demonstrere en klar forståelse af dit studieområde og besidde de færdigheder, der er nødvendige for at komme videre på din karrierevej.

Mange af vores online studerende har allerede startet deres karriere, søger at flytte til flere seniorroller, og nogle er klar til at udforske et helt nyt felt. Hvis du er interesseret i at studere et af vores programmer, men ikke opfylder de normale akademiske krav, kan du være berettiget til at ansøge via vores ikke-standardmæssige adgangsrute, som tager et mere holistisk billede af dine kvalifikationer og erhvervserfaring under din ansøgningsundersøgelse behandle.

Finansieringsmuligheder

På Arden mener vi, at omkostningerne ikke bør forhindre dig i at tjene en værdifuld uddannelse. Vores uddannelser koster mindre end den gennemsnitlige britiske kvalifikation, men vi opretholder en konkurrencedygtig akademisk standard for videregående uddannelse.

Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder til vores programmer for at sikre, at eleverne kan fokusere på deres studier frem for stress over økonomi. Dine kursusafgifter bestemmes ud fra dit bopæl, og hvilken type program du studerer.

Hvad vores elever siger

116278_UaNCSiuo.png

"Jeg begyndte at drage fordel af min MBA, selv før jeg havde afsluttet graden. Jeg følte øget respekt og værdi på arbejdspladsen fra mine kolleger og overordnede, mens lønstigningen fulgte meget snart som jeg havde håbet."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Fjernundervisning har givet mig masser af fleksibilitet, som har været afgørende. Det var meget hårdt og krævede fuld dedikation og god tidsledelse, men det var noget jeg opnåede og er meget stolt af."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Marketing)

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

BA
Denne skole tilbyder også: