Læs den officielle beskrivelse

Om Arden University

Her på Arden University mener vi, at alle overalt skal have adgang til den højere uddannelse, de fortjener. Uanset om du allerede har en post-sekundær grad eller lige begynder din rejse til højere uddannelse, har Arden værktøjerne og lidenskaben til at hjælpe dig med en virkelig engagerende og gavnlig læringsoplevelse.

På Arden mener vi, at geografiske begrænsninger og personlige og professionelle forpligtelser er forhindringer, der ikke bør forhindre ambitiøse personer i at forfølge en højkvalitetsuddannelse for at forbedre deres karriere. Vi tilbyder en bred vifte af programmer via online fjernundervisning og blended learning for at give dig den uddannelse, du kan passe rundt om din livsstil. Vores tilgængelige online læringsplatform og ekspertvejleder giver support og vejledning i hele din uddannelse og sikrer, at du får mest ud af dine studier.

116439_employment-1280-740.jpg

Hvad skiller os fra hinanden

Undersøg din britiske grad, uanset hvor du er

Fjernundervisning og blended learning uddannelse Pathways bliver stadig mere almindelige takket være tilgængeligheden online levering giver studerende. Her hos Arden har vi 25 års erfaring med at udforme vores ekspertise til at udvikle engagerende og højkvalitetsprogrammer sammen med vores innovative online læringsplatform. Vi er stolte af at have støttet 50.000 studerende i alle aldre og professionelle baggrunde gennem vores online-programmer og fortsætter med at være dedikeret til at maksimere vores elevernes succes ved at forberede dem til givende karrierer i deres valgte erhverv.

Arden University tilbyder over 50 bachelor-, postgraduate- og diplomprogrammer online. Mange af vores programmer er akkrediteret af professionelle organer som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Project Managers (APM). Vi er også en af kun fem uddannelsesinstitutioner i Storbritannien, der tilbyder LLB (Hons) grader med kvalificerende status via fjernundervisning.

119062_logos3.png

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Vores online-programmer er designet med din karriere i tankerne. Vores vejledere investeres i din succes både inden for og uden for vores kurser, og vores programmer omfatter muligheder for at anvende praktiske færdigheder i individuelle moduler og gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt. Når du har gennemført et af vores programmer, vil du være i stand til at demonstrere en klar forståelse af dit studieområde og besidde de færdigheder, der er nødvendige for at komme videre på din karrierevej.

Mange af vores online studerende har allerede startet deres karriere, søger at flytte til flere seniorroller, og nogle er klar til at udforske et helt nyt felt. Hvis du er interesseret i at studere et af vores programmer, men ikke opfylder de normale akademiske krav, kan du være berettiget til at ansøge via vores ikke-standardmæssige adgangsrute, som tager et mere holistisk billede af dine kvalifikationer og erhvervserfaring under din ansøgningsundersøgelse behandle.

Finansieringsmuligheder

På Arden mener vi, at omkostningerne ikke bør forhindre dig i at tjene en værdifuld uddannelse. Vores uddannelser koster mindre end den gennemsnitlige britiske kvalifikation, men vi opretholder en konkurrencedygtig akademisk standard for videregående uddannelse.

Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder til vores programmer for at sikre, at eleverne kan fokusere på deres studier frem for stress over økonomi. Dine kursusafgifter bestemmes ud fra dit bopæl, og hvilken type program du studerer.

Du har mulighed for enten at betale hele kurset på dit kursus på forhånd, hvilket typisk omfatter en 10% reduktion af den samlede pris eller betaling i administrerbare rater. Vores afbetalingsplan giver dig mulighed for at betale, når du når næste fase af dit kursus, i stedet for at betale månedlige gebyrer.

Hvad vores elever siger

116278_UaNCSiuo.png

"Jeg begyndte at drage fordel af min MBA, selv før jeg havde afsluttet graden. Jeg følte øget respekt og værdi på arbejdspladsen fra mine kolleger og overordnede, mens lønstigningen fulgte meget snart som jeg havde håbet."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Fjernundervisning har givet mig masser af fleksibilitet, som har været afgørende. Det var meget hårdt og krævede fuld dedikation og god tidsledelse, men det var noget jeg opnåede og er meget stolt af."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Marketing)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Arden University

Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Kursusoversigt

Arden University online BA (Hons) Business

Ardens fleksible studiemode giver dig mulighed for at udvikle din virksomhed og juridiske viden omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den lydforståelse, der kræves for at blive et aktiv for virksomhedsledelse, og hjælpe dig med at komme tættere på dine karrieremål.

Det fulde udvalg af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning, med særlig fokus på britisk lovgivning og retssystemet.

... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Få fat i en bred vifte af forretningspraksis, der vil gøre dig til en kompetent 'all-rounder', veludstyret til at møde den moderne verden. Arden University online BA (Hon ... [+]

Kursusoversigt

Få fat i en bred vifte af forretningspraksis, der vil gøre dig til en kompetent 'all-rounder', veludstyret til at møde den moderne verden. Arden University online BA (Hons) Business (CMI) vil give dig en bred vifte af færdigheder til at forberede dig til den stadigt skiftende erhvervsliv. Dette program CMI akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5 Diploma i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studiemodus giver dig mulighed for at udvikle dine generelle forretningsfærdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil give dig den viden, der kræves for at tage dine næste skridt i erhvervslivet og være et aktiv for en række organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om økonomisk forvaltning, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University online BA (Hons) Bu ... [+]

Kursusoversigt

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om økonomisk forvaltning, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) vil udvikle dine økonomistyringsfærdigheder, der er centrale for at opnå forretningssucces, og forbereder dig til dine næste faglige skridt. Dette program CMI akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5 Diploma i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studiemode giver dig mulighed for at udvikle dine økonomiske færdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den økonomiske viden, der er nødvendig for at tage dine næste skridt i erhvervslivet, og hjælpe dig med at blive et aktiv for en række organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Denne Top-Up vil gøre det muligt for dig at opnå en fuld bachelorgrad i erhvervslivet (finans), hvis du tidligere har gennemført en HND i Business eller tilsvarende. Arde ... [+]

Kursusoversigt

Denne Top-Up vil gøre det muligt for dig at opnå en fuld bachelorgrad i erhvervslivet (finans), hvis du tidligere har gennemført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de økonomiske styringsværktøjer og teorier, der er afgørende for virksomhedens succes.

Ardens fleksible studiemode giver dig mulighed for at udvikle dine økonomiske færdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den økonomiske viden, der kræves for at tage dine næste skridt i erhvervslivet, og give dig en fremragende grundlag for din fremtidige karriere.

Det fulde udvalg af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karriere succes. Dette program er udviklet med et særligt fokus på de finansielle færdigheder og viden til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer i din organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier inden for Human Resource Management, og hvordan man anvender dem til situationer i den virkelige verden. Arden Univ ... [+]

Kursusoversigt

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier inden for Human Resource Management, og hvordan man anvender dem til situationer i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) vil hjælpe dig med at udvikle dine personaleadministrationsevner og forberede dig til dine næste professionelle trin. Dette program CMI-akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5-diplom i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine HR-færdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den rekrutteringsviden, der er nødvendig for at tage dine næste skridt i erhvervslivet, og hjælpe dig med at blive et aktiv for en række organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de værktøjer og teorier, der er væsentlig succesfuld menneskelig ressourceforv ... [+]

Kursusoversigt

Denne Top-Up giver dig mulighed for at opnå en fuld kandidatgrad i erhverv (HRM), hvis du tidligere har afsluttet en HND i Business eller tilsvarende. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de værktøjer og teorier, der er væsentlig succesfuld menneskelig ressourceforvaltning.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine HR-færdigheder og viden omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den økonomiske viden, der kræves for at tage dine næste skridt i erhvervslivet, og give dig en fremragende forankring for din fremtidige karriere.

Det samlede udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet med et særligt fokus på de personale- og personaleadministrationsevner, der er nødvendige for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer i din organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om markedsføring, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University 's online BA (Hons) Busines ... [+]

Kursusoversigt

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om markedsføring, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) vil udvikle dine kommunikationsevner og forberede dig til dine næste professionelle trin. Dette program CMI-akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5-diplom i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine forretningsevner omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil også udstyre dig til at få marketingviden for at hjælpe med at tage dine næste skridt i erhvervslivet.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de strategiske marketingværktøjer og teorier, der er essentielle for ... [+]

Kursusoversigt

Denne Top-Up giver dig mulighed for at opnå en fuld kandidatgrad i erhverv (marketing), hvis du tidligere har afsluttet en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de strategiske marketingværktøjer og teorier, der er essentielle for forretningssucces.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil hjælpe med at bygge videre på din eksisterende viden til at tage dine næste skridt i erhvervslivet og give dig en fremragende forankring for din fremtidige karriere.

Det samlede udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet med et særligt fokus på at udvikle marketingfærdigheder og viden for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer i din organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de værktøjer og teorier, der er vigtige for forretningssucces. ... [+]

Kursusoversigt

Denne Top-Up giver dig mulighed for at opnå en fuld kandidatgrad i erhverv, hvis du tidligere har afsluttet en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de værktøjer og teorier, der er vigtige for forretningssucces.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den 'allrounder' viden, der kræves for at tage dine næste skridt i erhvervslivet, og give dig en fremragende forankring for din fremtidige karriere.

Det fulde udvalg af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karriere succes. Dette program er udviklet med et særligt fokus på færdigheder og viden til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer i din organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier inden for turistsektoren, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University 's online BA (Hons) ... [+]

Kursusoversigt

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier inden for turistsektoren, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) vil hjælpe dig med at udvikle dine kommunikationsevner og forberede dig til dine næste professionelle trin. Dette program CMI-akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5-diplom i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine forretningsturismefærdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den strategiske og kulturelle viden, der er nødvendig for at tage dine næste skridt inden for turisme, og hjælpe dig med at blive et aktiv for en række organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Turisme) (Top-Up) vil hjælpe dig med at udvikle en bred forståelse af de styringsværktøjer og teorier, der er vigtige for f ... [+]

Kursusoversigt

Hvis du allerede har afsluttet en HND i erhverv (eller tilsvarende), giver denne Top-Up dig mulighed for at opnå en fuld kandidatgrad i erhverv (turisme). Arden University 's online BA (Hons) Business (Turisme) (Top-Up) vil hjælpe dig med at udvikle en bred forståelse af de styringsværktøjer og teorier, der er vigtige for forretningssucces i turistbranchen.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine forretningsturismefærdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den strategiske og kulturelle viden, der er nødvendig for at hjælpe dig med at tage det næste skridt og give dig en fremragende forankring for din fremtidige karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) forretnings - og computerprogram vil give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at hjælpe dig med at tage det næste t ... [+]

Kursusoversigt

Arden University 's online BA (Hons) forretnings - og computerprogram vil give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at hjælpe dig med at tage det næste trin i din karriere. Denne BA (Hons) erhvervs- og computergrad vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse af væsentlig forretningspraksis med fokus på indflydelse fra forretnings- og computerkoncepter til at nå en virksomheds strategiske mål.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle din forretnings- og IT-viden omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program giver dig de færdigheder, der er nødvendige for at blive et aktiv for enhver virksomhed og hjælpe med at bringe dig nærmere dine karrieremål.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Criminal Justice-program vil give dig en detaljeret forståelse af kriminel adfærd og retssystemet. Udvikl din forståelse af årsager o ... [+]

Kursusoversigt

Arden University 's online BA (Hons) Criminal Justice-program vil give dig en detaljeret forståelse af kriminel adfærd og retssystemet. Udvikl din forståelse af årsager og konsekvenser af kriminalitet og de forebyggelsesmetoder, der i øjeblikket er i brug.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle din sociale, psykologiske og juridiske viden omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med en sund forståelse af kriminel retfærdighed for at hjælpe dig med at komme nærmere dine karrieremål.

Det samlede udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at forstå kriminalitet fra forskellige perspektiver og give dig færdighederne til en karriere i retssystemet.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursusoversigt

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine juridiske færdigheder og adfærdskendskab omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med en sund forståelse af kriminel retfærdighed, der kræves for at bringe dig nærmere dine karrieremål.

Det samlede udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at forstå kriminalitet fra forskellige perspektiver og hjælpe dig med at give dig færdighederne til en karriere i retssystemet.

... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Her får du chancen for at studere to fascinerende felter i samfundsvidenskaben. Du vil bruge lige tid i begge discipliner. ... [+]

Her får du chancen for at studere to fascinerende felter i samfundsvidenskaben. Du vil bruge lige tid i begge discipliner.

Du vil undersøge emner som følgerne af social mangfoldighed og ulighed på kriminalitet, udvikle en forståelse af en række forskningsmetoder og dataanalysevner og udvikle viden om en række indflydelser på det psykologiske velfærd. Du vil blive involveret i debatten, lære at arbejde selvstændigt, demonstrere kritiske analyseværdier og lære at formulere og evaluere forskning og data - alle færdigheder, som vil have stor værdi i arbejdslivet.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Under vores fjernundervisningskursus Criminology and Sociology vil du undersøge fænomenet kriminalitet. Du vil undersøge årsager, konsekvenser, håndhævelse og de sociale ... [+]

Under vores fjernundervisningskursus Criminology and Sociology vil du undersøge fænomenet kriminalitet. Du vil undersøge årsager, konsekvenser, håndhævelse og de sociale konsekvenser, det har på samfundet. At studere begge fag giver dig et indblik i verdenen med sociale værdier og adfærd, kigger på kriminalitet i en bredere social sammenhæng ved at forstå, hvordan enkeltpersoner og institutioner reagerer på det.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Er du en kreativ tænker? Ønsker du at vide, hvordan man bruger designteori og færdigheder i praksis? Hvis det er tilfældet, vil dette grafiske design program sigte mod at ... [+]

Er du en kreativ tænker? Ønsker du at vide, hvordan man bruger designteori og færdigheder i praksis? Hvis det er tilfældet, vil dette grafiske design program sigte mod at udvikle din forståelse af de centrale principper for design og dets potentiale inden for en række sektorer.

Du vil dykke ind i traditionelle og nutidige teknologier til at producere innovative og æstetiske designs samt skabe forståelse for den kritiske, konceptuelle og historiske baggrund for kunst, design og visuel kultur. Gennem kursets opgaver vil du opbygge en portefølje af arbejde eller sæt af 'Digital sketchbooks og final results' for at bevise de færdigheder og viden du har opnået.

Kursus krav... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Har du fået øje på en karriere inden for Human Resource Management? Er du interesseret i psykologiens indflydelse på erhvervslivet? Hvis du vil lære at få det bedste ud a ... [+]

Har du fået øje på en karriere inden for Human Resource Management? Er du interesseret i psykologiens indflydelse på erhvervslivet? Hvis du vil lære at få det bedste ud af folk, så hvad bedre emne at lære sammen med HR end psykologi?

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

13.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Hvorfor opfører folk sig som de gør? Og hvordan skal vi regulere dem? Med en grad i jura og psykologi får du chancen for at studere to fascinerende områder inden for samf ... [+]

Hvorfor opfører folk sig som de gør? Og hvordan skal vi regulere dem? Med en grad i jura og psykologi får du chancen for at studere to fascinerende områder inden for samfundsvidenskab. Du vil bruge lige tid på begge emner ved at få en solid forankring i juridisk og psykologisk viden og de praktiske færdigheder, der er relateret til disse emner såsom debat, forskning og præsentation af ideer klart.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Undersøg to centrale samfundsvidenskabelige discipliner til en fælles honours degree. Både psykologi og sociologi udforsker menneskelig adfærd - men på forskellige niveau ... [+]

Undersøg to centrale samfundsvidenskabelige discipliner til en fælles honours degree.

Både psykologi og sociologi udforsker menneskelig adfærd - men på forskellige niveauer. Mens psykologi fokuserer på individer, ser sociologi på bredere sociale spørgsmål, der påvirker disse individer; såsom fattigdom, ulighed og social uretfærdighed. Disse undersøges sammen med samfundsmæssige faktorer som regeringspolitik og globalisering. Du får chancen for at tage individet og det sociale sammen og give dig en afbalanceret forståelse af, hvordan samfundet fungerer.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Studerende, der tilmelder sig dette online læringskursus vil udforske en række emner på tværs af samfundsvidenskab. Fra at undersøge, hvordan vores sociale liv er konstru ... [+]

Studerende, der tilmelder sig dette online læringskursus vil udforske en række emner på tværs af samfundsvidenskab . Fra at undersøge, hvordan vores sociale liv er konstrueret til de faktorer, der har indflydelse på, hvordan vi interagerer - for eksempel klasse, race, køn, religion, familie, nationalitet og race - vil du være nedsænket i at gøre en videnskab om den sociale verden omkring dig.

Du lærer at sammensætte ideer ud fra en række perspektiver, som arbejdsgivere vil sætte pris på - samt at fatte dine evner til at tænke kritisk og analytisk og evaluere data og forskning.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk

BSc

Arden University

Leveret 100% online, denne grad giver dig mulighed for at udforske databehandlings seneste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske færdigheder og fors ... [+]

Leveret 100% online, denne grad giver dig mulighed for at udforske databehandlings seneste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske færdigheder og forståelse, du har brug for for at trives i den hurtige computerværdi.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

13.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Information er magt, og at vide, hvordan man styrer en række data, der fås adgang gennem en række forskellige teknologier til støtte for en organisation, er en værdifuld ... [+]

Information er magt, og at vide, hvordan man styrer en række data, der fås adgang gennem en række forskellige teknologier til støtte for en organisation, er en værdifuld færdighed. Dette 100% onlinekursus er perfekt til dig, hvis du vil opbygge en portefølje af bevis for arbejdsgivere, der viser, at du kan levere computerbaserede løsninger på komplekse problemer ved hjælp af de mest opdaterede værktøjer og teknologi.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Information er magt, og at vide, hvordan man styrer en række data, der fås adgang gennem en række forskellige teknologier til støtte for en organisation, er en værdifuld ... [+]

Information er magt, og at vide, hvordan man styrer en række data, der fås adgang gennem en række forskellige teknologier til støtte for en organisation, er en værdifuld færdighed. Dette 100% onlinekursus er perfekt til dig, hvis du vil opbygge en portefølje af bevis for arbejdsgivere, der viser, at du kan levere computerbaserede løsninger på komplekse problemer ved hjælp af de mest opdaterede værktøjer og teknologi.

Kursus krav

En relevant HND eller tilsvarende, forudsat at det samlede beløb af din læringsoplevelse giver dig mulighed for at nå programmets mål. Hvis du ikke er en engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsk sprogniveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Hvis du er interesseret i at udforske det brede felt inden for mobil computing og dets relevans for erhvervslivet, skal du ikke lede længere. ... [+]

Hvis du er interesseret i at udforske det brede felt inden for mobil computing og dets relevans for erhvervslivet, skal du ikke lede længere. Teknologi udvikler sig i hurtigt tempo, og dette kursus hjælper dig med at holde dig ajour med nye trends. Hver af de 17 moduler undersøger computerens principper og hvordan disse fungerer i en mobil sammenhæng.

Kursus krav

En relevant HND eller tilsvarende, forudsat at det samlede beløb af din læringsoplevelse giver dig mulighed for at nå programmets mål. Hvis du ikke er en engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsk sprogniveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

4.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Hvis du er interesseret i at udforske det brede felt inden for mobil computing og dets relevans for erhvervslivet, skal du ikke lede længere. ... [+]

Hvis du er interesseret i at udforske det brede felt inden for mobil computing og dets relevans for erhvervslivet, skal du ikke lede længere. Teknologi udvikler sig i hurtigt tempo, og dette kursus hjælper dig med at holde dig ajour med nye trends. Hver af de 17 moduler undersøger computerens principper og hvordan disse fungerer i en mobil sammenhæng.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

13.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Leveret 100% online, denne grad giver dig mulighed for at udforske databehandlings seneste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske færdigheder og fors ... [+]

Leveret 100% online, denne grad giver dig mulighed for at udforske databehandlings seneste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske færdigheder og forståelse, du har brug for for at trives i den hurtige computerværdi.

Kursus krav

En relevant HND eller tilsvarende, forudsat at det samlede beløb af din læringsoplevelse giver dig mulighed for at nå programmets mål. Hvis du ikke er en engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsk sprogniveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

4.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Psykologi er en fascinerende videnskab. Hvorfor opfører folk sig som de gør? Hvordan fungerer vores sind? De vigtigste videnområder inden for psykologi vil alle blive dæk ... [+]

Psykologi er en fascinerende videnskab. Hvorfor opfører folk sig som de gør? Hvordan fungerer vores sind? De vigtigste videnområder inden for psykologi vil alle blive dækket i dette kursus: forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuelle forskelle, udviklingspsykologi og socialpsykologi. Du får også kendskab til den psykologiske teoris historie.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE Et niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

Gebyrer

13.500 £ (UK

[-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Ønsker du at arbejde i regnskab eller finansiering? Vores faglige bacheloruddannelse i regnskab og finansiering er designet med din karriere i tankerne. ... [+]

BSc (Hons) Regnskab og Finans (ACCA)

Ønsker du at arbejde i regnskab eller finansiering? Vores faglige bacheloruddannelse i regnskab og finansiering er designet med din karriere i tankerne. Efter en vellykket gennemførelse vil du være udstyret med væsentlige økonomiske og ledelsesmæssige regnskabsmæssige kompetencer, samt en stærk, bred og praktisk viden om økonomiens verden.

Prisen er designet til at give ACCA-undtagelser, og vores ansøgning om denne akkreditering afventer. Dette kursus er underlagt validering.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE A-niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Online
Læs mere på dansk

MA

Arden University

Hvis du påbegynder en mere strategisk rolle i din marketing karriere, vil online MA Strategic Marketing fra Arden University udstyre dig med værktøjerne til succes. Du få ... [+]

MA Strategisk Marketing (CIM)Kursusoversigt

Hvis du påbegynder en mere strategisk rolle i din marketing karriere, vil online MA Strategic Marketing fra Arden University udstyre dig med værktøjerne til succes. Du får et bredere perspektiv på ledelsesmæssige markedsføringsroller og lærer at analysere data produceret af moderne marketingværktøjer til rådighed for fagfolk.

Gennem Ardens fleksible studiemode er det lettere at tjene din mester i strategisk markedsføring sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres marketingmål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette professionelle program er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM), så du kan være sikker på, at din lederkarriere har det bedste fundament.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk

MBA

Arden University

Dette online MBA-program fra Arden University er den afgørende fordel for at lykkes i den øverste del af virksomheden med fokus på lederskabskvaliteter, forretnings bæred ... [+]

MBA (CMI)

Kursusoversigt

Dette online MBA-program fra Arden University er den afgørende fordel for at lykkes i den øverste del af virksomheden med fokus på lederskabskvaliteter, forretnings bæredygtighed og udformning af strategiske modeller. Uanset om du opretter en niche start-up eller opererer i et internationalt anerkendt selskab, giver Arden MBA-programmet dig de færdigheder, du skal bruge til at sætte din virksomhed op for succes.

Mange studerende gennemfører deres studier sammen med os, mens de arbejder på fuld tid, og Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at tjene din MBA sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette professionelle program er akkrediteret af Chartered Management Institute, så du kan være sikker på, at din lederkarriere har det bedste fundament.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette online MBA (Finance) program fra Arden University er designet til at praktisere ledere, der ønsker at tage skridtet til en strategisk rolle med fokus på lederskabsk ... [+]

Master of Business Administration (Finans)Kursusoversigt

Dette online MBA (Finance) program fra Arden University er designet til at praktisere ledere, der ønsker at tage skridtet til en strategisk rolle med fokus på lederskabskvaliteter, forretnings bæredygtighed og udformning af strategiske modeller. Uanset om du opretter en niche-opstart eller opererer i et internationalt anerkendt selskab, giver Arden MBA-programmet dig mulighed for at sætte din læring i praksis og giver øjeblikkelig værdi for dig selv og din organisation.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine forretningsevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Mange studerende gennemfører deres studier sammen med os, mens de arbejder på fuld tid, og dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer din organisations strategiske indflydelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 50 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette online MBA (Data Analytics) program fra Arden University er designet til at praktisere ledere, der ønsker at tage skridtet til en strategisk rolle; fokusere på lede ... [+]

Master of Business Administration (Data Analytics)

Kursusoversigt

Dette online MBA (Data Analytics) program fra Arden University er designet til at praktisere ledere, der ønsker at tage skridtet til en strategisk rolle; fokusere på lederskabskvaliteter, forretningsbæredygtighed og udformning af strategiske modeller. Uanset om du opretter en niche-opstart eller arbejder i et internationalt anerkendt selskab, giver Arden MBA-programmet dig de analytiske færdigheder, du skal bruge data og sætte din virksomhed op for succes.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine forretningsevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Mange studerende gennemfører deres studier sammen med os, mens de arbejder på fuld tid, og dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer din organisations strategiske indflydelse. Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Dette Top-Up-program giver dig mulighed for at bygge videre på din eksisterende postgraduate uddannelse og spore dine studier for at opnå en fuld MBA på bare 12 måneder, ... [+]

Master of Business Administration (Top Up)

Kursusoversigt

Dette Top-Up-program giver dig mulighed for at bygge videre på din eksisterende postgraduate uddannelse og spore dine studier for at opnå en fuld MBA på bare 12 måneder, til en brøkdel af prisen for en fuld MBA. Arden University MBA-programmer udvikler din tænkning og forberedelse på særprægede måder, klar til nøglepositioner i globalt relevante brancher og organisationer.

Arden University fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine forretningsevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Mange studerende gennemfører deres studier sammen med os, mens de arbejder på fuld tid, og dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer din organisations strategiske indflydelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk

MSc

Arden University

Den moderne arbejdsplads er stærkt afhængig af data, og folk med evner til at håndtere og fortolke forretningsdata er i stor efterspørgsel. Arden University online MSc Da ... [+]

MSc Data AnalyticsKursusoversigt

Den moderne arbejdsplads er stærkt afhængig af data, og folk med evner til at håndtere og fortolke forretningsdata er i stor efterspørgsel. Arden University online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndterings- og finansieringsevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres økonomiske mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette professionelle program er designet og leveret af erfarne praktikere, så du kan sikre, at din karriere har det bedste fundament gennem direkte erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Den moderne arbejdsplads er afhængig af data, og de med evner til at håndtere og fortolke en organisations data er i stor efterspørgsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursusoversigt

Den moderne arbejdsplads er afhængig af data, og de med evner til at håndtere og fortolke en organisations data er i stor efterspørgsel. Denne MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndterings- og HR management-kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, og straks sætte din læring i praksis på din arbejdsplads.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på medarbejderstyring.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Den moderne arbejdsplads er afhængig af data, og de med evner til at håndtere og fortolke en organisations data er i stor efterspørgsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursusoversigt

Den moderne arbejdsplads er afhængig af data, og de med evner til at håndtere og fortolke en organisations data er i stor efterspørgsel. Denne MSc Data Analytics

Arden University fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndterings- og projektledelsesevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres præstationsmål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på projekthåndtering.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

At komme foran forandring er afgørende i dette hurtigt udviklede teknologiske miljø. Online MSc Data Analytics og Enterprise Architecture programmet fra Arden University ... [+]

Kursusoversigt

At komme foran forandring er afgørende i dette hurtigt udviklede teknologiske miljø. Online MSc Data Analytics og Enterprise Architecture programmet fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede færdigheder i den strategiske implementering af it-løsninger.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle din datahåndtering og strategiske færdigheder sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres strategiske mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på projekthåndtering.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Big Data er blevet en væsentlig del af moderne forretning, hvilket stiller stor efterspørgsel efter fagfolk med datahåndteringsevnen til at udnytte i dette område. Online ... [+]

Kursusoversigt

Big Data er blevet en væsentlig del af moderne forretning, hvilket stiller stor efterspørgsel efter fagfolk med datahåndteringsevnen til at udnytte i dette område. Online MSc Data Analytics og Information Systems Management programmet fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede datahåndteringsfunktioner, der informerer teknisk beslutningstagning.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndtering og ledelsesmæssige kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres tekniske mål.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Da cyberkriminalitet holder trit med nye teknologier, anerkender organisationerne behovet for fagfolk, der er uddannet til at læse og bruge data til at beskytte deres for ... [+]

Kursusoversigt

Da cyberkriminalitet holder trit med nye teknologier, anerkender organisationerne behovet for fagfolk, der er uddannet til at læse og bruge data til at beskytte deres forretning. Online MSc Data Analytics og IT Security Management programmet fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede datahåndteringsfunktioner for at sikre sikkerheden i dine systemer.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndtering og ledelsesmæssige kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du beskytter og sikrer virksomhedens aktiviteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

At vide, hvem der skal markedsføre, og hvordan man kan nå dette publikum, kan give organisationer en stor fordel. Online-programmet MSc Data Analytics og Marketing (CIM) ... [+]

Kursusoversigt

At vide, hvem der skal markedsføre, og hvordan man kan nå dette publikum, kan give organisationer en stor fordel. Online-programmet MSc Data Analytics og Marketing (CIM) fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede datahåndteringsfunktioner for at maksimere dit marketingpotentiale.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndterings- og markedsføringsevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette professionelle program er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing, så du kan være sikker på, at din marketing karriere har det bedste fundament.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på projekthåndtering.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Innovation, risiko og kvalitet er de centrale emner at mestre i forfølgelsen af en vellykket karriere i driftsledelsen. Online MSc Data Analytics og Operations Management ... [+]

Kursusoversigt

Innovation, risiko og kvalitet er de centrale emner at mestre i forfølgelsen af en vellykket karriere i driftsledelsen. Online MSc Data Analytics og Operations Management-programmet fra Arden University kombinerer disse to discipliner for at give dig avancerede datahåndteringsfunktioner, der minimerer risikoen, samtidig med at du maksimerer kvaliteten.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine datahåndtering og ledelsesmæssige kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres innovative mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet i samråd med vores verdensomspændende alumni for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din virksomhed med særlig fokus på projekthåndtering.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Med fokus på kvalitetsstyring, udbud og bæredygtighed giver dette program en forståelse for de bredere processer, der understøtter ingeniøraktiviteter. Dette MSc Engineer ... [+]

Kursusoversigt

Med fokus på kvalitetsstyring, udbud og bæredygtighed giver dette program en forståelse for de bredere processer, der understøtter ingeniøraktiviteter. Dette MSc Engineering Management (CMI) program vil gavne praktiserende ingeniører, der søger at tage en ledende stilling.

Ardens fleksible studiemodus gør det nemmere at udvikle dine tekniske og projektledelsesmæssige kompetencer sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres logistiske mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning, med særlig fokus på tekniske operationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Lær de vigtige strategiske færdigheder for at strømline forretningsfunktioner og arbejdsgange, samtidig med at du designer og implementerer effektive it-arkitekturløsning ... [+]

Kursusoversigt

Lær de vigtige strategiske færdigheder for at strømline forretningsfunktioner og arbejdsgange, samtidig med at du designer og implementerer effektive it-arkitekturløsninger. Dette MSc Enterprise Architecture Management program er leveret af Arden University og vil gavne praktiserende it-fagfolk, der søger at lede deres karriere mod strategisk ledelse.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine færdigheder sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres logistiske mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Lær at afbalancere it-sikkerhedselementer, såsom infrastruktur, politikker, styring og overholdelse, med dette program. Arden University online MSc IT Security Management ... [+]

Kursusoversigt

Lær at afbalancere it-sikkerhedselementer, såsom infrastruktur, politikker, styring og overholdelse, med dette program. Arden University online MSc IT Security Management udstyrer dig med de ledende færdigheder til effektivt at lede IT-sikkerhedsstrukturelementerne i din virksomhed.

Gennem Ardens fleksible studiemode kan du tjene din mester i IT Security Management sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer cybersikkerhedsforanstaltningerne i din organisation.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning, med særlig fokus på sikkerhedsimplementering.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Denne kandidatgrad vil hjælpe med at udvikle de færdigheder, du har brug for til at levere globale projekter til en professionel, høj standard. MSc Project Management (AP ... [+]

Kursusoversigt

Denne kandidatgrad vil hjælpe med at udvikle de færdigheder, du har brug for til at levere globale projekter til en professionel, høj standard. MSc Project Management (APM) programmet fra Arden University vil gavne dem, der allerede praktiserer inden for projektledelse eller ønsker at tage deres karriere i denne retning.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine projektledelsesevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du hjælper din organisation med at opfylde deres projektmål med succes.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er akkrediteret af Association for Project Management (APM), så du kan være sikker på, at din lederkarriere har det bedste fundament.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Typisk ville du ikke kunne studere psykologi på kandidatniveau uden en bachelor-niveau baggrund. Men dette konverteringsprogram giver dig mulighed for at gøre netop det. ... [+]

Kursusoversigt

Typisk ville du ikke kunne studere psykologi på kandidatniveau uden en bachelor-niveau baggrund. Men dette konverteringsprogram giver dig mulighed for at gøre netop det. Hvis du holder en bachelor (i et emne) men planlægger en forandring i retning af psykologi, kan du nu aflægge en MSc Psychology akkrediteret af British Psychological Society (BPS) med Arden University .

Gennem Ardens fleksible studiemode er det lettere at tjene din psykologmester sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du absorberer vores forståelse af det menneskelige sind.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette professionelle program er akkrediteret af British Psychological Society, så du kan være sikker på, at din karriere i psykologi har det bedste fundament.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Moderne erhverv kræver større integration mellem it-funktionerne og din organisations bredere strategi. Arden University online MSc Strategic IT Management udstyrer dig m ... [+]

Kursusoversigt

Moderne erhverv kræver større integration mellem it-funktionerne og din organisations bredere strategi. Arden University online MSc Strategic IT Management udstyrer dig med evnen til at arbejde effektivt inden for din virksomheds IT lederskab struktur.

Gennem Ardens fleksible studiemode er det lettere at tjene dine herrer i strategisk it-ledelse sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du bringer din organisation tættere på deres strategiske mål.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette professionelle program er designet og leveret af erfarne praktikere, så du kan sikre, at din karriere har det bedste fundament gennem direkte erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Udvikle de nødvendige færdigheder til at forbedre forretningsmæssige telekommunikationsmuligheder og styre design og implementering af netværksløsninger. MSc Telecoms Man ... [+]

Kursusoversigt

Udvikle de nødvendige færdigheder til at forbedre forretningsmæssige telekommunikationsmuligheder og styre design og implementering af netværksløsninger. MSc Telecoms Management program fra Arden vil gavne dem, der håber at komme videre eller flytte ind i en strategisk eller operationel telekommunikationsledelse rolle.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine færdigheder og viden inden for telekommunikationsstyring sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du forbedrer måder og midler til din organisation til at kommunikere med succes.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er udviklet til at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer inden for din forretning med særlig fokus på telekommunikationsinfrastruktur.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University