WINGS - Wismar University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskab af Wismar University (Tyskland) - tilbyder deltidsuddannelser og certificeret videreuddannelse for fagfolk. Uddannelserne tilbydes inden for områderne økonomi, teknologi og design, hvorigennem du kan få en højere grad af offentlig uddannelse, såsom en bachelor, diplom eller kandidatuddannelse. WINGS blev bygget på dette og blev oprettet i 2004. De primære opgaver er at udvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreuddannelsesprogrammer under den akademiske ekspertise fra Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business og Design er en avanceret og innovativ uddannelses- og forskningsinstitution, der ser tilbage på over 100 års akademisk ekspertise. Det er et internationalt universitet, der er praksis- og forretningsorienteret med over 8.100 studerende, der studerer både på campus og gennem deltid. Hver deltidsstuderende er officielt tilmeldt Wismar University og støttes omfattende og individuelt af WINGS.

På grund af adskillige kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latinamerika, Asien og især Sydøstasien, kan forskellige interkulturelle karakteristika tydeligt findes i vores forskning og online undervisningsmetoder. I øjeblikket er der studerende fra hele verden, der deltager i vores deltidsuddannelser. Med mere end 5.200 deltidsstuderende er WINGS blevet en af de førende udbydere af deltidsuddannelser for fagfolk i Tyskland.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Placeringer

Wismar

Address
Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

Bangkok

Address
Bangkok, Thailand

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

København

Address
København, Danmark

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig