Læs den officielle beskrivelse

Poppe & Neumann - tradition, erfaring, succes

Efteruddannelse - professionel og skræddersyet til behovene i branchen.

Med nu mere end 120 år på markedet hotellet Fernschule Poppe & Neumann er den ældste uddannelsesinstitution for folk i hotel- og restaurationsbranchen, i catering og restaurant kæder.

Mere end 100.000 succesfulde kandidater og en voksende abonnent trafik gør hotellet Fernschule Poppe & Neumann for de fleste deltagere uddannelsesinstitution i branchen.

Med vores certificerede og akkrediterede fjernundervisning programmer, metodisk og didaktisk optimale undervisningsmateriale med absolut praktisk erfaring og vores personlige opmærksomhed for at oprette din træning mål for sikker!

Vores pass satser på IHK eksamener er altid godt over gennemsnittet. Den væsentligste årsag er, at vi fra datoen for meddelelsen til en vellykket afslutning af IHK undersøgelse virkelig bekymrer sig om dig.

Ledelsen på Hotel Fernschule Poppe & Neumann har mange års erfaring. Respekterede undervisere (faglærere og ledere fra branchen) er (klasseværelset) til de høje standarder for revision-intensivere seminarer.

"Bedstefar, far og søn har allerede gjort deres uddannelse med hotellet Fernschule Poppe & Neumann -. Vi vente på de børnebørn"

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Det er bare i restaurationsbranchen en enorm forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation! ... [+]

Undersøgelse

Det er bare i restaurationsbranchen en enorm forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at gøre det muligt for faglærte og ufaglærte arbejdere og medhjælpende familiemedlemmer faglige kvalifikationer handelskammeret som specialist i restaurationsbranchen IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som specialist i restaurationsbranchen (CCI) at yde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:... [-]

Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer industri og handel som hoteldirektør / kontorassistent IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neu ... [+]

Undersøgelse

I det administrative område af et hotel, det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer industri og handel som hoteldirektør / kontorassistent IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som en hotel manager / kontorassistent CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet Social avancement - bedre indtjeningsmuligheder Udvikling og karrieremuligheder i hotellets ledelse ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

ansvarlig for succes i hotellet og velvære af gæsten - for Hotel Master og Hotel mestre dette er hverdagen, spændende udfordring. I modsætning til køkken og restaurant me ... [+]

Undersøgelse

ansvarlig for succes i hotellet og velvære af gæsten - for Hotel Master og Hotel mestre dette er hverdagen, spændende udfordring. I modsætning til køkken og restaurant mester finder man Hotel mestre i næsten alle områder af en virksomhed. De omfatter departementerne mad og drikke ledelse, indkøb og lagerstyring, modtagelse og receptionen, husholdning eller Rengøring, banket eller salg / salg en kompetent partner. ansvar i små og mellemstore virksomheder det som et hotel mester IHK og ledelse af hele virksomhedens succes og holder ved siden af ​​velfærden for de gæster, altid de økonomiske resultater i tankerne.

Perspektiven

Poppe & Neumann kandidater fra Master Hotel IHK verdensomspændende arbejde som... [-]

Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 - 30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som hotel / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder ... [+]

Undersøgelse

Også i Hotellet det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som hotel / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som hotel / -frau CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet Social avancement - bedre indtjeningsmuligheder Udvikling og karrieremuligheder i hotellet ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som kok / kok Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enes ... [+]

Undersøgelse

Især i restaurationsbranchen - selv i køkkenet - det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som kok / kok Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som kok / kok CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet Social avancement - bedre indtjeningsmuligheder Udvikling og karrieremuligheder i køkkenet ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Uddannelsen til diætetisk madlavning CCI er en anden måde for kokke, fagfolk inden for hjemkundskab og ernæring, og også for laterale deltagere med erhvervserfaring, for ... [+]

Undersøgelse

Den ekstra kvalifikation for diætetisk madlavning er og vil ikke længere være begrænset til hospitaler eller plejehjem, men nu også i virksomhedernes catering og restaurant-området med henblik på at øge fødevarer intolerans, allergi og sygdom særpriser et simpelt must.

Perspektiven

Uddannelsen til diætetisk madlavning CCI er en anden måde for kokke, fagfolk inden for hjemkundskab og ernæring, og også for laterale deltagere med erhvervserfaring, for at øge din tiltrækningskraft på arbejdsmarkedet.

kost kokke

Køkken manager i plejehjem, hospitaler Køkken manager i virksomhedskantiner, cafeterier Leder af diætetik i hotel- og restaurationsbranchen virksomheder løftet ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Chef er mere end bare en titel. De mest traditionelle gastronomiske masters er grundlaget for at komme ind på ledelsesniveau og ledelse i hoteller og restauranter, i fæll ... [+]

Undersøgelse

Chef er mere end bare en titel. De mest traditionelle gastronomiske masters er grundlaget for at komme ind på ledelsesniveau og ledelse i hoteller og restauranter, i fællesskab catering, i catering - men også i industrien, uddannelse og mange andre områder. Her erhvervet som kok tilbyder mere end blot gæst-orienterede arbejde i køkkenet. Kokke betragtes perfekte ledere for planlægning, etablering og markedsføring af gastronomiske produkter og tjenester. Og også off catering utallige perspektiver og muligheder åbne for dem.

Perspektiven

Poppe & Neumann kandidater af kokken IHK verdensomspændende arbejde som

Manager, Operations Manager Chef kokke, køkken leder Mad designere Konsulenter, virksomhedskonsulenter Salg specialister i branchen Mad inspektører Mad og drikke manager Specialiserede lærere på erhvervsskoler og i offentlige eller private uddannelsesinstitutioner ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 - 30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Også i cateringbranchen det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation! ... [+]

Undersøgelse

Også i cateringbranchen det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer industri og handel som / -frau systemer catering handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som specialist / kvinde for maden CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet social fremgang Bedre indtjeningspotentiale Udvikling og karrieremuligheder i food service industrien ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

gør fagfolk til food service og hotel ledere - til deres karriere og karriere teknisk - opgradering uddannelse for erhvervslivet administrator i restaurationsbranchen IHK ... [+]

Undersøgelse

Ledelses nøgle kvalifikation (omkostninger, ledelse juridiske, menneskelige ressourcer, business organisation, styring), den obligatoriske krav om den daglige ledelse i food service industrien eller i administrationen af ​​et hotel!

gør fagfolk til food service og hotel ledere - til deres karriere og karriere teknisk - opgradering uddannelse for erhvervslivet administrator i restaurationsbranchen IHK. Med deltid fjernundervisning, Hotel Fernschule Poppe & Neumann sikrer foreneligheden af ​​uddannelse og erhverv.

Perspektiven Karriereskift - bedre indtjening ledelsesansvar Antages ledelsesansvar faglig udvikling Grundlag for en vellykket selvstændig erhvervsvirksomhed ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 - 30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Vær den perfekte vært - denne påstand til dig er i blodet. Som en restaurant mester IHK du sikre, at dine gæster føler helt komfortable, kompetent rådgivning og serveres ... [+]

Undersøgelse

Vær den perfekte vært - denne påstand til dig er i blodet. Som en restaurant mester IHK du sikre, at dine gæster føler helt komfortable, kompetent rådgivning og serveres samtidig holde de økonomiske aspekter i tankerne.

De er professionelle og ledere, arbejde ansvar i alle aspekter af planlægning, produktion og markedsføring af gastronomiske produkter. Ved din mesterlige viden overbevise både i personaleledelse i servicesektoren samt ministeriet for gæsten.

Perspektiven

Poppe & Neumann kandidater fra Master Restaurant IHK verdensomspændende arbejde som

Manager-succesfulde toprestauranter Ejer selvstændigt ejede virksomheder Konsulenter, trænere, virksomhedskonsulenter Salgschefer i industrien Specialiserede lærere på erhvervsskoler og i offentlige eller private uddannelsesinstitutioner ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
24 - 30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som en restaurant / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann t ... [+]

Undersøgelse

Især i restaurationsbranchen - også i tjeneste - det gør en kæmpe forskel, om man arbejder på eller ufaglært, eller har en erhvervsfaglig kvalifikation!

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som en restaurant / -frau Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening.

Perspektiven

Med en fjernundervisning kursus hotellet Fernschule Poppe & Neumann og faglige kvalifikationer som en restaurant / -frau CCI at tilbyde vidtrækkende muligheder på arbejdsmarkedet:

En besættelse grad (CCI certifikat) Mere anerkendelse på arbejdet Social mobilitet - Bedre indtjeningspotentiale Udvikling og karrieremuligheder i tjenesten ... [-]
Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Fremtiden for restaurationsbranchen at hjælpe form, for at modvirke manglen på kvalificeret arbejdskraft til at arbejde på et hotel og restaurant branchen fungerer som in ... [+]

Undersøgelse

Fremtiden for restaurationsbranchen at hjælpe form, for at modvirke manglen på kvalificeret arbejdskraft til at arbejde på et hotel og restaurant branchen fungerer som instruktør / til kvalifikationer uddannelse af undervisere er ikke kun vigtigt, men også obligatorisk.

Deltagerne i seminaret "ADA regningen" regelmæssigt har fremragende eksamensresultater og som en kvalificeret leder. Ada lovforslaget er at være afsluttet både som en enkeltstående foranstaltning og som en del af Master / Forretning Administrator eksamen i en kombination pakke.

Perspektiven

De voksende krav til restaurationsbranchen kræver en alsidig og dybtgående kendskab til medarbejdere og ledere. Ud over de egentlige erhverv håndværk og arbejdskraft skal kun opnås gennem faglig udvikling uddannelsesmæssige kvalifikationer. Fordi for at fungere som undervisere i restaurationsbranchen til instruktøren egnethedsprøve er afgørende, fordi det er juridisk bindende siden august 2009. Berettiget trænere / -i IHK du ikke kun opfylde den juridiske kvalifikation, men gælder også for dine elever som en kompetent partner for at forberede specialister i morgen om deres professionelle liv. Hertil kommer, at beståede aptitude undersøgelser er et af adgangskravene til opgradering uddannelse (Master / business administrator i restaurationsbranchen).... [-]

Tyskland Tyskland Online
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk