IUBH University of Applied Sciences – Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på IUBH

Vil du starte en international karriere i Europa og søge efter en fleksibel, overkommelig måde at nå dette mål på? Vores online mastergrad og MBA-programmer giver dig en international orientering med fokus på forretnings-og generelle ledelseskompetencer.

Samtidig bruger de en innovativ måde, så du kan studere i dit eget tempo, sted og tid. Med vores studiemodel lægger vi stor vægt på maksimal fleksibilitet og tilpasser os perfekt til dit liv og dine behov.

IUBH online-undersøgelse - den mest fleksible rute til succes

Med vores Master og MBA online kurser, tilbyder vi dig det mest innovative, moderne online studieprogram verden over.

Vores programmer er meget fleksible og høj kvalitet med stor vægt på den praktiske side og mange tjenester og innovationer, der hjælper med at gøre dine studier lettere. Vores kandidater viser interkulturelle færdigheder, en god kommando for engelsk og omfattende viden om generel ledelse, åbning af døre til attraktive internationale arbejdspladser og en start for deres karriere inden for ledelse på tværs af alle brancher.

Din karriere er vores motivation

Fjernundervisning på IUBH giver vores studerende mulighed for at udvikle sig på et personligt og fagligt plan og fremme deres karriere gennem fleksibel, praksisorienteret studie. Vi er især på udkig efter fagfolk og ellers travle individer, der gerne vil vokse på et personligt og fagligt niveau, mens de fortsætter deres kerneopgaver.

Derfor designer vi vores programmer og kurser for at være så fleksible og innovative som muligt, men uden at ofre den sædvanlige høje IUBH-kvalitet.

Vi mener også, at det er vigtigt at kombinere vores specialkompetencer og fokusere på service i form af fremragende studenter og rådgivning samt faglige og innovative læringsmaterialer.

Hvad skiller os fra hinanden:

  • Vi fremmer professionel og personlig udvikling, skræddersyet til hver enkelt studerendes individuelle behov.
  • Vi forbereder vores studerende så godt som muligt for en vellykket karriere - uanset om det er i deres hjemland eller længere væk.
  • Vores fjernundervisningsprogram er så fleksibelt som muligt - du kan studere når som helst, hvor som helst.
  • Vores studerende drager fordel af multimedielæringsmateriel af høj kvalitet.
  • Vores læseplaner er meget praksisorienterede.
  • Vi integrerer mange industrieksperter i vores programmer.
  • Vores studerende, undervisere og partnere kan aktivt deltage i udviklingen af læseplanen, undervisningsmaterialer og tjenester.
  • Vi kan således garantere den konsistente kvalitet på alle vores kurser, undervisningsmateriale og tjenester.

Akkreditering og Rankings

IUBH har en række akkrediteringer og sæler, der markerer kvalitet og ekspertise. Vi har opnået dette ved løbende at øge kvaliteten af ​​vores programmer og undervisning.

Stipendinitiativ

IUBH University of Applied Sciences – Online : Stipendieinitiativ: Spar op til 80%!

IUBH Online ønsker at gøre det muligt for enhver at tage sin chance i livet. Derfor tilbyder de stærke regionale stipendier, der varierer med hensyn til baggrunden for kulturel, social, uddannelsesmæssig eller erhvervserfaring. Alt hvad du skal gøre er at gøre brug af stipendieregner på skolens websted og vente på, at elevernes rekrutteringshold vender tilbage til dig med dit endelige resultat.

(Vær opmærksom på, at vores stipendier ikke er tilgængelige for studerende fra Tyskland, Østrig og Schweiz)

Placeringer

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig