IUBH Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på IUBH

Vil du starte en international karriere i Europa og søge efter en fleksibel, overkommelig måde at nå dette mål på? Vores online mastergrad og MBA-programmer giver dig en international orientering med fokus på forretnings-og generelle ledelseskompetencer.

Samtidig bruger de en nyskabende måde, der gør det muligt for dig at studere i dit eget tempo, sted og tid. Med vores studie model lægger vi stor vægt på maksimal fleksibilitet og perfekt tilpasning til dit liv og dine behov.

IUBH Online studie - den mest fleksible rute til succes

Med vores Master og MBA online kurser, tilbyder vi dig det mest innovative, moderne online studieprogram verden over.

Vores programmer er meget fleksible og høj kvalitet med stor vægt på den praktiske side og mange tjenester og innovationer, der hjælper med at gøre dine studier lettere. Vores kandidater viser interkulturelle færdigheder, en god kommando for engelsk og omfattende viden om generel ledelse, åbning af døre til attraktive internationale arbejdspladser og en start for deres karriere inden for ledelse på tværs af alle brancher.

Din karriere er vores motivation

Fjernundervisning på IUBH giver vores studerende mulighed for at udvikle sig på et personligt og fagligt plan og fremme deres karriere gennem fleksibel, praksisorienteret studie. Vi er især på udkig efter fagfolk og ellers travle individer, der gerne vil vokse på et personligt og fagligt niveau, mens de fortsætter deres kerneopgaver.

Derfor designer vi vores programmer og kurser for at være så fleksible og innovative som muligt, men uden at ofre den sædvanlige høje IUBH-kvalitet.

Vi mener også, at det er vigtigt at kombinere vores specialkompetencer og fokusere på service i form af fremragende studenter og rådgivning samt faglige og innovative læringsmaterialer.

Hvad skiller os fra hinanden:

  • Vi fremmer professionel og personlig udvikling, skræddersyet til hver enkelt studerendes individuelle behov.
  • Vi forbereder vores studerende så godt som muligt for en vellykket karriere - uanset om det er i deres hjemland eller længere væk.
  • Vores fjernundervisningsprogram er så fleksibelt som muligt - du kan studere når som helst, hvor som helst.
  • Vores studerende drager fordel af multimedielæringsmateriel af høj kvalitet.
  • Vores læseplaner er meget praksisorienterede.
  • Vi integrerer mange industrieksperter i vores programmer.
  • Vores elever, undervisere og partnere kan aktivt deltage i udarbejdelsen af ​​læseplaner, undervisningsmaterialer og -tjenester.
  • Vi kan således garantere den ensartede kvalitet af alle vores kurser, undervisningsmaterialer og -tjenester.

Akkreditering og Rankings

IUBH har en række akkrediteringer og sæler, der markerer kvalitet og ekspertise. Vi har opnået dette ved løbende at øge kvaliteten af ​​vores programmer og undervisning.

Placeringer

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland