Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på IUBH

Vil du starte en international karriere i Europa og søge efter en fleksibel, overkommelig måde at nå dette mål på? Vores online mastergrad og MBA-programmer giver dig en international orientering med fokus på forretnings-og generelle ledelseskompetencer.

Samtidig bruger de en nyskabende måde, der gør det muligt for dig at studere i dit eget tempo, sted og tid. Med vores studie model lægger vi stor vægt på maksimal fleksibilitet og perfekt tilpasning til dit liv og dine behov.

IUBH Online studie - den mest fleksible rute til succes

Med vores Master og MBA online kurser, tilbyder vi dig det mest innovative, moderne online studieprogram verden over.

Vores programmer er meget fleksible og høj kvalitet med stor vægt på den praktiske side og mange tjenester og innovationer, der hjælper med at gøre dine studier lettere. Vores kandidater viser interkulturelle færdigheder, en god kommando for engelsk og omfattende viden om generel ledelse, åbning af døre til attraktive internationale arbejdspladser og en start for deres karriere inden for ledelse på tværs af alle brancher.

Din karriere er vores motivation

Fjernundervisning på IUBH giver vores studerende mulighed for at udvikle sig på et personligt og fagligt plan og fremme deres karriere gennem fleksibel, praksisorienteret studie. Vi er især på udkig efter fagfolk og ellers travle individer, der gerne vil vokse på et personligt og fagligt niveau, mens de fortsætter deres kerneopgaver.

Derfor designer vi vores programmer og kurser for at være så fleksible og innovative som muligt, men uden at ofre den sædvanlige høje IUBH-kvalitet.

Vi mener også, at det er vigtigt at kombinere vores specialkompetencer og fokusere på service i form af fremragende studenter og rådgivning samt faglige og innovative læringsmaterialer.

Hvad skiller os fra hinanden:

  • Vi fremmer professionel og personlig udvikling, skræddersyet til hver enkelt studerendes individuelle behov.
  • Vi forbereder vores studerende så godt som muligt for en vellykket karriere - uanset om det er i deres hjemland eller længere væk.
  • Vores fjernundervisningsprogram er så fleksibelt som muligt - du kan studere når som helst, hvor som helst.
  • Vores studerende drager fordel af multimedielæringsmateriel af høj kvalitet.
  • Vores læseplaner er meget praksisorienterede.
  • Vi integrerer mange industrieksperter i vores programmer.
  • Vores elever, undervisere og partnere kan aktivt deltage i udarbejdelsen af ​​læseplaner, undervisningsmaterialer og -tjenester.
  • Vi kan således garantere den ensartede kvalitet af alle vores kurser, undervisningsmaterialer og -tjenester.

Akkreditering og Rankings

IUBH har en række akkrediteringer og sæler, der markerer kvalitet og ekspertise. Vi har opnået dette ved løbende at øge kvaliteten af ​​vores programmer og undervisning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

IUBH Online

Vores MBA fjernundervisningsprogram er det ideelle udgangspunkt for det næste trin i din professionelle sti - en karriere som en succesfuld leder. Programmet kvalificerer ... [+]

Cand.merc

Tag din karriere til nye højder.

Din dør til erhvervslivet

Vores MBA fjernundervisningsprogram er det ideelle udgangspunkt for det næste trin i din professionelle sti - en karriere som en succesfuld leder. Programmet kvalificerer dig inden for business administration, corporate management, marketing, økonomi og ledelse til krævende aktiviteter i mellem til øverste ledelse inden for mange brancher og specialområder. Og dets internationale orientering gør dig velegnet til det globale arbejdsmarked.

Af den måde: I MBA fjernundervisning rangering 2017 af vergleich.org var vores studieforløb vinder med den højeste klasse på 1,3.

Et kort overblik over din undersøgelseGrad: Master of Business Administration (MBA)Kreditter: 60 eller 90 ECTSStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller indmeldingsfrister)Studievarighed: Standard studietid: 12 eller 18 måneder. Forskellige tidsmodeller muligStudiemodel: Online studie inkl. online eksamen 24/7Post-studie arbejdsmulighed: 18 måneder efter studieundersøgelse visum, EU Blue CardGebyrer: MBA 60 ECTS: Fra 554 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed). MBA 90 ECTS: startende fra 439 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed for ikke-EU-studerende)Lad os komme igang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
IUBH Online

Uanset om det er klassisk handel eller online shopping, i finansielle tjenesteydelser, luftfart, rejser og turisme eller i telekommunikation: I næsten alle brancher er de ... [+]

MBA i Big Data Management

Nøglen til virksomhedssucces.

Din dør til erhvervslivet

Uanset om det er klassisk handel eller online shopping, i finansielle tjenesteydelser, luftfart, rejser og turisme eller i telekommunikation: I næsten alle brancher er det data, der afgør succesen for en virksomhed. Det handler ikke kun om store mængder af indsamlede data.

I stedet handler det om at behandle disse data og udnytte det på en rentabel måde. Udover ekspertviden vil MBA hjælpe dig med at få indgående viden inden for General Management med speciale i Big Data Management.

Et kort overblik over din undersøgelseGrad: Master of Business Administration (MBA)Kreditter: 90 ECTSStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller indmeldingsfrister)Studievarighed: Standard studietid: 18 måneder. Forskellige tidsmodeller muligStudiemodel: Online studie inkl. online eksamen 24/7Post-studie arbejdsmulighed: 18 måneder efter studieundersøgelse visum, EU Blue CardGebyrer: Fra 439 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed for ikke-EU-studerende)Lad os komme igang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
IUBH Online

Ingeniører skal vise et stort antal kvaliteter som præcision, effektivitet og pålidelighed. I ingeniørledelse lærer du, hvordan du håndterer disse talentfulde individer, ... [+]

MBA I Engineering Management

Bliv den efterspurgte ekspert på grænsefladen mellem ledelse og teknologi.

Din dør til erhvervslivet

Ingeniører skal vise et stort antal kvaliteter som præcision, effektivitet og pålidelighed. I ingeniørledelse lærer du, hvordan du håndterer disse talentfulde individer, mens du parallelt udvikler og forbedrer markedsstrategier, brand management og rentabilitet.

Inden for vores MBA-program med speciale i Engineering Management, vil du lære at skelne mellem flere aspekter af internettet af ting, herunder forbruger-, forretningsmæssige, sociale og miljømæssige spørgsmål.

Kort oversigt over din undersøgelseGrad: Master of Business Administration (MBA)Kreditter: 90 ECTSStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller indmeldingsfrister)Studievarighed: Standard studietid: 18 måneder. Forskellige tidsmodeller muligStudiemodel: Online studie inkl. online eksamen 24/7Post-studie arbejdsmulighed: 18 måneder efter studieundersøgelse visum, EU Blue CardGebyrer: Fra 439 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed for ikke-EU-studerende)Lad os komme igang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
IUBH Online

Vores MBA-program med speciale i økonomi ... [+]

MBA i finans

Din internationale karriere inden for økonomi.

Din dør til erhvervslivet

Hvilke projekter er værd at investere i? Hvad er en virksomheds faktiske værdi? Hvilke instrumenter er der til rådighed til at måle værdien af ​​et selskab og vurdere de finansielle markeder? Hvordan kan man sikre en optimal balance mellem de konkurrerende mål om likviditet, sikkerhed, udbytte og vækst?

Vores MBA-program med speciale i økonomi

Kort oversigt over din undersøgelseGrad: Master of Business Administration (MBA)Kreditter: 90 ECTSStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller indmeldingsfrister)Studievarighed: en standard studietid: 18 måneder. Forskellige tidsmodeller muligStudiemodel: Online studie inkl. online eksamen 24/7Post-studie arbejdsmulighed: 18 måneder efter studieundersøgelse visum, EU Blue CardGebyrer: Fra 439 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed for ikke-EU-studerende)Lad os komme igang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
IUBH Online

Information er den vigtigste kapital for virksomhederne. Men hvem bestemmer, hvilke oplysninger der er værdifulde? Hvordan får du det bedste ud af disse oplysninger? Og h ... [+]

MBA i it-ledelse

Broen mellem ledelse og teknologi.

Din dør til erhvervslivet

Information er den vigtigste kapital for virksomhederne. Men hvem bestemmer, hvilke oplysninger der er værdifulde? Hvordan får du det bedste ud af disse oplysninger? Og hvilken teknologi kan være nyttig? Dette er de spørgsmål, der er besvaret af IT Management specialisterne.

I vores IT Management MBA vil du lære om udvikling og styring af it-infrastrukturer, internationale projektledelseskoncepter og implementering af it-tjenester til interne interessenter og kunder. Du vil også lære det grundlæggende inden for software engineering og undersøge emner som IT compliance, databeskyttelse og informationssikkerhed. Ud over ekspertviden vil du uddybe din viden inden for generel ledelse.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
IUBH Online

Du vil lede internationale marketing- og reklamekampagner og samarbejde med partnere, kolleger og agenturer over hele kloden. En MBA i Marketing åbner døren for en karrie ... [+]

MBA i Marketing

Design succesfuld branding.

Din dør til erhvervslivet

Du vil lede internationale marketing- og reklamekampagner og samarbejde med partnere, kolleger og agenturer over hele kloden. En MBA i Marketing åbner døren for en karriere som marketingchef for et globalt firma.

Dette MBA-program udvider din viden om markedsføring specifikt inden for international branding og markedsføring af produkter og tjenester. Blandt andet vil du lære at implementere systematisk relationsmarkedsføring (Customer Relationship Marketing) og øge kundens levetidsværdi gennem en forståelse og viden om langsigtet kundeloyalitet.

Et kort overblik over din undersøgelseGrad: Master of Business Administration (MBA)Kreditter: 90 ECTSStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller indmeldingsfrister)Studievarighed: En standard studietid: 18 måneder. Forskellige tidsmodeller muligStudiemodel: Online studie inkl. online eksamen 24/7Post-studie arbejdsmulighed: 18 måneder efter studieundersøgelse visum, EU Blue CardGebyrer: Fra 439 euro pr. Måned * (stipendier til rådighed for ikke-EU-studerende)Lad os komme igang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland