Université Virtuelle (UIV)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er Virtual University?

Virtual International University (IVU) tilbyder fjernundervisning (kendt som e-learning kurser). Enhver, der ikke kan rejse regelmæssigt til universitetet kan drage fordel af online-undervisning og har ret til at stræbe efter en grad af videregående uddannelse.

IVU blev skabt af International University (ITU) for at aktivere personer med motoriske begrænsninger for at få adgang til højere uddannelse uddannelse, takket være ressourcer og online læringsværktøjer (platform , mentorordninger, videokonferencer, medier, virtuelt bibliotek). Eksamen afholdes en eller to gange om året for at ITU eller i godkendte centre ved IVU, og hvorefter afstanden studerende får en grad (bachelor, master, ingeniør).

Uddannelsen væk fra den virtuelle International University foreslås:

  • arbejder fagfolk, der ønsker at uddybe deres grundforskning og anvendt viden; der ikke kan deltage i undervisningen regelmæssigt,
  • studerende med transmission begrænsninger: mennesker underforsynede regioner og områder til udenlandsk kapital eller studerende med begrænsede midler,
  • studerende med handicap.

Optagelse opfylder samme udvælgelseskriterier som for studerende i grunduddannelsen, og efter en kommission til at validere mobilitet begrænsninger.

organisation

Gennem innovation og informationsteknologier, blev Virtual International University (IVU) grundlagt i 2012 for at give online-uddannelse. Organiseringen af ​​IVU tillader afstande studerende til at styre deres læring program i henhold til deres behov.

ADGANG

Du kan søge om en af ​​de udbudte kurser er baseret på din faglige niveau: Degree, Engineering grad, Mester. Efter gennemgangen af ​​din fil, vil du have et interview (i skole eller online), og du kan registrere, hvis du er accepteret af Kommissionen.

Træning

Du vil modtage dine adgangskoder og du kan følge online kurser; Flere værktøjer er tilgængelige: platform med planet naturligvis forskellige medier (tutorial, dokumenter, videoer ..), virtuelt bibliotek. En pædagogisk og faglig holdet også vil overvåge dig hele dit studium.

eksamener

Den overvågede lektier og slutningen af ​​semester eksaminer afholdes på universitetet eller i et af de centre, der er godkendt af IVU ved afslutningen af ​​hvert semester (i januar og juni). Med en særlig dispensation, kan du også tage eksamen i slutningen af ​​det akademiske år.

Placeringer

Tunesien Online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunesien Online, Tunesien
Telefonnummer
+216 71 809 000