Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Formålet med AdvDip (Transportation Management) er at give både teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for transportstyring til potentielle studerende, der i øjeb ... [+]

Oversigt

Formålet med AdvDip (Transportation Management) er at give både teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for transportstyring til potentielle studerende, der i øjeblikket er mellemledere eller stræber mod mellemledelse for at anvende principperne for transportstyring i deres arbejde miljø.

Programmet giver mulighed for udvikling af viden og anvendt kompetence relateret til transportpolitik og lovgivning, transportplanlægning og ledelse, logistikprocesser og praksis, projektledelse og transport og omkostninger.

Inddragelsen af ​​forskningsmetodik og et forskningsprojekt samt et praktisk simuleringsmodul, hvor de studerende skal anvende deres erhvervede teoretiske viden til aktuelle industrirelaterede udfordringer, giver eleverne mulighed for at afbalancere teori og praksis.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. Programmet består af et fokuser ... [+]

Oversigt

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere på de finansielle markeder. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere principperne på det finansielle marked og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende viden om globale investeringer, der er relevante for finansmarkedsbranchen, opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i nutidens professionelle finansielle marked. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesrige studerende får et globalt og sydafrikansk finansmarkedsperspektiv og en dybdegående forståelse af markedspladsen, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
20 måneder
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Johannesburg

Formålet med Bachelor of Human Resource Management er at udruste kandidater med en dybdegående forankring i HRM-viden, teori, principper og færdigheder, så de med sikkerh ... [+]

Oversigt

Formålet med Bachelor of Human Resource Management er at udruste kandidater med en dybdegående forankring i HRM-viden, teori, principper og færdigheder, så de med sikkerhed kan bidrage til den multifunktionelle, multinationale offentlige og forretningssektor udføre analytiske, fortolkende, strategiske og integrerende færdigheder.

Programmets udlæringsresultater er tilpasset kravene i NQF Level 7, og de studerende skal anvende teoretisk viden på komplekse problemer og fremlægge en sådan applikation som et velstruktureret argument ved brug af akademisk diskurs.

Bachelor of Human Resource Management vil give studerende magt med et sæt færdigheder, værdier, holdninger og viden for at gøre det muligt for dem at:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
5 år
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bachelor of Commerce i International Accounting er et professionelt orienteret og meget relevant online-program, der vil give eleverne et internationalt perspektiv på glo ... [+]

Oversigt

Bachelor of Commerce i International Accounting er et professionelt orienteret og meget relevant online-program, der vil give eleverne et internationalt perspektiv på globale principper for økonomi og regnskab. Potentielle studerende er personer, der ønsker at forfølge en karriere som fagfolk inden for de brede fagområder inden for økonomi og regnskab, men som på grund af økonomiske og geografiske hindringer ikke kan få adgang til kontaktuddannelse, eller som foretrækker den fleksibilitet, der er tilgængelig via afstandsbestemmelser .

Dette onlineprogram vil udvikle elevernes intellektuelle, praktiske og kritiske tænkningskompetencer, så de kan anvende fagrelateret viden og løse problemer, som man ville forvente af en indgangsregnskabsfører i en international praksis. Desuden giver programmet studerende en omfattende og grundlæggende vidensbase af de underliggende kerne internationale principper for regnskab, styring, risikostyring og kontrol, revision, økonomistyring samt ledelsesregnskaber. I tråd med programmets internationale fokus vil det ikke tilbyde et modul på national skat, da skattelovgivningen adskiller sig fra land til land. Vigtige globale skatteprincipper indgår i de øvrige moduler, specielt regnskabsmæssig og økonomisk forvaltning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
Online
Læs mere på dansk

Masters

University of Johannesburg

Formålet med MEd (Informations- og kommunikationsteknologi) er, at studerende tilegner sig, styrker og uddyber specialiseret avanceret teoretisk viden om ikt i uddannelse ... [+]

Oversigt

Formålet med MEd (Informations- og kommunikationsteknologi) er, at studerende tilegner sig, styrker og uddyber specialiseret avanceret teoretisk viden om ikt i uddannelsesmiljøer. Temaerne, der er dækket, inkluderer uddannelses-IKT-politikudvikling, aktuelle og nye spørgsmål inden for digital læring, moderne læringsdesignteorier og -rammer og rammevurdering inden for det 21. århundredes kontekster.

Programmet retter sig mod uddannelseseksperter fra den offentlige og private sektor, der har interesse i at fremme digital læring i deres uddannelsesøkosystemer. Programmet vil appellere til instruktions- og læringsdesignere, uddannelsesforskere, lærere og undervisere, erhvervsuddannere, fag- og pensumspecialister, politikrådgivere, overvågnings- og evalueringsspecialister og NGO-embedsmænd... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Online MEd i uddannelsesforvaltning er relevant for alle involverede i den formelle eller uformelle uddannelsessektor. Modulet vil tilføre værdi til tidligere læring og g ... [+]

Oversigt

Online MEd i uddannelsesforvaltning er relevant for alle involverede i den formelle eller uformelle uddannelsessektor.

Udvalget af moduler tilføjer værdi til tidligere læring og giver konceptuelle og teoretiske rammer for at give mening om og gennemgå praksis. Mens programmet er globalt informeret, forventes deltagerne at forhøre importeret viden i lyset af deres lokale kontekstuelle viden og praksis og finde deres egen uddannelsesmæssige ledelsesstemme. Kort sagt er programmet designet til at rejse spørgsmål, stimulere kritisk tanke og støtte den reflekterende professionelle praksis.

Adgangskrav

Kvalificerede lærere og uddannelsesledere med en BEd Honours-grad eller et Postgraduate Diploma i Uddannelse, enten i Ledelse og Management eller tilsvarende, vil blive overvejet for programmet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den førsteklasses, helt online Master of Public Management og Governance program fra University of Johannesburg tilbyder en enestående mulighed for at fremme i lederskab ... [+]

Oversigt

Den førsteklasses, helt online Master of Public Management og Governance program fra University of Johannesburg tilbyder en enestående mulighed for at fremme i lederskab i dit samfund og på arbejdspladsen.

Udvikle dybdegående viden for at demonstrere specialiseret lederskab. Få analytiske og ledelsesmæssige kompetencer på masterniveau til at udføre avancerede opgaver i den professionelle sektor.

Evaluere uhyre komplekse problemer uafhængigt, skriv tekster på højt niveau og anvende forskningsmetoder og teknikker til at levere videnskabelige løsninger.

Dette program kræver ingen rejse og ingen ansigt til ansigt sessioner, så du kan optjene kreditter i dit eget tempo, mens du opfylder personlige og faglige forpligtelser. Udfyld programmet i mindst to år.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media